dereglare menstruatie
Va rog mult, chiar am nevoie de un raspuns. Am luat Duphaston timp de 5 luni, si dupa incetarea tratamentului nu am mai avut menstruatie. Deci mie din decembrie nu mi-a mai venit. Doctora mea mi-a spus ca cel mai bine este ca organismul meu sa se regeleze singur. Nu stiu ce sa fac. Sa ma duc iar la medic, sau sa astept sa vina de la sine? Ma cam ingrijorez, pt ca nu mi se pare normal sa nu iti vina o perioada asa lunga de timp. Multumesc anticipat.
6 comentarii
De ce ati luat Duphaston?
Cum erau menstruatiile inainte?
Cum erau menstruatiile inainte?
buna..am si eu o nelamurire.am luat acum 5 zile pilula de urgenta:postinor 2.azi am sangerat si nu inteleg de ce pentru ca mi-a venit menstruatia saptamana trecuta.pe prospect scrie ca daca dupa administrare in perioada de 7 zile de pauza ce urmeaza contraceptiei hormonale regulate, sangerara menstruala nu apare, trebuie exclusa posibilitatea unei sarcini.si daca mi-a venit ce inseamna? va rog sa ma lamuriti daca puteti
Multumesc f mult ca mi-ati raspuns. Am avut chisturi la ovare si am luat timp de 6 luni logest. dupa ce am terminat tratamentul nu am mai avut timp de 5 luni menstruatie, si de aceea am fost din nou la control si mi s-a recomandat Duphaston.
da nam inteles cati ani ai poate intri in menopauza
dna tirneci, va rog mult, poate reusiti daca aveti timp sa imi raspundeti. multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pot fi insarcinata?
- 5menstruatie de 2 ori pe luna uneori
- 5oprirea anticonceptionalelor.. menstruatia se va deregla?
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 3Menstruatie dereglata
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 0Dereglarea Ciclului Menstrual, vine mai devreme Opinia unui Genicolog va rog!!!
- 8Schimbarea climei poate duce la schimbarea datei ciclului menstrual?
- 1dereglari escapelle
- 4sangerari, menstruatie data peste cap..
- 0Modificare menstruatie - cauza
- 1dereglari menstruale
- 0Poate fi o dereglare?
- 0Probleme menstruatie!
- 0Analize dereglari hormonale
- 0Durere de burta după menstruație
- 1Nu știu ce controale as putea sa fac
- 0Sangerari vaginale
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: