chist glanda pineala.. nu necesita interventie chirurgicala
buna tuturor.nu am mai reusit sa intru pe forum de mult, dar vad ca nu a mai scris nimeni nimic.sunteti bine?ati mai facut investigatii?eu sunt tare suparata, pe langa faptul ca fetita are problema cu chistul pineal, are si hipoacuzie bilaterala, nici o legatura cu problema cu chistul.am descoperit-o cu 5ani in urma, i-am pus proteze auditive iar acum cand sa schimbam protezele am luat si baietelul sa ii facem si lui consult la medicul de specialitate.a fost soc, are si el hipoacuzie bilaterala la fel ca fetita va trebui sa ii pun si lui proteze auditive.nu mai am cuvinte. SANATATE LA TOTI.
doamne ileana imi pare atat de rau, atunci cand ai copilasii bolnavi iti vine sa innebunesti eu ma rog la Dumnezeu sa imi dea mie toate bolile lor, dar totusi exista un dar -roaga-te sa stii ca eu am o prietena de 42 de ani care are hipoacuzie de la varsta de 5 ani si sa stii ca atunci nu existau aceste aparate performante acum are si ea unul este bine duce o viata normala, trebuie sa-i inveti pe copii sa fie optimisti si ca totul e ok la ce doctor ORL-ist mergi? eu merg de obicei de vreo 13 ani la dr. Tudor Adrian de la grigore alexandrescu este si la spitalul militar la aviatie este extraordinar, de curand am fost si cu matusa mea ca nu maai aude deloc (60 ani) si a ajutat-o f.mult.eu mi-am operat copiii la el de polipi, amigdale.daca te pot ajuta iti dau nr lui de tel este bun ca medic si f.omenos stii tu la ce ma refer (la bani) ma poti suna pe fix seara la 0212690015 muulta sanatate la toti imi refac rmn-ul acum in martie si va dau de veste te pup ileana simona
multumesc simona pentru raspuns am fost cu ei la ploiesti la orl (la mai multi medici) dar cand o sa-mi revin din soc chiar vreau sa ajung cu ei si la bucuresti. o sa-i pun proteze si celui mic urmatoarea saptamana. sunt daramata.m-au costat bani grei protezele.urmam la firma audionova, firma de protezare auiditiva.(noi suntem din zona ploiestului si ajungem mai greu la bucuresti).SA VA DEA DOMNUL SANATATE LA TOTI.
Buna tuturor, si eu am facut un MRI in California unde locuiesc, in urma durerilor groznice de cap de obicei pe o singura parte si cu dureri de ochi(ori in spatele ochilui)rezultatul:Chist lichid pe glanda pineala, Nu mi s-a dat nici un tratament deocamdata urmeaza sa vad un specilaist dar mi s-a spus clar ca nu se opereaza si mi s-a recomandat un MRI anual pt a determina daca dimensiunile au crescut...desi nu sunt doctora dar stiu ca radiatiile din orice CAT Scan, Xray, MRI etc detin radiatii foarte puternice si pot afecta celulele creierului(daca respactivul MRI e facut la cap, e valabil pt orice alt oragan)Deci prin urmare sfatul meu e ca daca nu aveti simtome diferite fata de ce ati avut inainte si nu sunt dese ori intense limitativa la cat de putine radiatii posibile.Paste Fericit si Multa Sanatate.
paste fericit tuturor, sanatate sa fie
nu va doresc numai paste fericit ci intreaga viata sa va fie fericita cu sanatate bucurii si tot ce i mai frumos alaturi de cei dragi.pt tine bibloiul imi pare tare rau pt cele ce ne ai spus mai ales ca sunt copii dar asta e viata.referitor la ce ne a scris gabi cred si sunt mai mult ca sigura ca expunerile la radiatii sunt foarte periculoase si din moment ce nu se opereaza chistul ce rost mai au rmn urile.sa fim optimisti si.dumnezeu cu mila.va pup si sa fim sanatosi
Buna, la toti membrii din acest forum sper ca sunteti bine si va rog mai comunicati daca aveti noi informatii sau daca ati efectuat noi RMN-URI pentru ca este bine sa fim informati si sa comunicam.MULTUMESC.
buna ziua tuturor.eu personal nu am noutati dar speram cei care au sa fie de bine de boli de rautati de suparari cred ca suntem satui.asteptam vesti.numai bine
buna seara
poate nu a mai scris nimeni nimic pentru ca nu a mai facut nimeni control sau rmn.Nici eu nu i-am facut RMN lui Antonia fetita mea de 9 ani, o sa merg in iunie la un nou RMN si atunci va trazmit si voua rezultatul. AS VREA SA VA INTREB DACA VA DURUT PICEOARELE VREODATA [GENUNCHIUL SAU IN SPATELE GENUNCHIULUI] As vrea sa stiu si eu daca sa operat cineva de pineocitom pe glanda pineala tare mult as vrea sa vorbesc cu cineva care sa operat. Dupa parerea doctorilor din franta eu ar fi trebuit sa o operez pe antonia, SINCER MA CUTREMURA GINDUL.MULTA SANATATE VA DORESC LA TOTI.
poate nu a mai scris nimeni nimic pentru ca nu a mai facut nimeni control sau rmn.Nici eu nu i-am facut RMN lui Antonia fetita mea de 9 ani, o sa merg in iunie la un nou RMN si atunci va trazmit si voua rezultatul. AS VREA SA VA INTREB DACA VA DURUT PICEOARELE VREODATA [GENUNCHIUL SAU IN SPATELE GENUNCHIULUI] As vrea sa stiu si eu daca sa operat cineva de pineocitom pe glanda pineala tare mult as vrea sa vorbesc cu cineva care sa operat. Dupa parerea doctorilor din franta eu ar fi trebuit sa o operez pe antonia, SINCER MA CUTREMURA GINDUL.MULTA SANATATE VA DORESC LA TOTI.
buna eu imi fac rmn pe 31 mai va voi spune rezultatele. silvia ti-au spus doctorii ca trebuie operatie?????????? incearca si la un bioenergetician sau la astrolog care iti va spune daca se poate opera. stiu pare nebunesc dar incercam si noi orice. deci d-nul nicolici -* sanatate multa si credinta
(*modificat de administrator)
buna ziua. am si eu o rugaminte la ioachima daca mai citeste acest site. sa-mi spui si mie cantitatile la acee decoct de ceaiuri si mai ales la tinctura de spanz ptr. ca trebuie sa existe o cantitate nu? si cat timp ar trebui sa facem acest tratament. tie ti-a recomandat un doctor? ne poti spune cine? asadar daca vrei da-mi si mie cantitatea de ceai care o fac si la aceasta cata tinctura de spanz se pune. multumesc mult si sanatate.
ps sau daca mai stie cineva ceva despre aceste decocturi mai ales cu spanz.este otravitor dar in cantitatati stiute vindeca si cancerul(orice tumoare)
ps sau daca mai stie cineva ceva despre aceste decocturi mai ales cu spanz.este otravitor dar in cantitatati stiute vindeca si cancerul(orice tumoare)
ioachima daca iti este mai usor iti dau email-ul meu -* sunt din bucuresti
mersi mult
mersi mult
Buna ziua tuturor!Am un baiat de 18ani ce a fost diagnosticat cu chist in glanda pineala, a facut punctie lombara, nu este tumoare iar la al doilea RMN s-a constatat ca si-a micsorat dimensiunea.Nu ni s-a dat nici un tratament, operatia nu s-a recomandat ci doar urmarirea chistului(urmatorul RMN sa-l faca la un an).Am citit mai sus ca un medic contraindica consumul de cafea, cola, energizante etc. dar medicul nostru din contra, le-a recomandat plus un ritm de viata sanatos si sport(fara exagerari).Baiatul meu are probleme locomotorii, ii "amorteste" partea stanga, mana si piciorul(de asta am si mers la doctor)nu se poate ridica dintr-o data din pozitia sezut, aste foarte obosit si bineinteles are probleme cu somnul.Mai demult avea si tulburari de vedere plus dureri de cap cu vomat in jet, pt aceste simptome am fost la nenumarati doctori fara nici un rezultat(avea aceste dureri de la 5ani)Scriu "avea"pt ca, culmea, de cand i-au descoperit chistul nu le mai are decat foarte rar si niciodata insotite de voma.Ma bucur ca am gasit acest site, am citit mai sus ca este totusi indicat si-un control endocrinologic.Va doresc tuturor multa sanatate!
am citit ultimul comentariu dar vreau sa va spun ca nu este indicat consumul de cola si alte produse toxice pline cu E-uri, trebuie sa aiba o viata ordonata, hrana cat mai sanatoasa, odihna si sa speram ca totul va fi bine si baiatul meu face 18 ani la sfarsitul anului, se simte bine uneori il mai cicalesc cu orele de somn dar este un copil bun, anul acesta este olimpic national la sectiunea pian si isi vede de activitatile lui.cred ca luna viitoare vom repeta RMN.
buna seara tuturor. am refacut rmn-ul si din pacate am primit o veste f.trista eu l-am avut 9/10/17 si acum a crescut este 15/18/14 cm.astazi mi-am luat rezultatele. nu stiu ce o sa fac merg la doctor dar sunt f dezamagita ca nu ni se da un tratament. ce vesti mai aveti ? sanatate
imi pare rau de aceasta veste, dar daca a crescut nu a zis doctorul sa faceti ceva ? ca ar fi trebuit sa va spuna ce pasi sa urmati sau poate sa faceti investigatii mai amanuntite.
luni pe 29.06.2010 merg la neurochirurg.o s ava dau de veste tuturor(totusi pe analiza scrie ca ar fi ceva lichid, deci poate totusi nu trebuie operat...si ar trebui tratament de retragere)va anunt pe toti
va tin pumnii si va rog nu uitati sa ne anuntati si pe noi ca suntem sub tensiune deoarece vedeti ca nimeni nu ne spune concret despre acest chist cum sa l tratam.sanatate.
buna ziua da am fost azi la neurochirurg cu al doilea rmn si mi-a spus urmatoarele ;
este plin cu lichid si ca a crescut intr-adevar cam mult dar rmn trebuie facute neaparat la 6 luni dif nu la 1 an dar pe aceleasi aparate ca poate da aceasta diferenta.prin urmare trebuie sa refac in continuare rmn peste 6 luni sa vedem daca procesul erste in crestere pana atunci la fel nu exista tratament decat atat nu mananc cu sare evit efort de orice fel nu stres etc stiti voi in cazul cel mai grav sa nu fac hipertensiune arteriala ptr. ca aceea mi-ar fi fatala de aceea nu mai mananc sare aproape deloc si multe lichide. daca totusi se ajunge la op sunt 2 feluri la fel de grele chiar el a spus-o una invaziva cu taiere de craniu etc si cealalta cum a avut elena carstea cu o canula se face la noi dar nimeni nu-ti garanteaza reusita deci. tot dumnezeu ne ramane
putem sa traim cu ea asa sau nu eu nu am curaj sa ma operez va doresc sanatate si sper sa ne mai auzim. am plecat la fel de speriata sau mai rau
este plin cu lichid si ca a crescut intr-adevar cam mult dar rmn trebuie facute neaparat la 6 luni dif nu la 1 an dar pe aceleasi aparate ca poate da aceasta diferenta.prin urmare trebuie sa refac in continuare rmn peste 6 luni sa vedem daca procesul erste in crestere pana atunci la fel nu exista tratament decat atat nu mananc cu sare evit efort de orice fel nu stres etc stiti voi in cazul cel mai grav sa nu fac hipertensiune arteriala ptr. ca aceea mi-ar fi fatala de aceea nu mai mananc sare aproape deloc si multe lichide. daca totusi se ajunge la op sunt 2 feluri la fel de grele chiar el a spus-o una invaziva cu taiere de craniu etc si cealalta cum a avut elena carstea cu o canula se face la noi dar nimeni nu-ti garanteaza reusita deci. tot dumnezeu ne ramane
putem sa traim cu ea asa sau nu eu nu am curaj sa ma operez va doresc sanatate si sper sa ne mai auzim. am plecat la fel de speriata sau mai rau
buna simona buna tuturor.in primul rand vreau sa ti spun ca mi pare foarte rau pt ceea ne ai spus despre rmn dar din pacate nu avem incotro.cred totusi ca nu e asa de periculos acest chist caci trebuia sa fiu moarta pana acum sau cel putin asa vreau sa cred.daca totusi nu exista tratament iar operatia la care nici nu vreau sa gandesc nu este garantata ce rost mai au rmn urile?ne lasam in voia lui dumnezeu ca nu avem incotro.va doresc numai bine si multa sanatate
Eu nu am mai intrat, am fost ocupata cu sesiunea, acum intru in licenta. Imi pare rau pentru intarziere. Mail-ul din mesaj a fost modificat de administratorii forumului. Am urmat 2 luni tratament cu un amestec de tincturi de spanz, angelica, lichen, ienupar si obligeana. Iar in fiecare zi am baut cate 1 litru de ceai de amestec rozmarin, busuioc si sunatoare. Tinctura am primit-o amestecata de medic, nu stiu ce concentratii a folosit, iar ceaiul l-am cumparat de la farmacie si puneam cca 5-6 lingurite de amestec de planta.Medicul e din Onesti, jud. Bacau. Daca sunteti din Bucuresti e destul de departe. Cred totusi ca medici naturisti se gasesc si mai aproape.Dumnezeu sa va ajute! ( 0742822959)
iti multumesc mult tel cred ca este al tau da ? pot sa te deranjez in caz ca da?
am mers si la al doilea neurochirurg si mi-a spus aproximativ acelasi lucru si ca ei oricum nu opereaza decat in faze f avansate. adica ar trebui sa am greturi necontrolate si ssa nu mai stiu pe ce lume sunt adica probabil ca atunci nici nu mai conteaza alegi ori mori ori teopereze.
da, elena dar eu te rog sa te mai uiti odata pe rezultatul tau sau chiar si la altii scrie la cineva ca este o punga cu lichid? ei spun ca atata timp cat esti ok din pct de vedere neurologic si endocrinologic este bine. deci asteptam ce ? sa murim? oricum elena intr-adevar operatia este ff.riscanta si nu-ti garanteaza nimeni ca te mai ridici de acolo. una este invaziva cu taiere de craniu si una este cu laser cam cum a fost cea a elenei carste. nu am acest curaj atata timp cat sunt pe picioare raman asa. o sa urmez regimul care mi s-a prescris adica hipocaloric f sare fara grasimi carne mai putina fara sucuri asta e eventual o sa mancam iarba si gata traim. deci daca va ajuta cu ceva mi s-a spus sa nu fac hipertensiune arteriala asta ar fi varianta rea fara efort deosebit adica sa ti se urce sangele la cap in fine. va doresc sanatate viata lunga si vorbim pe forum este foarte important si pe mine ma ajuta. Doamna cu copilul ce a mai facut cel de 8 ani. raspundeti-ne toti suntem disperati
am mers si la al doilea neurochirurg si mi-a spus aproximativ acelasi lucru si ca ei oricum nu opereaza decat in faze f avansate. adica ar trebui sa am greturi necontrolate si ssa nu mai stiu pe ce lume sunt adica probabil ca atunci nici nu mai conteaza alegi ori mori ori teopereze.
da, elena dar eu te rog sa te mai uiti odata pe rezultatul tau sau chiar si la altii scrie la cineva ca este o punga cu lichid? ei spun ca atata timp cat esti ok din pct de vedere neurologic si endocrinologic este bine. deci asteptam ce ? sa murim? oricum elena intr-adevar operatia este ff.riscanta si nu-ti garanteaza nimeni ca te mai ridici de acolo. una este invaziva cu taiere de craniu si una este cu laser cam cum a fost cea a elenei carste. nu am acest curaj atata timp cat sunt pe picioare raman asa. o sa urmez regimul care mi s-a prescris adica hipocaloric f sare fara grasimi carne mai putina fara sucuri asta e eventual o sa mancam iarba si gata traim. deci daca va ajuta cu ceva mi s-a spus sa nu fac hipertensiune arteriala asta ar fi varianta rea fara efort deosebit adica sa ti se urce sangele la cap in fine. va doresc sanatate viata lunga si vorbim pe forum este foarte important si pe mine ma ajuta. Doamna cu copilul ce a mai facut cel de 8 ani. raspundeti-ne toti suntem disperati
apropo mihaila liliana asteptam vesti te rog
buna seara. imi pare rau pentru vestile proaste dar nu trebue sa gindesti negativ simona si eu am trecut cu fetita prin acest hop [vezi in urma] dar sa sti ca pe mine ma intarit fiecare hop pe care lam trecut si am ajuns la o singura concluzie, , o alimentatie cit se poate de sanatoasa, sport si un tratament pentru intarirea sistemului imunitar, , e singura solutie. exclus total la aditivi si Euri di alimente. si mie neurochirurgul mia interzis cola ciocolata energizate, dar nu era cazul pentru ca nu consumam asa ceva trbue sa merg si eu la control in iulie, va doresc multa sanatate si gindim pozitiv.SANATATE
Da, este nr meu si puteti suna oricand. L-am postat deoarece ID-ul a fost sters. Mie nu mi-a spus decat ca este sferic 1 cm, foarte bine conturat. Pe cel de la 6 luni l-am facut la un alt aparat. Pentru a vedea daca a mai crescut trebuie facut pe acelasi aparat.
Stiu ca la un moment dat un medic mi-a zis ca ceea ce conteaza foarte mult in astfel de afectiuni este starea sufleteasca, trebuie sa fim optimisti, sa gandim pozitiv, sa avem o viata foarte echilibrata. Medicatia influenteaza foarte putin. Dumnezeu sa ne ajute!
Stiu ca la un moment dat un medic mi-a zis ca ceea ce conteaza foarte mult in astfel de afectiuni este starea sufleteasca, trebuie sa fim optimisti, sa gandim pozitiv, sa avem o viata foarte echilibrata. Medicatia influenteaza foarte putin. Dumnezeu sa ne ajute!
da, multumesc ptr.incurajari, trebuie intr-adevar sa fim optimisti si da silvia asa mi s-a spus si mie regim sa ma feresc de hipertensiune etc am scris. dar nu efort in sfarsit asta e o boala boiereasca pai cine mai imi face mie treaba prin casa dar o sa am grija mai ales ca am o varsta fara mama fara tata cu 2 copii mici dar e ok sunt o persoana vesel nu pot sa stau suparata asa.
ioachima am sa te sun multumesc
elena nu mai mai sunat va pup pe toti vesti vesti...
ioachima am sa te sun multumesc
elena nu mai mai sunat va pup pe toti vesti vesti...
da simona si mie mi s a spus ca este o capsula cu lichid de marimea care am precizat o mai inainte.oricum eu alt rmn nu mai fac sunt hotarata ca nu mai vad rostul.dumnezeu sa hotarasca ce o vrea ca eu m am saturat de dureri de pastile si de toate cele.acum o saptamana am fost la stomatolog si m am captusit de la anestezie cu o nevralgie de trigemen parca nu mi erau de ajuns durerile de la spondiloza si hernie de disc dar cand e sa se intample se intampla.referitor la sfaturile date de medic ce sa spun ca la orice boala toti recomanda odihna fara stres dar nu cred ca i posibil.te am sunat simona de nenumarate ori dar nu mi a raspuns nimeni si chiar acum in urma cu 10 minute te am sunat.va doresc numai bine si sa fim tari ca vedem noi ce o mai fi
buna ziua tuturor. imi pare extrem de rau pentru vestile negative ale simonei 1968 si incerc sa transmit cat pot energie pozitiva si sa-ti urez simona din tot sufletul sa ai putere si dumnezeu sa ne vegheze.trebuia sa-i fac rmn fetitei mele in iulie(luna aceasta) dar sunt nehotarata imi este teama de rezultat.as vrea intai sa ajung la sp.panduri pentru audiogramele copiilor mei.daca are cineva vreo relatie acolo si ma poate ajuta il rog din suflet, sii multumesc anticipat.referitor la intrebarea simonei:da si noua ni s-a spus ca este un chist lichid ( intr-o membrana proprie).eu incerc sa rezolv intai cu audiogramele dupa aceea cu rmn-ul si va anunt.sa va dea domnul sanatate la toti.
