chiuretaj - informatii
Buna ! De sangerat nu tr sa sangerezi. Tr sa-ti vina menstruatia la o luna dupa chiuretaj. Durerile nu sunt normale. Depinde de organism cum trece peste avort. Durerile sunt in primele 2, 3 zile, apoi ar trebui sa treaca. Sanatate! Poate te protejezi, sa nu mai treci prin asta.
Salutare fetelor! si eu am facut un avort acum aproape o luna (asta e, daca suntem femei) dar nu ca as fi vrut ci ca a fost nevoie. Aveam 3 luni si 2 zile, dupa a doua ecografie facuta mi s-a spus ca sarcina e oprita in evolutie si trebuie sa fac intrerupere urgent. Eram intr-un fel constienta ca trebuie sa intrerup dar tare nu as fi vrut. Era un copil pe care ni-l doream dar dumnezeu mi l-a luat. Chiuretajul mi l-au facut fara anestezie, deci am simtit totul. este criminal. Doctorul mi-a spus ca trebuie sa astept macar 6 luni pana sa raman iar insarcinata, oare gresesc daca o fac mai devreme?
Buna ! Acelasi lucru mi l-a spus si mie medicul tr sa stau cel putin 6 luni. Si eu am fost nevoita sa fac intrerupere. La mine s-a oprit din evolutie in 7 sapt si 4 zile. Sanatate si spor la bebey!!
anemari2000 ti-a facut cu anestezie? de ce s-a oprit din evolutie? ti-a spus? ca la mine nu stie ca plecase normal la inceput era foarte bine
Nu mi-au spus de ce s-a oprit din evolutie. Cu o saptamana inainte fusesem la control si era totul in regula. Mi-a facut anestezie, dar am simtit tot. A fost ingrozitor. A fost primul ghiuretaj.Am RH negativ. La primul copil, o fetita frumoasa foc, acum 8 ani nu am avut nimic. Mi-au facut imunoglobulina in primele 72 ore si mi-au spus ca nu o sa fie nicio probleme la a doua sarcina, dar din pacate a fost. Pupici!
buna ziua
Sunt noua pe forum si as vrea daca ma poate lamuri si pe mine cineva cu o intrebare,
Am facut o intrerupere de sarcina acum 7 zile, intre timp am racit groaznic. As vrea sa stiu daca dupa sapte zile de la intreruperea de sarcina este normal sa mai ai sangerari, nu apundente, de culoare rozalie, iau ergomet, cate 2 fiole pe zii.
va multumesc
Sunt noua pe forum si as vrea daca ma poate lamuri si pe mine cineva cu o intrebare,
Am facut o intrerupere de sarcina acum 7 zile, intre timp am racit groaznic. As vrea sa stiu daca dupa sapte zile de la intreruperea de sarcina este normal sa mai ai sangerari, nu apundente, de culoare rozalie, iau ergomet, cate 2 fiole pe zii.
va multumesc
buna claudia! si eu am avut sangerari rozalii dar nu au fost chiar sapte zile, au fost vreo trei dupa care nu am mai avut nimic. Dar tu de ce ai facut intrerupere? S-a oprit si la tine in evolutie sau ai vrut tu sa faci?
Problema nu e cu contraceptia ci cu cele care in loc sa se marite sa faca sex numai cu sotul lor, umbla creanga.pe undeva va meritati soarta, nu mai ucideti copiii, ce viitor pot sa aiba copiii din curvie ca practic asta e rezultatul sexului in afara casatoriei. Sunt si eu ca voi toate constienta de ce se petrece in jurul meu, insa niciodata nu voi accepta faptul ca oamenii pervertesc si strica tot ce e mai frumos FAMILIA, exista un singur tip de avort pe care il accept si acesta e avortul terapeutic care se face numai cand sarcina e oprita din evolutie cand bebe e mort si nu exista alta cale de a scoate puiutul ca sa nu moara si mama.
Restul treburilor stau asa cum am scris in cuvintele de mai sus.Ganditi inainte de a face ceva nu va lasati duse de instinct ca niste animale in calduri, ca doar de aia suntem numiti fiinte superioare, nu degeaba.O sa se trezeasca cineva sa imi spuna ca nu e problema mea, ca nu stiu cum e, asa si este nu stiu cum e si nici nu vreau sa stiu, insa de partea cealalta ca nu e problema mea. ohohoooo ba chiar ca e si problema mea : suntem pe loc fruntas in europa si in lume la avorturi, mi-e rusine sa ma arate strainii cu degetul ca-s romanca, din cauza unora care nu-si stiu pazi sufletul si trupul si ingroasa listele cu femei ucigase de prunci tre sa port si eu si ai mei rusinea, ba rusine sa le fie lor ocice ar fi ele !
Restul treburilor stau asa cum am scris in cuvintele de mai sus.Ganditi inainte de a face ceva nu va lasati duse de instinct ca niste animale in calduri, ca doar de aia suntem numiti fiinte superioare, nu degeaba.O sa se trezeasca cineva sa imi spuna ca nu e problema mea, ca nu stiu cum e, asa si este nu stiu cum e si nici nu vreau sa stiu, insa de partea cealalta ca nu e problema mea. ohohoooo ba chiar ca e si problema mea : suntem pe loc fruntas in europa si in lume la avorturi, mi-e rusine sa ma arate strainii cu degetul ca-s romanca, din cauza unora care nu-si stiu pazi sufletul si trupul si ingroasa listele cu femei ucigase de prunci tre sa port si eu si ai mei rusinea, ba rusine sa le fie lor ocice ar fi ele !
Tania, bine ai mai zis-o!! sunt in totalitate de acord cu tine, ma bucur ca mai sunt femei care gandesc ca tine, si asa tara asta e vai de capul ei.stim sa preacurvim si sa facem avorturi in nestire.ca...na.avem si motive, cica. sa le fie rusine la toate astea care fac cu nerusinare avorturi si nu le mustra nici sufletul nici constiinta dupa cum ele au spus-o!
Nu tin partea nimanui, tin cu dreptatea si cu adevarul, nu sunt fanatica religioasa, insa sa fii moral si drept mi se pare ceva normal cu toate ca traim intr-o lume cat se poate de intoarsa pe dos, ca sa nu zic anormala!
Cat de cruda poate fi o persoana care ucide si mai apoi sa nu aiba resentimente, tot stau si ma gandesc...
Stricata e lumea!!! Banuiesc ca sunt multe astfel de persoane, plus ca exista persoane care nu se limiteaza la o astfel de fapta, ci repeta abominabila crima... Vai ce mila mi-e de bietele suflete: pruncii merg la Creator ca nu au fost primiti de asazise "mame", DA BIETELE FEMEI... OARE SUFLETELE LOR UNDE VOR FI ? Inca ceva crima este sau nu pacat de moarte ? Daca este, atunci teama mi ca si spovedania nu prea rezolva mare lucru, deci atentie din nou folositi-va ratiunea, nu va lasati duse de "nas" de instincte primare si animalice; demonstrati ca aveti coloana vertebrala dreapta, nu tot aruncati cuvinte pe forum ca nu va ajuta la nimic fiti drepte cu voi insiva citez un singur verset biblic scris de inteleptul Solomon in cartea ECLESIASTUL capitolul 11 cu versetul 9 " Bucura-te, tinere, in tineretea ta, fii cu inima vesela cit esti tinar, umbla pe caile alese de inima ta si placute ochilor tai; dar sa stii ca pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecata." Fiecare isi alege calea sa nu-mi zica iar cineva ca lucrurile astea se intampla, ei na. daca sunteti curate si cinstite cu voi insiva si veti departa de voi curviile garantez eu ca nu se mai ajunge la avort... la urma urmei fiecare va plati pentru faptele sale! INEVITABIL!
Cat de cruda poate fi o persoana care ucide si mai apoi sa nu aiba resentimente, tot stau si ma gandesc...
Stricata e lumea!!! Banuiesc ca sunt multe astfel de persoane, plus ca exista persoane care nu se limiteaza la o astfel de fapta, ci repeta abominabila crima... Vai ce mila mi-e de bietele suflete: pruncii merg la Creator ca nu au fost primiti de asazise "mame", DA BIETELE FEMEI... OARE SUFLETELE LOR UNDE VOR FI ? Inca ceva crima este sau nu pacat de moarte ? Daca este, atunci teama mi ca si spovedania nu prea rezolva mare lucru, deci atentie din nou folositi-va ratiunea, nu va lasati duse de "nas" de instincte primare si animalice; demonstrati ca aveti coloana vertebrala dreapta, nu tot aruncati cuvinte pe forum ca nu va ajuta la nimic fiti drepte cu voi insiva citez un singur verset biblic scris de inteleptul Solomon in cartea ECLESIASTUL capitolul 11 cu versetul 9 " Bucura-te, tinere, in tineretea ta, fii cu inima vesela cit esti tinar, umbla pe caile alese de inima ta si placute ochilor tai; dar sa stii ca pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecata." Fiecare isi alege calea sa nu-mi zica iar cineva ca lucrurile astea se intampla, ei na. daca sunteti curate si cinstite cu voi insiva si veti departa de voi curviile garantez eu ca nu se mai ajunge la avort... la urma urmei fiecare va plati pentru faptele sale! INEVITABIL!
Si eu sunt de aceeasi parere tania dar totusi eu nu inteleg ceva, cum trec femeile astea peste o durere asa de mare si nu ma refer la cea fizica ci la cea psihica. Eu una am suferit foarte mult ca bebelusul meu nu a vrut sa creasca in burtica mea si sa fiu si eu mamica, dar daca e sanatate mai vine unul, doi, trei cati vrea Domnul. Nici eu nu inteleg femeile care fac avortul cu atata usurinta mai ales cu atatea metode de contraceptie
mah fetelor de ce vorbiti fara sa stiti?v'ati gandit vreodata ca poate ceva sa intamplat cu aceste femei de nu au putut tine sarcina?eu va rog mult...in cazu in care ati citit restu comentariilor la acest subiect...lasati'o mai moale cu reprosurile...va spun eu...si cu ocazia asta va si lamuresc depsre durerea suferita...este dureros sa'ti doresti si sa nu poti avea...este dureros si greu sa treci peste un avort...da stii ca in momentu ala ai facut ce a trebuit.incercati inainte sa acuzati pe cineva ca ar fii facut o crima...incercati sa aflati motivul pentru care a fost nevoita sa recurga la asa ceva...nu mai acuzati va rog mult.nu'mi place sa fiu acuzata si condamnata fara sa am dreptu de a ma apara...va rog mult nu vreau sa regurc iar la alte lucruri, sa spun iar lucruri urate...si nu suntem curve.asta sa va fie clar
ela_mik, ce vorbim aici fara sa stim? trebuia ca sa eviti avortul sa nu te duci in stanga si in dreapta cu toti cu care ai avut ocazia, trebuia sa te pastrezi pt doar un baiat, acela cu care te vei casatiri, pt ca la urma urmei esti femeie, si femeile sunt catalogate curve daca se duc cu mai multi parteneri...oricum, ceea ce au zis si fetele mai sus, o sa fim judecate pt faptele noastre, asa ca.nu mai e nimik de zis.Si ai grija sa nu mai incepi cu vocabularul tau de mahalagioaica iar.
E urat ca ati ajuns la asemenea discutii. Dar fiecare e liber sa faca ce vrea. Sanatate
candy tu iar te bagi in discutii?te'a intrebat cineva ceva, ti'a zis careva ceva?eu te'am rugat odata sa incetezi..nu ai vrut asta e...si apropo mahalagioaica e maicata.te mai rog odata lasa'ma in pace...vezi tu de viata ta aia fericita si lasa'ma nu te mai baga in seama.si de unde ai ajuns tu la concluzia ca eu as fi fost in stanga si'n dreapta cu baieti?ca am avut mai multi parteneri?masoara'ti cuvintele ca iti jur ca nu mai raspund de ce zic...cu toate riscurile...te rog iar...vezi'ti de viata ta aia perfecte si lasa'ne pe noi pacatoasele in pace.fugi si mai fa'i un pelerinaj.si da pentru faptele noastre vom raspunde noi si nu voi.ma repet ca la copii mici... LASA'NE IN PACE si te rog pentru ultima oara
da, iar ma bag in discutii, e un forum liber si pot face ce vreau!!hai ca debia astept sa vad ce mai poti scoate.incepe si injura ca o tiganca ce esti!!
la 20 de ani ai tai prea te dai femeie atotstiutoare dar esti vai de capul tau !! mama ta nu te-a invatat ca nu-i frumos sa faci avorturi, ca omori un copil, dar de la D-zeu.?
si vii tu aici pe forum si "te dai mare" in loc sa-ti fei rusine si sa taci, tot tu esti cu gura mare.incep sa cred ca tu trebuia sa fii un avort, asta pt ca tot esti de acord cu acest fapt demn de scarba.
si vii tu aici pe forum si "te dai mare" in loc sa-ti fei rusine si sa taci, tot tu esti cu gura mare.incep sa cred ca tu trebuia sa fii un avort, asta pt ca tot esti de acord cu acest fapt demn de scarba.
candy...dute in oras si vezi pe la spital sau pe la cabinete, cauta LSM'u ca ai nevoie urgenta...cat despre ce pot scoate?foarte multe...ce nu as fii eu in stare sa fac pentru tine? :"> da sa stii ca pamantu avea deja o maica tereza...nu mai aveam nevoie de inca una.demna de scarba esti tu.care in loc sa ajuti dai in cap.esti prea proasta ca sa intelegi motive...nu'mi bat capu cu tine ca ma stresezi...cat despre faptu ca eu ar fi trebuit sa fiu un avort...te rog...fii serioasa...daca eu eram un avort cine iti mai dadea tie peste nas si cine te mai punea in banca ta?adevaru e ca imi esti atat de indiferenta ca nici mucii da nici injuraturile nu le consum pe tine...nu meriti.incearca blow job'urile mai departe si lasa'ma pe mine in pacatu meu...si da preasfintia ta e un site liber.doar ca e unu pentru ajutor nu pentru criticat.fi amabalila si lasa'ma sa pacatuiesc eu mai departe si ai mare grija de copilu tau ca totu se intoarce impotriva ta.si da stiu destul de multe la ani mei...lucruri de care tu habar n'ai.si nici nu vei avea vreodata.pentru ca in lumea ta imaginara toate sunt roz.veziti de viata ta si nu te mai lega de a mea...ca ma stresezi.esti ca raia...ferice de baiatu de langa tine...dumnezeu sa'l ierte ca nu a stiut ce'a facut domnu sa'l aiba in paza.da vezi ca si sexu e un pacat.si oprirea sarcinii din evolutie tot pacat se numeste si tot crima.assasino >:P tu iei anticonceptionale?mai ales pastiluta de a doua zi?vezi ca faci pacate.si ala tot assasinat se numeste preasfintia dumneavostra de taratura
Fetelor nu va mai certati ca tare ne sta urat cand ne adresam cuvinte urate. Sincer sa va spun si eu eram de parere cu candy ceva timp in urma si nu vroiam sa fac vreun avort in viata mea, dar se pare ca nu a fost deloc asa. Decat sa nu-i poti oferi nimik sau sa-l crestem stiu eu fara tata mai bine sa intrerupem de la inceput totul. Eu imi doresc foarte mult un copil si sper sa ni-l dea si noua Dumnezeu sanatos.
Candy crede-ma nimeni nu se duce sa avorteze din placere si sa fii tu sanatoasa sa nu faci niciun avort in viata ta, dar nu se stie cum se intorce roata. Pupici.
Candy crede-ma nimeni nu se duce sa avorteze din placere si sa fii tu sanatoasa sa nu faci niciun avort in viata ta, dar nu se stie cum se intorce roata. Pupici.
oricum nu am chef sa ma pun in mintea fatucilor cum e asta care se da desteapta!! auzi, ce ma bucur ca te stresez, uite asa, iti fac in ciuda in continuare...!!!! si sa stii pt cultura ta generala ca nu iau nici contraceptive, nici pastila de a doua zi, si nici nu am facut vreun avort, nici macar vreo sarcina oprita din evolutie, cum zici tu, dar ce poti sti tu de mine, ca nici de tine nu ai habar!! doamne, prosti sunt unii!! am un baiat deocamdata, si ma rog lui D-zeu de pe acum sa nimereasca o fata ca lumea pe viitor, nu tarature ca tine, sper din suflet ca inca sa mai fie fete ca lumea, vreau sa zic ca nici acum nu gasesti cum trebuie, multe sunt asa ca tine, nicte curvistine de 2 lei, care fac trotuaru noaptea si iau la m. pt 1.5 lei..!! rusine celor fara morala si scrupule, or sa dea candva socoteala si o sa infunde iadul!! curioasa as fi sa te vad intr-o poza, deja imi inchipui moaca ta jalnica :)))))
Ha ha ha ha ha! Asa ce m-a distrat asta!!! E o sfanta dar in schimb cunoaste foarte bine tarifele de pe centura. =))=))=))=)). Vezi ca te dai de gol fetito!!=))=))=))=))=))=))=))
normal ca le cunosc, le-am aflat la dan capatos in emisiune, la "un show pacatos", asta pt cine se uita. oricum nu stau in grota aia infernala de bucuresti, iar in orasul meu nu este centura, deci.care stie.cunoste, adik voi.care stati acolo si practicati tarifele zise de mine, voi v-ati dat de gol, eu sunt prea finuta pt jocurile voastre murdare, cred ca sunteti niste grasance deformate, pline de celulita si vergeturi.eu si dupa nastere am ramas la fel de slaba, fara vergeturi si celulita, arat super -asta e pt invidioase, sa crapati de ciuda, ca v-as pune si poze daca as avea posibilitatea, numai sa crapati odata de ciuda, am un coro bine lucrat la sala de fitness, , ramolitelor si hadelor, ridatelor!!!! ha ha ha ce proata e lumea asta, pacatoaselor, aveti constiinta?
pt candy: draga mea uite ca si eu din pacate am facut un avort deoarece foloseam anticonceptionale si la mine nu-si faceau efectul deoarece mi-au fost prescrise gresit de catre doctor. Eu vroiam sa-l las dar eram prea tanara atunci si nici nu aveam cu ce sa-l intretin caci abia ma intretineam pe mine si decat sa-l chinui si sa-l vad ca moare de foame mai bine am recurs la asta. Deci pt a intelege si tu ca nimic nu e sigur pe lumea asta. Acum stau si astept sa vad daca sunt gravida sau nu, caci ultimul ciclu a fost pe 10 martie si pana acum nu mi-a venit. Mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative. Asa ca mai astept pana pe 4 mai cand ar treubui sa-mi vina si daca nu-mi vine merg la un control. Asa ca incearca sa intelegi ca nici o mama nu-si omoara copilul de dragul de a-l omori, ci are motive. Tu crezi ca era mai bine sa tin copilul si sa moara de foame sau sa-l dau la orfelinat?
fetelor, fetelor, nu va mai certati.chiar nu ati vazut si voi ca aici nu se poate discuta?nu ati vazut ca, candy se simte persecutata, jignita, de faptu ca noi suntem pacatoase?sa va zic ceva...acum ceva timp psihologii au facut un studiu de specialitate si au realizat ca persoanele frustate in viata, cele nefericite, in ochii tuturor se dau drept cele mai fericite si cele mai implinite, la fel cum si fetele/femeile usoare se dau drept fete cuminti.o fata cu adevarat cuminte nica macar nu ar stii ce preturi au cele de pe centura.dar cum avem anumite persoane aici care corespund acestor caracteristici, as vrea sa le rog sa fie dragute sa ne spuna si noua cat mai e tarifu de la un blow job, ce zici candy?ne zici?sau nu stii ce inseamna? :)) cat despre felu in care noi aratam, stati linistite, mereu ne va iubi cineva, fie noi si pacatoase sau curve asa cum ne lauda o maica tereza de aici =)) sfatu meu este sa ignorati mesajele rautacioase si rau intentioate ale unei persoane frustate, dar atat de rau incat nici limba romana nu o mai cunoastem, mancam litere, scriem incorect, cu toate ca ne laudam ca noi suntem intelingenta intruchipata, permiteti'mi sa citez : "am un coro bine lucrat la sala de fitness", "ramolitelor si hadelor, ridatelor!!!! ", "acela cu care te vei casatiri".imaginati'va cat de rau invidia si ura i'a putut intuneca mintea acestei fete prea-sfinte si prea-cinstite :))) incat nici in romana nu stim sa scriem, cu toate ca ne autodescriem drept persoane culte... =))) si da sa ne fie rusine, dar sa ne fie rusine ca stam si asculta o femeie care nu are viata proprie si care nu poate fara a nu se baga in viata altora.care e atat de frustata de viata ce'o duce incat a inceput sa abereze, sa se lege de lume fara motiv, sa minti si sa jigneasca fara motiv, va rog din suflet sa o iertati si de aici inainte ignorati'o ca stii ce se spune, un om cu mania persecutiei nu se stie niciodata de ce'i in stare sa faca.haide'ti sa ne rugam impreuna pentru pacea si linistea sufletelui surorii noastre candy, dumnezeu sa o ierte ca nu stie ce face.cat despre noi draga noastra maica tereza nu suntem pline de vergeturi, riduri sau orice alceva ce tu ai incercat sa scrii cu toate ca nu cunosti limba romana, suntem doar fete normale, cu o viata reala, nu una imaginara precum a ta...si mai ales.fericite ca nu suntem in locu tau...as vrea sa te vad sincer, da cred, ca nici macar atat lucru nu as putea face pentru tine...nu suntem invidioase si niciodata nu vom fi invidioase pe ceva imaginar :)) si mie mi'ar placea sa arat precum angelina jolie sau sa fiu ea.dar in realitate eu sunt doar ely, un om normal.care intelege cand i se spune ceva, care pricepe motive.si care nu se chinuie sa se arate a fi ceea ce nu e.ai grija de tine si zimi si mie cat mai e blow job'u la tine :D si iti promit ca iti fac rost de una mai buna, mai banoasa =))) cretino
Am si eu o singura curiozitate: acesta femeie super aratoasa nu si-a pus niciodata intrebarea de ce nimeni nu-i da dreptate aici? Si ely ai mare dreptate, ai spus foarte bine si foarte frumos
Cel mai rau imi pare ca in loc sa ne dam cu parerea civilizat, am ajuns sa ne certam, nu pentru asta era acest forum dar fiecare este liber sa faca ce vrea cu sau fara o silueta de invidiat.
Cel mai rau imi pare ca in loc sa ne dam cu parerea civilizat, am ajuns sa ne certam, nu pentru asta era acest forum dar fiecare este liber sa faca ce vrea cu sau fara o silueta de invidiat.
buna ziua din nou. am citit pe forum si m-am ingrozit, va-ti gandit vreodata cele care sustin cu atat tarie ca ne omoram copii, ca nu ne protejam, dar poate am avut motive serioase. De ce ne condamnati si judecati fara sa ne cunoasteti sa ne stiti motivele, este intradevar un pacat, si fiecare isi va duce crucea pentru tot ce a facut pe lumea asat, hai sa nu ii mai judecam pe toti. sa dam viata unui copil este minunat, dar sa chinuim un copil este groaznic, cred ca este un pacat mai mare decat un avort, sunt femei tinere, care poate nu stiu ce au de facut, toti am fost tineri, si am gresit nu trebuie condamnati. Eu am facut pe 4 aprilie un avort, am scris asta mai sus, o parte din mine dorea copilul asta, o parte din mine imi spunea ce am sa ii ofer, si problema cea mai mare anul trecut am aflat ca am hepatita cu virus c, luat de la o nenorocita de operatie. in Noiembrie am terminat tratamentul cu interferon, nu aveam sase luni de la tratament riscam prea mult foarte mult, si nu mi-am permis sa imi bat joc de un suflet nevinovat.Am o fetita de 10 ani, un copil minunat, daca nu riscam atat din cauza bolii mai mult ca siguram il lasam.Nu ii mai judecati pe altii fara sa stiti motivele, invatati sa iertati, si poate daca stiti mai mult invatatii si pe altii care nu stiu sa se protejeze.Se intampla, orice greseste, vii se poate intampla si voua, sa nu fiti pusi in setuatia de a nu tine un copil, ganditi inainte sa aruncati cu priete.
Va certati degeaba totul se rezuma la 3 chestii :
1 Nu mai umblati din floare in floare, alegeti-va bine partenerul
2 Ganditi la consecintele actiunilor voastre inainte de a se petrece vreo fapta
3 Terminati cu discutia asta inutila
Faceti ce va taie capul, la urma urmei e o tara libera, io am zis ce e de facut cine nu vrea treaba lui sa o faca pe propria raspundere.
P.S. Pt. doamna aceea cu avortul ca nu a putut tine sarcina, se numeste tot avort, dar spontan si e impotriva vointei mamei; de regula medicul nu poate face nimic decat un chiuretaj( curatire) al colului uterin de eventuale resturi de placenta care ar putea fi daunatoare mamei.
Asta tine de Dumnezeu, aici nu mai intra vointa umna! In acest caz e indiscutabila necesitatea chiuretajului si nimeni nu te poate judeca pentru asta!
Faptele abominabile pe care le condamn eu sunt CURVIA si PRUNCUCIDEREA, nu am nimic cu persoanele voastre!
1 Nu mai umblati din floare in floare, alegeti-va bine partenerul
2 Ganditi la consecintele actiunilor voastre inainte de a se petrece vreo fapta
3 Terminati cu discutia asta inutila
Faceti ce va taie capul, la urma urmei e o tara libera, io am zis ce e de facut cine nu vrea treaba lui sa o faca pe propria raspundere.
P.S. Pt. doamna aceea cu avortul ca nu a putut tine sarcina, se numeste tot avort, dar spontan si e impotriva vointei mamei; de regula medicul nu poate face nimic decat un chiuretaj( curatire) al colului uterin de eventuale resturi de placenta care ar putea fi daunatoare mamei.
Asta tine de Dumnezeu, aici nu mai intra vointa umna! In acest caz e indiscutabila necesitatea chiuretajului si nimeni nu te poate judeca pentru asta!
Faptele abominabile pe care le condamn eu sunt CURVIA si PRUNCUCIDEREA, nu am nimic cu persoanele voastre!
nu-mi vine sa cred ce citesc pe aici!! tot sariti in capul bietei fete, candy si o luati la misto cu chestii de genu - hai zi cat ceri pe un blow job...hai fiti serioase, chiar sunt femeile atat de perverse? eu cred ca da.si inca cum.!!!!!! nu a facut decat sa fie contra avort, ceea ce sunt si eu si alte fete de aici, si voi, alea pacatoase, care umbla cu x parteneri pana la casatorie, si mai faceti si avorturi linistite, dupa ce ca tot voi va "alinati"sufletul, ca na, trebuia neaparat sa nu las copilul, ca nu am cu ce sa-l cresc sau care mai de care alte motive penibile, tot voi, aruncati cu piatra la una care este contra pacatelor voastre!! nu vedeti ca cele care sunt pentru avort sunt numai cele care l-au si facut?ca doar, daca sunteti vinovate, ce o sa mai ziceti acum? ha ha sunteti jalnice, sincer, ma distrez copios cand va vad cum tot voi, alea cu pacat de moarte pe cap, sunteti revoltate, domle, ca se ia lumea de voi.ha ha ha!!! va recomand cu caldura sa va indreptati spre D-zeu, sa cititi biblia si o sa fiti cu totul alte femei, niste adevarate femei, nu wc-uri publice, cum sunt unele pe aici.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1chiuretajul - cum este? cum v-ati simtit?
- 3sangerare dupa chiuretaj
- 7Probleme grave?
- 3menstruatie dupa chiuretaj
- 4pilula de a doua zi se poate lua dupa 10 de la chiuretaj?
- 1singe in uter
- 1Chiuretaj, sarcina gemelara
- 14chiuretaj
- 2chiuretaj - sunt imobilizata pentru recuperare coloana vertebrala
- 3Sangerari dupa chiuretaj!
- 3chiuretaj in urma unei sarcini oprite din evolutie si avortul spontan
- 2infertilitate dupa chiuretaj ?
- 2Nu sangerez deloc după avort
- 2intrebare menstruatie dupa chiuretaj
- 1Chiuretaj
- 5Sarcina după chiuretaj
- 0Avort in 9 saptamani!!