Colita ulceroasa nespecifica. Colonoscopie
Bună seara, soțul meu are scaun cu sînge, și pierde în greutate fără motiv, am efectuat colonoscopie cu un an în urmă și s-a diagnosticat cu colita ulceroasa nespecifica, apoi urmînd un tratament medicamentos a mai efectuat o colonoscopie după 3 luni și la momentul cela nu avea scaun cu sînge, medicii au zis că este perfect sănătos, acum iarăși a apărut scaunul cu sînge într-o intensitate mult mai mare, nu putem să cunoaștem ce trebuie să facem, este nevoie sa facem iarăși colonoscopia sau mai întîi trebuie să mergem la consultație? S-a întîlnit cineva cu așa situație?
1 comentarii
Bună dimineața. Am citit povestea soțului dumneavoastră și ma confrunt c-am cu aceleași simptome doar ca nu slăbesc. Am dureri de burta înspre colon partea stinga mereu. Colon ok la colonoscopie și diagnosticat cu colita ulcerativa. Vreau sa va întreb dacă Ia-ți dat cumva de cap. Dacă nu supăr. Mulțumesc frumos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa colonoscopie: ma constip foarte tare, defecatia este foarte dureroasa insotita de sangerari
- 4dupa o colonoscopie recomandare conizatie
- 5colon iritabil de un an jumate.. Am tot cerut sa fac colonoscopie dar mi s-a spus ca nu este cazul.
- 2grupa B III de sange
- 7colita ulcerativa - copil 3 ani ? este grav?
- 4Dureri fosa iliaca dreapta
- 6chioraieli in instestine toata ziua
- 1operatie colon
- 4Analize colonoscopie
- 0dolicocolon
- 0colonoscopie
- 0colon multiplu cudat?
- 7Colonoscopie si colecistectomia laparoscopic- interval intre interventii?
- 2Colonoscopie urmata de colecistectomia laparoscopic - interval intre interventii?
- 8Solutie evacuanta inainte de colonoscopie
- 2Colonoscopie - sunt diabetica cu insulina de 32 de ani
- 1Ansa de intestin subtire
- 0Scaun verde, mucus și sânge
- 3Probleme de sanatate - helyobact pylori si clostridium dificile
Mai multe informații despre: Colita ulcerativa Colonoscopia scaunul cu sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: