Col prea lung
Buna ziua,
Am si eu o ingrijorare, sunt insarcinata in 21 saptamani, iar la control mi s-a masurat colul care are 52, 5mm. Din ce am citit pe internet daca ai colul prea lung intre sapt 20-24 sapt ai sanse foarte mari sa faci cezariana. Ingrijorarea mea este aceea ca eu imi doresc foarte, foarte mult sa nasc natural. Credeti ca o sa se scurteze colul la timp sau nu am sanse sa nasc normal? Chiar NU vreau sa fac cezariana!!!
Va rog ajutati-ma sa scap de aceasta grija! Exista metode care sa ajute la scurtarea colului in ultimele saptamani? Va multumesc!
Am si eu o ingrijorare, sunt insarcinata in 21 saptamani, iar la control mi s-a masurat colul care are 52, 5mm. Din ce am citit pe internet daca ai colul prea lung intre sapt 20-24 sapt ai sanse foarte mari sa faci cezariana. Ingrijorarea mea este aceea ca eu imi doresc foarte, foarte mult sa nasc natural. Credeti ca o sa se scurteze colul la timp sau nu am sanse sa nasc normal? Chiar NU vreau sa fac cezariana!!!
Va rog ajutati-ma sa scap de aceasta grija! Exista metode care sa ajute la scurtarea colului in ultimele saptamani? Va multumesc!
2 comentarii
Si mi-e mi s-a spus inainte de nastere ca am col lung dar am nascut normal fara probleme, uneori medicii mai baga si spaima in tine.
Din pacate chiar am nascut prin cezariana...dar asta numai conteaza, atata timp cat copilul a fost foarte bine, foarte sanatos si cu nota 10. Asta e mai important decat orice pe aceasta lume.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cancer de col uterin
- 3as dori si eu o explicatie
- 7Mi s-a descoperit o rana fff mica pe col
- 18Tratament cu ovule...Va rog un sfat!!!
- 10cultura+frotiu din colul uterin
- 3interpretare colposcopie
- 5conizatie- a doua interventie!
- 5Cancerul de col uterin...ma ingrozeste
- 5displazie severa de col uterin
- 5basicute pe col
- 7carcinom scuamos col uterin
- 4col scurt si sarcina in saptamana 23
- 2Am cancer de col uterin?
- 1NEOPLASM DE COL UTERIN RTX OPERAT
- 7Biopsie col uterin
- 3Col uterin scurt- sarcina
- 0Streptococus f in sarcina
- 0Exista un risc de cancer in zona genitala?
Mai multe informații despre: colul uterin sarcina saptamana 21
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: