cojite dupa ureche
buna ziua!
este pentru prima data cand va scriu insa am mare nevoie de parerea dumneavoastra.
mama mea sustine ca de ceva timp incoace(ani) are un vajait in urechea stanga, o perioada a avut insomnii, iar acum iau aparut niste cojite in spatele urechii, exact unde urechea se lipeste de cap, cu niste crapaturi, dand impresia ca vrea sa se desparta de corp. asta se intampla la ambele urechi.
va rog din suflet sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca poate fi o problema grava sau nu.
va multumesc anticipat!
este pentru prima data cand va scriu insa am mare nevoie de parerea dumneavoastra.
mama mea sustine ca de ceva timp incoace(ani) are un vajait in urechea stanga, o perioada a avut insomnii, iar acum iau aparut niste cojite in spatele urechii, exact unde urechea se lipeste de cap, cu niste crapaturi, dand impresia ca vrea sa se desparta de corp. asta se intampla la ambele urechi.
va rog din suflet sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca poate fi o problema grava sau nu.
va multumesc anticipat!
2 comentarii
Buna seara!
trebue sa intelegeti ca problema cu cojitele dupa ureche este o problema ce tine de trofica tesutului cutanat!..este suficient o tualeta corecta cu alcool sanitar si o crema(triderm) sa rezolve problema!
Nu acelas lucru pot sa Va spun..despre Tiuitul din urechi 1
este o patologie ce tine de nervul auditiv.legat de circulatia sangvina la nivelul urechii interne. este un semn de afectare a nervului auditiv cu scaderea progresiv a auzului.
Cervicoartroza, diabetul zaharat, HTA,...ateroscleroza...sunt cateva din afectiunile care provoaca tiuit si scadere progresiva a auzului.
Profilactic se administreaza Vazodilatatoare cerebrale(pentoxifilin, tanacan, sermion).
Este bine sa mergeti la un medic ORL..pentru Audiograma..si un tratament adecvat!
trebue sa intelegeti ca problema cu cojitele dupa ureche este o problema ce tine de trofica tesutului cutanat!..este suficient o tualeta corecta cu alcool sanitar si o crema(triderm) sa rezolve problema!
Nu acelas lucru pot sa Va spun..despre Tiuitul din urechi 1
este o patologie ce tine de nervul auditiv.legat de circulatia sangvina la nivelul urechii interne. este un semn de afectare a nervului auditiv cu scaderea progresiv a auzului.
Cervicoartroza, diabetul zaharat, HTA,...ateroscleroza...sunt cateva din afectiunile care provoaca tiuit si scadere progresiva a auzului.
Profilactic se administreaza Vazodilatatoare cerebrale(pentoxifilin, tanacan, sermion).
Este bine sa mergeti la un medic ORL..pentru Audiograma..si un tratament adecvat!
va multumesc frumos pentru raspuns!
o sa urmez recomandarile dumneavoastra
o zi cat mai placuta!
o sa urmez recomandarile dumneavoastra
o zi cat mai placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere la o ureche, pe urma la cealalta
- 10Cam o data pe luna aud cum pulseaza in ureche
- 17Nu prea aude cand mananca
- 18De unde stiu ca nervul auditiv e problema?
- 3o -excrescenta- in spatele urechii
- 10otita medie seroasa
- 34Ajutor!!! Mi-am perforat timpanul?
- 7Hai ca... Google e salvarea noastra!
- 5fetitei mele ii curge urechea
- 9De vreo trei sapatamani simt o mancarime in urechi care este accentuata noaptea
- 14ureche
- 2Problema cu urechea stanga | ureche infundata
- 6SOS! Urechea stanga cu probleme?
- 28bazait urechea dreapta, ureche infundata
- 10Infectie in ureche
- 7Durere in urechi
- 5tiuit in ureche
- 1zgomote in urechea stanga
- 7Urechi fierbinti si rosii de vreo 3 zile
- 2umflatura la nivelul lobului auricular urechea dreapta
Mai multe informații despre: Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: