Colita ulceroasa nespecifica. Colonoscopie
Bună seara, soțul meu are scaun cu sînge, și pierde în greutate fără motiv, am efectuat colonoscopie cu un an în urmă și s-a diagnosticat cu colita ulceroasa nespecifica, apoi urmînd un tratament medicamentos a mai efectuat o colonoscopie după 3 luni și la momentul cela nu avea scaun cu sînge, medicii au zis că este perfect sănătos, acum iarăși a apărut scaunul cu sînge într-o intensitate mult mai mare, nu putem să cunoaștem ce trebuie să facem, este nevoie sa facem iarăși colonoscopia sau mai întîi trebuie să mergem la consultație? S-a întîlnit cineva cu așa situație?
1 comentarii
Bună dimineața. Am citit povestea soțului dumneavoastră și ma confrunt c-am cu aceleași simptome doar ca nu slăbesc. Am dureri de burta înspre colon partea stinga mereu. Colon ok la colonoscopie și diagnosticat cu colita ulcerativa. Vreau sa va întreb dacă Ia-ți dat cumva de cap. Dacă nu supăr. Mulțumesc frumos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Va rog din suflet sa ma ajutati!!!! Este vb de bunica mea!!
- 3prostatita sau colita?
- 4poate fi o forma de cancer?
- 3colposcopie interpretare rezultate... si care examen este mai important: colposcopia sau examenul B
- 5hemoroizi sau ce?
- 5durere abdominala, de aprox. o luna
- 35gastrita erosiva rectosigmoidita intoleranta alimentara si medicamentoasa
- 0Polipi pe colon
- 0colon multiplu cudat?
- 3Investigatie
- 2Colonoscopie urmata de colecistectomia laparoscopic - interval intre interventii?
- 0doresc sa aflu mai multe informatii
- 0Dureri abdominale dupa colonoscopie.
- 1Colita ulcerativa nespecificativa
- 0Colonoscopie
- 1Sânge după scaun
Mai multe informații despre: Colita ulcerativa Colonoscopia scaunul cu sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: