chisturi sebacee... pe nas
buna ziua! am si eu o intrebare...de cativa ani am un chist sebaceu pe nas, care din fericire nu si-a schimbat pana acum dimensiunea.as vrea sa ma operez.ce sfaturi puteti sa imi dati? se poate sa fac o interventie si sa nu imi ramana cicatrice? va rog frumos sa imi raspundeti..multumesc.
4 comentarii
Chistele sebacee de la nivelul nasului, au din pacate, tendinta de a creste. Este bine sa-l indepartati cat mai curand.
Trebuie avut grija la doua aspecte:
- chistul sa fie excizat in totalitate, eliminandu-se astfel posibilitatea de a se reface.
- interventia trebuie facuta de un chirurg plastic suficient de experimentat incat sa nu va ramana semne vizibile.
Numai bine!
Trebuie avut grija la doua aspecte:
- chistul sa fie excizat in totalitate, eliminandu-se astfel posibilitatea de a se reface.
- interventia trebuie facuta de un chirurg plastic suficient de experimentat incat sa nu va ramana semne vizibile.
Numai bine!
buna ziua. am si eu o intrebare.mi-au aparut de ceva timp niste formatiuni minuscule, un fel de cosuri pe penis.am facut un control dermatologic si mi s-a spus ca sunt chisturi sebacee si ca au multe persoane chestia aceasta. se pot trata in vre un fel? Multumesc anticipat
Buna ziua, am fost operata acum un an de zile de un chist sebaceu pe fata, fix in mijlocul fruntii, il aveam de 3 ani dar nu ma deranja decat estetic asa ca l am scos ! Dupa o luna mi a aparut ceva mic deasupra cotului la mana dreapta, dar a crescut destul de repede e ca un bob de mazare si este pe dinauntru iar cand ating puternic ma doare putin. Am fost la doctor, mi a dat o crema si antibiotice dar nu trece. Va rog ce poate fi? ?? Sunt foarte ingrijorata, cateodata arata rosu iar cateodata vanat... dar culoare pierduta, cum e la cot nu prea se observa doar se simte mai mult, va multumesc, un raspuns m ar ajuta enorm!!apropo am 26 de ani si traiesc in spania, aici e mai greu sa poti vedea repede un dermatolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4acnee f. severa - chist sebaceu-nodul
- 2chist cutanat pilonidal
- 13Keratoconjunctivita???
- 9Se pot inflama ganglioni?
- 4Chist sebaceu!
- 4Chist sebaceic - operare sau nu?
- 6sindrom iritativ uretral
- 10Proeminenta pe obraz
- 0chist sebaceu
- 6chist sebaceu
- 2Chist sebaceu suprainfectat