Chist sebaceu!
Buna ziua! Revin iara cu un subiect, de aceasta data mai serios.Asta vara m-am ras in zona de jos si din gresala m-am taiat chiar la baza penisului, mai exact intre penis si burta ( nu pe penis:) ). Urmatoarea zi mi s-a vindecat si dupa cateva zile cand vindecarea a fost completa am obs ca am o bilutza.Am stat cateva luni bune, adik pana astazi si am zis sa imi fac curaj sa merg la dermatolog.In cele din urma am mers, medicul m-a diagnosticat cu: "chist sebaceu teaca penis" ( :))))) mi se pare amuzant). Mi-a sugerat un unguent"NEOPREOL", spunandu=mi sa il folosesc pe o perioada mai lunga de timp, mai exact pana dupa sarbatori, iar dak nu se retrage, probabil sa imi faca o anestezie si sa ma taie, "Sa umblam la el" cum a spus Doamna Doctor.Pe prospectul unguentului scrie sa nu il folosesc mai mult de 8 zile. Ce imi sugeratzi domnilor? Va multumesc !
4 comentarii
Sa "umblati" la el pana in sarbatori, deoarece Neopreolul oricum nu ajuta la nimic !
Imi sugerati sa merg la alt medic, adica ma poate afecta acest chist cu altceva? Mentionez ca il am de cateva luni bune, nush exact.Vreau sa va mai spun, ca nu ma doare, nu ma usturoa, nu ma deranjaza, doar ca arata inestetic, se zareste cateodata, mai ales cand penisul e in stare erectila.
Si va multumesc mult pentru timpul acordat! Sunteti niste oameni exemplu!
Fie ca il operati, fie ca nu, ar trebui sa va examineze un dermatolog pentru a preciza daca este vorba despre un chist sau nu !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4acnee f. severa - chist sebaceu-nodul
- 4chisturi sebacee... pe nas
- 2chist cutanat pilonidal
- 9Se pot inflama ganglioni?
- 4Chist sebaceic - operare sau nu?
- 4Chist sebaceu
- 6sindrom iritativ uretral
- 10Proeminenta pe obraz
- 0chist sebaceu
- 6chist sebaceu
- 0Chist sebaceu sarcina