Col prea lung
Buna ziua,
Am si eu o ingrijorare, sunt insarcinata in 21 saptamani, iar la control mi s-a masurat colul care are 52, 5mm. Din ce am citit pe internet daca ai colul prea lung intre sapt 20-24 sapt ai sanse foarte mari sa faci cezariana. Ingrijorarea mea este aceea ca eu imi doresc foarte, foarte mult sa nasc natural. Credeti ca o sa se scurteze colul la timp sau nu am sanse sa nasc normal? Chiar NU vreau sa fac cezariana!!!
Va rog ajutati-ma sa scap de aceasta grija! Exista metode care sa ajute la scurtarea colului in ultimele saptamani? Va multumesc!
Am si eu o ingrijorare, sunt insarcinata in 21 saptamani, iar la control mi s-a masurat colul care are 52, 5mm. Din ce am citit pe internet daca ai colul prea lung intre sapt 20-24 sapt ai sanse foarte mari sa faci cezariana. Ingrijorarea mea este aceea ca eu imi doresc foarte, foarte mult sa nasc natural. Credeti ca o sa se scurteze colul la timp sau nu am sanse sa nasc normal? Chiar NU vreau sa fac cezariana!!!
Va rog ajutati-ma sa scap de aceasta grija! Exista metode care sa ajute la scurtarea colului in ultimele saptamani? Va multumesc!
2 comentarii
Si mi-e mi s-a spus inainte de nastere ca am col lung dar am nascut normal fara probleme, uneori medicii mai baga si spaima in tine.
Din pacate chiar am nascut prin cezariana...dar asta numai conteaza, atata timp cat copilul a fost foarte bine, foarte sanatos si cu nota 10. Asta e mai important decat orice pe aceasta lume.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cancer de col uterin
- 4rana pe colul uterin - tratament?
- 8cauterizare - cand pot intretine relatii sexuale?
- 3as dori si eu o explicatie
- 8cancer col uterin 3B
- 5Ce inseamna calcificari la col?
- 3colposcopie+examen secretii de col
- 5conizatie- a doua interventie!
- 9Este posibil cancerul de col uterin?
- 5mi sa pus corect diagnosticul clinic si gradul de pensionare
- 7carcinom scuamos col uterin
- 6Test papanicolau, cancer de col uterin
- 0Bacteria Klebsiella Pneumonie in secretie col uterin.
- 0Streptococus f in sarcina
- 4Lungime col sarcina - in ce conditii creste sau scade colul uterin ?
- 1Am un disconfort in interiorul vaginului
- 0Cultura de pe col
- 1Infecție, problema sau ceva?
- 0Col scurt
Mai multe informații despre: colul uterin sarcina saptamana 21
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: