citomegalovirus IgM

08-11-2010
iulia05
Nu este medic/terapeut
iulia05
Am o mare problema si nu gasesc raspunsul. In aprilie 2009 am pierdut o sarcina la 9 saptamani.
In octombrie 2009 am facut un set de teste specifice pt sarcina, printre care si citemegalovirus. Am descoperit ca IgG-ul, dar si IgM-ul este pozitiv. Mi s-a recomandat sa astept 6 luni pana se vor forma antocorpii, inainte sa incerc sa raman insarcinata.
In mai 2010 am refacut analizele si se pare ca tot pozitiv era IgM-ul.
Tocmai am refacut analizele, dar prin metoda ELISA iese mereu pozitiv. Pin metoda ELFA iese negativ.
Am repetat la aceleasi 2 centre analizele (la care le facusem in mai si in noiembrie) si rezultatele au iesit pozitive prin metoda ELFA (la clinica Sanador) si negativ prim metoda ELISA (clinica Victor Babes).
In mai 2010 am facut si analiza antigen PP65 (la Institutul Stefan Nicolau) si rezultatul a iesit pozitiv, in numar mic. Am intrebat ce inseamna acest rezultat si mi s-a spus ca nu-mi poate preciza un interval de referinta deoarece nu au un astfel de chit, dar ca totul este bine... sa elimin stresul si sa imi intaresc sistemul imunitar
Sa am incredere in rezultatul dat prim metoda ELFA sau nu?
Dupa 1 an de zile (cat a trecut de cand am descoperit acest rezultat), nu ar trebui ca prin ambele metode sa iasa negativ, doar sunt formati anticorpii?
In toata aceasta perioada de 1 an, am luat tot felul de pastile pt intarirea sistemului imunitar...

Va rog sa-mi spuneti daca este ok sa raman insarcinata sau se poate intampla sa inceteze iar din evolutie? Ce pot face astfel incat sa fie o sarcina reusita? Am 31 de ani si imi doresc copii...
Astept raspunsul dvs.

Multumesc frumos,
Iulia.
1 comentarii
0
13-11-2010, ora 01:32
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Cauta acatistul Sf Nectarie si roaga-te neincetat si ai sa vezi cate minuni poate face!!!!!!!!!!!!! Crede si peste un an vei face deja laptic la biberon!:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul