cica.2 l de apa pe zi...

sincer..mi s a recomandat de multi doctori mai ales de dermatolog sa beau 2 l de apa pe zi.problema mea..este k vreau sa si slabes..tocmai am mai postat un subiect in legatura cu asa ceva.Daca incep sa beau 2 l de apa p zi...nu mi mai trebuie sa mananc.am testat..sincer..nu stiu ce organism am:))...si daca bea apa si manac putin.ma apuca seara pe la 9 o foame...de mananc tot ce prind si trec la problema cealalta : slabitul, cele 3 kg de care vreau sa scap.////sau macar sa ma mentin.
please daca cresesc corectati ma.
am vfeo probleama?..sau am eu pitici pe creier..si deja am inebunit de tot cu slabitul asta?:))
please daca cresesc corectati ma.
am vfeo probleama?..sau am eu pitici pe creier..si deja am inebunit de tot cu slabitul asta?:))
4 comentarii

Foarte interesant pentru ca in mod normal apa provoaca foamea, nu o inhiba. Apa trebuie bauta minim 2 litri pe zi, mai ales pentru ca nu ingrasa si e foarte necesara organismului.

Totusi, nu te poti infometa. Regim alimentar pentru slabire nu inseamna infometare!

e sanatos sa bei apa...sincer si eu ma chinui sa beau 2 l pe zi uneori kiar 3 si spun ca ma kinui pentru ca organismul nu-mi cere, daca ar fi sa nu tin cont de cata apa trebuie sa consum, probabil un pahar pe zi mi-ar ajunge...oricum vroiam sa-ti spun ca apa si mie imi taie pofta de mancare si de cand consum 2-3 l pe zi..nu prea mai mananc..nu stiu daca e bine sa nu..dar eu ma simt ok;)

normal...inainte de masa cu jumatate de ora se bea un pahar de apa.si asa o sa te saturi mai repede si niciodata sa nu manci sa te saturi.mai bine manci mai des si mai putin.si intre mese.APA

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3apa plata sau minerala... ce sa beau?
- 3apa plata sau fiarta?
- 2Cata apa e suficienta
- 3fara apa?
- 3bebe de 9 luni nu vrea deloc sa bea apa
- 3sunt insarcinata sii beau fffff multa apa
- 4retinere apa
- 8apa alcalinizata?
- 3Ce ar putea avea sotul meu... bea o cantitate de apa exagerata
- 3consumul de apa si de fructe
- 35 litri de apa pe zi
- 5apa robinet sau imbuteliata
- 4Apa in git
- 14'Tratament' eficient, naturist, pentru purificarea apei
- 5Cand putem bea apa?
- 4Curiozitate despre hidratare si lipsa ei..
- 0Transpiratie dupa consumul de lichide
Mai multe informații despre: consumul de apa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: