Chist sebaceu!

30-11-2009
ArgintuViu
Nu este medic/terapeut
ArgintuViu
Buna ziua! Revin iara cu un subiect, de aceasta data mai serios.Asta vara m-am ras in zona de jos si din gresala m-am taiat chiar la baza penisului, mai exact intre penis si burta ( nu pe penis:) ). Urmatoarea zi mi s-a vindecat si dupa cateva zile cand vindecarea a fost completa am obs ca am o bilutza.Am stat cateva luni bune, adik pana astazi si am zis sa imi fac curaj sa merg la dermatolog.In cele din urma am mers, medicul m-a diagnosticat cu: "chist sebaceu teaca penis" ( :))))) mi se pare amuzant). Mi-a sugerat un unguent"NEOPREOL", spunandu=mi sa il folosesc pe o perioada mai lunga de timp, mai exact pana dupa sarbatori, iar dak nu se retrage, probabil sa imi faca o anestezie si sa ma taie, "Sa umblam la el" cum a spus Doamna Doctor.Pe prospectul unguentului scrie sa nu il folosesc mai mult de 8 zile. Ce imi sugeratzi domnilor? Va multumesc !
4 comentarii
0
01-12-2009, ora 12:32
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Sa "umblati" la el pana in sarbatori, deoarece Neopreolul oricum nu ajuta la nimic !
0
01-12-2009, ora 14:47
ArgintuViu
Nu este medic/terapeut
ArgintuViu
Imi sugerati sa merg la alt medic, adica ma poate afecta acest chist cu altceva? Mentionez ca il am de cateva luni bune, nush exact.Vreau sa va mai spun, ca nu ma doare, nu ma usturoa, nu ma deranjaza, doar ca arata inestetic, se zareste cateodata, mai ales cand penisul e in stare erectila.
0
01-12-2009, ora 14:49
ArgintuViu
Nu este medic/terapeut
ArgintuViu
Si va multumesc mult pentru timpul acordat! Sunteti niste oameni exemplu!
0
07-12-2009, ora 17:51
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Fie ca il operati, fie ca nu, ar trebui sa va examineze un dermatolog pentru a preciza daca este vorba despre un chist sau nu !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: