contraceptive Melleva 35
e prima data cand folosesc anticonceptionale..am inteles ca au efect de la prima pastila luata..dar exista vreo regula adica trebuie sa nu mai am contact sexual inainte de venirea menstruatiei?
4 comentarii
nu inteleg... de ce sa nu ai voie sa ai contact sexual inainte de venirea menstruatiei?
asta e intrabrea mea daca pot avea contact sexual sa zicem cu 2 zile inainte de menstruatie?
te referi daca esti protejata si inainte de menstruatie folosind melleva? sau vreun alt motiv pt care nu poti sa ai contact sexual inainte de menstruatie? este neclara intrebarea ta. daca este prima varianta, atunci tb sa-ti spun ca inteleg ca e prima data cand folosesti anticonceptionale, dar asta nu e o scuza ca sa nu citesti prospectul. daca ai citi prospectul acestor anticonceptionale ai vedea ca scrie acolo "nu veti fi nevoita sa luati precautii contraceptive suplimentare pe durata pauzei de 7 zile in care nu luati pilula, atata timp cat v-ati luat pilulele in mod corect si incepeti pachetul urmator la timp". daca nu ai citit partea asta care e la sectiunea "cum sa luati melleva 35" atunci stau si ma intreb daca ai citit si altceva din prospectul ala... nu e vorba ca iei anticonceptionale pt prima data, ci ca faci greseala de a avea incredere mai mare in oameni de pe internet decat in prospectul care e destul de clar scris si care e realizat de niste oameni specializati. si noi cei care iti raspundem, iti raspundem din ce citim in prospect in mare parte... tu iei pastilele astea pentru ca ti-au fost recomandate de un doctor sau dupa ureche? pentru ca daca le iei dupa ureche tb sa stii ca sunt unele dintre cele mai puternice, sunt asemanatoare cu diane 35 si se prescriu mai ales pt acnee. daca nu vrei sa te duci la doctor atunci macar ia altele, care au o cantitate mai mica de hormoni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Melleva - informatii
- 60poti ramane insarcinata chiar daca iei anticonceptionale?
- 8melleva 35 de 21 zile
- 15melleva 35
- 6vreau un bebe... nu am avut menstruatie 1 an si cateva luni
- 1melleva 35...intarzirea menstruatiei
- 10Melleva 35 - acnee
- 6anticonceptionale in alta tara, in Anglia
- 19melleva 35
- 4melleva 35 si cevugid
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 7pastila de a doua zi?
- 3Melleva s-a retras de pe piata, ce imi recomandati?
- 1Diane 35 sau Melleva 35?
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 2melleva 35 timp de 6 luni si acum vreau un bebe
Mai multe informații despre: melleva 35