coloana cervicala supranumerala

19-10-2008
nicoleta.florea@piritex.ro
Nu este medic/terapeut
Am 35 ani si m-ar interesa ce pot face pentru ameliorarea simpt. de ameteala, greata, gat contracturat, dureri de cap, datorate coloanei cervicale supranumerale. Fac exercitii, fizioterapie de doua ori pe an, medicatie: doar antiinflamatoare. Mentionez ca mai am spina bifida, probl. renale( rinichi ptozat, probabil de la sport). Ametelile si senzatia de prabusire imi dau nesiguranta si imi afecteaza viata sociala, mai ales ca apar destul de des si in momente cand ma astept mai putin. multumesc pt orice sfat in aceasta problema.
2 comentarii
0
23-10-2008, ora 13:02
Nu este medic/terapeut
Buna,
am o fetita de 16 ani, 1.82 inaltime, a avut o crestere brusca si problema noastra este ca la ambii genunchi, rotula *sare * spre exterior, pana cum s-a intamplat de 3 ori la piciorul drept si 1 data la piciorul stang, rezolvarea este de stat 2 saptamani cu piciorul in ghips dupa care.Desi nu am cunostintele medicale, trebuie sa existe o speranta si de aceea daca cineva ma poate ajuta cu o informatie va multumesc din suflet.

cu stima,
Nicoleta
0
10-11-2008, ora 14:55
iovidiu1
Nu este medic/terapeut
iovidiu1
am dureri groaznice de ceva ani in spate in dreptul omoplatului, in dreptul inimii, o stare de oboseala permanenta, senzatie de palpitatii, stari de lesin, amorteli in brat.este posibil sa am ceva la coloana?si din aceasta cauza sa am aceste dureri???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.