citomegalovirus

01-06-2012
angela42
Nu este medic/terapeut
angela42
Buna ziua! As ruga f mult un mdic neurolog sa ma lamureasca in problema urmatoarea. Am fost la un medic care mi-a facut o diagnosticare biorezonanta scio. Postez aici deoarece ceea ce mi-a spus m-a speriat f mult.. Imi cer scuze daca voi face unele greseli, dar nu prea am cunostinte medicale. Domnul doctor dupa ce a termina diagnosticarea mi-a spus ca am o problema la maduva spinarii, adica am un virus care se cheama citomegalovirus si acest virus imi distruge mielina de pe celula nervoasa si pot sa fac scleroza multipla. L-am intrebat daca pot sa fac o analiza care sa imi confirme ca am acest virus. Mi-a spus ca nu, doar din maduva spinarii se poate face aceasta analiza. Va rog mult sa-mi spuneti, acest virus poate produce scleroza multipla? Pentru a afla ca am acest virus ce analiza pot face? M-am speriat f rau deoarece, eu am cu totul alte probleme de sanatate si anume probleme de respiratie, si diabet. Stiu ce inseamna aceasta boala si anume scleroza multipla, deoarece o foarte buna prietena a mea de 20 de ani traieste un adevarat chin datorita acestei boli. Va multumesc mult si va rog sa-mi dati un raspuns. Multa sanatate tuturor!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.