da elena scuze am avut defect tel fix dar oricum nici acasa nu prea stau doar seara pe la 20 sau chir 21 o sa te sun si eu de luni se repara nici macar n-am stiut ca nu merge noi vorbim mult pe mobil.
deci toata lumea o are cu lichid... oricum pe zi ce trece sunt mai optimista nu am ce face poate daca nu faceam acea tomografie nu aflam niciodata.
da " bibloiul" ce aiurea e sa-ti spun asa eu am relatii si la alexandrescu mai ales de 15 ani imi ingrijeste copii si face cele mai bune audiograme este mai bine decat la panduri am si acolo pe cineva dar este de adulti si sigur te va trimite la copii pot chiar sa merg cu tine ptr. ca eu merg aproape zilnic cu baiatul la kinetoterapie la grigore. dr se numeste tudor adrian si este de nota 11 nu am voie sa-ti dau tel lui aici ptr ca stii am observat ca ni se sterge este normal..dar ti-l dau pe al meu si suna-ma mergem si stai linistita nu costa o avere nu este avar iubeste copiii si este respectuos un super dr. 0721407479 multumesc ptr,. incurajari chiar aveam nevoie cred ca toti avem mai ales tu ca ai copiii in aceasta situatie am sa le fac si la copii rmn la cap daca si ei au inseamna ca este din familie rmn nu este asa periculos ca tomografia rmn are rezonanta magnetica negativ ptr. corp in schimb tomografia este cu raze x periculoase ptr. copii.
SANATATE SI VIATA LUNGA EU VREAU SA TRAIESC VREO 90 ANI HA nu fimez nu beau ce Dumnezeu chiar asa.
deci toata lumea o are cu lichid... oricum pe zi ce trece sunt mai optimista nu am ce face poate daca nu faceam acea tomografie nu aflam niciodata.
da " bibloiul" ce aiurea e sa-ti spun asa eu am relatii si la alexandrescu mai ales de 15 ani imi ingrijeste copii si face cele mai bune audiograme este mai bine decat la panduri am si acolo pe cineva dar este de adulti si sigur te va trimite la copii pot chiar sa merg cu tine ptr. ca eu merg aproape zilnic cu baiatul la kinetoterapie la grigore. dr se numeste tudor adrian si este de nota 11 nu am voie sa-ti dau tel lui aici ptr ca stii am observat ca ni se sterge este normal..dar ti-l dau pe al meu si suna-ma mergem si stai linistita nu costa o avere nu este avar iubeste copiii si este respectuos un super dr. 0721407479 multumesc ptr,. incurajari chiar aveam nevoie cred ca toti avem mai ales tu ca ai copiii in aceasta situatie am sa le fac si la copii rmn la cap daca si ei au inseamna ca este din familie rmn nu este asa periculos ca tomografia rmn are rezonanta magnetica negativ ptr. corp in schimb tomografia este cu raze x periculoase ptr. copii.
SANATATE SI VIATA LUNGA EU VREAU SA TRAIESC VREO 90 ANI HA nu fimez nu beau ce Dumnezeu chiar asa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3chist pineal
- 16Chist glanda pineala
- 2Ansa vasculara cu posibil conflict neuro-vascular
- 9Oboseala extrema, nevoie de somn, stari de lesin, tremor in corp si urticarie
- 1Leziune chistică in regiunea pineala cu dimensiunea de 15mm
Mai multe informații despre: glanda pineala