consecinte dupa administrarea de prednison
Buna ziua.
eu am tinut un tratament cu prednison timp de 6-7 luni. din cate am inteles abia dupa terminarea tratamentului acest medicament favorizeaza retinerile de apa si ca e interzis consumul de sare.
acest lucru s-a intamplat pentru ca nu mi-au fost prezentate aceste detalii la momentul potrivit. acum as dori sa rezolv aceasta problema.
ce se paote face? ar trebui sa tin o anumita dieta?ce alimente mi-ar recomanda pentru a scapa de aceasta problema?
eu am tinut un tratament cu prednison timp de 6-7 luni. din cate am inteles abia dupa terminarea tratamentului acest medicament favorizeaza retinerile de apa si ca e interzis consumul de sare.
acest lucru s-a intamplat pentru ca nu mi-au fost prezentate aceste detalii la momentul potrivit. acum as dori sa rezolv aceasta problema.
ce se paote face? ar trebui sa tin o anumita dieta?ce alimente mi-ar recomanda pentru a scapa de aceasta problema?
3 comentarii
si daca stiai de faptul ca o sa retii apa tot nu aveai ce sa faci.acum daca ai terminat cu prednisonul o sa incepi sa dai jos fara sa faci nimic. incearca totusi sa mananci fara sare si evita dulciurile. poti sa bei un ceai de slabit...(oricare nu cont, k toate au acelasi efect), te va ajuta sa elimini apa din organism. totusi nu e bine sa tii dieta, prednisonul e un medicament serios, ptr boli serioase si mai bine astepti cateva luni(vreo 3) si o sa revii la normal.
de fapt au trecut vreo 4-5 luni de la tratament si nu am dat jos nimic din pacate.de aceea nus tiu ce sa fac.acuma am incercat sa beau 2 litrii de apa si mai mult.sper ca asa voi reusi sa revin la normal.
ma intrebam daca nu cumva exista niste medicamente sau niste tincturi de la plafar care sa ajute organisml sa elimine aceasta apa.
ma intrebam daca nu cumva exista niste medicamente sau niste tincturi de la plafar care sa ajute organisml sa elimine aceasta apa.
ceaiurile de slabit elimina apa.au efect diuretic si laxativ.de obicei au un efect f puternic la inceput...sanyo se numeste ceaiul si e f bun la asta.desi multa lume il recomanda, mie nu mi-a facut bine. adica am eliminat apa dar mi-a afectat digestia. in schimb ceaiul verde(nu la pliculete, ala adevarat) te poate ajuta. sa bei dimineata si pana in ora 4, ca altfel nu dormi. bineinteles sare deloc...nici in paine. pastile nu exista decat laxativele.si nu e cazul.
eu as recomanda o dieta cu lichide vreo3 zile...ptr dezintoxicare. suc de portocale(stors de tine) ceai neindulcit si multa multa apa. nimic in rest. daca poti si daca nu-ti afecteaza sanatatea.
eu as recomanda o dieta cu lichide vreo3 zile...ptr dezintoxicare. suc de portocale(stors de tine) ceai neindulcit si multa multa apa. nimic in rest. daca poti si daca nu-ti afecteaza sanatatea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sarea de bucatarie?
- 2tin regim de sare si totusi.
- 5nu elimin apa, ma poate ajuta cineva cu un tratament
- 4Prednison - mancare sarata sau mai putin sarata
- 4retinere apa
- 9Tratament naturist pentru eliminarea apei
- 2Retin apa in organism
- 0Elimina apa din corp
- 11Ce parere aveti despre postul negru si despre scoaterea sarii din alimentatie
- 0Retenţie apa
- 1Am retentie de apa
- 0Am folosit ClinSin Med in sinuzita cronica
Mai multe informații despre: Retentia de apa Apa din organism sarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: