chist glanda pineala.. nu necesita interventie chirurgicala
Buna, vad ca nimeni nu mai intra cu vesti noi in legatura cu acesta problema.NU uitati cand repetati analizele sa ne spune ti si noua dar sa fie de bine.SANATATE TUTUROR.
buna, liliana sa stii ca eu o sa le repet prin luna februarie 2010 si o sa va contactez negresit.
deocamdata eu personal ma simt binisor intre timp am mai facut o operatie cu rahie anesteie dar ma simt destul de bine, am avut ceva dureri de cap. am mari emotii ptr. refacerea rmn-ului va pup si sanatate multa
deocamdata eu personal ma simt binisor intre timp am mai facut o operatie cu rahie anesteie dar ma simt destul de bine, am avut ceva dureri de cap. am mari emotii ptr. refacerea rmn-ului va pup si sanatate multa
buna seara fetelor in primul rind va doresc multa sanatate. Eu am o fata de 8 ani si din cauza unor dureri de cap am ajuns sa ii fac RMN. in sep.2008 si in sep.2009 am fost la multi medici neurologi, neurochirurgi si la PARHON LA EDOCRINOLOGIE am facut toate analizele.AM AJUNS SI LA PARIS LA UN NEUROCHIRURG care ma pus sa ii fac si punctie in coloana ..dupa primu RMN mi sa spus ca este chist de glanda pineala, dupa al doilea mi sa spus ca este pineociton.mentionez ca la endocrinologie sa confirmat pubertatea precoce. AS VREA SA VA SPUN CA O OPERATIE IN ROMANIA ESTE DESTUL DE RISCANTA DAR NU IMPOSIBILA IN STREINATATE SE POATE FACE PRI CASA DE ASIGURARI CU DOSARUL 112.CINEVA INTEBA DE PUNCTIA DN LICHIDUL CEFALO RAHIDIAN SE FACE CA SA VADA DACA ESTE GERMINOM .DACA E POZITIV SE INCEPE TRATAMENTOL CU CHIMIO TERAPIE SI RADIO TERAPIE DACA E NEGATIV SE OPEREAZA [LA FETITA MEA A ESIT NEGATIV SI DUPA PAREREA MEDICULUI DIN FRANTA AR TREBUI SA O OPEREZ IN 2 LUNI SI OPERATIA AR REUSI SUTA LA SUTA PENTRU CA AM DESCOPERITO FOARTE DEVREME].Doctori din romania mi-au spus ca docamdata daca nu are nici un alt simtom neurologic sa mai astept sa merg la control neuro. si endo. si rmn la 6 luni daca nu apare ceva intre timp. CINEVA INTEBA CE SIMTOME DA ACEST CHIST SAU PINEOCITOM "" DIN CAUZA CA EL APASA IN JUR UL LUI POATE SA DEA STARI DE VOMA SAU VOMA IN JET [FETITA MEA A VOMAT LA ULTIMA DURERE DE CAP] PROBLEME CU VEDEREA DIFICULTATI LOCOMOTORI .NU MI-O LOATI IN NUME DE RAU NU VREAU SA VA SPERI MAI MULT DECIT SINTETI DAR TEBUE SA MERGETI LA CONTROALE PERIODIC SI CE MAI MI-A SPUS O DR. DE LA ONCOLOGIE PEDRIATICA SA INCERC SA II DAU FETEI SA MANINCE CIT MAI NATURAL FARA MEZELURI FARA CIOCOLATA DE BAUT DOAR APA PLATA.EU VA SPUN MULTA SANATATE SI RUGATIVA CA SI MINE LA DUMNEZEU SA FACA O MINUNE MAI VORBIM CURIND
multumim silvia f. mult ii doresc multa sanatate fetitei tale si tie multa putere. da, si mie dupa al doilea rmn mi s-a spus ca o sa-mi ia lichid si vom vedea daca e de operat sau chimioterapie o singura intrebare o operezi in tara? sau in strainatate ? este foarte important si sa ne mai dai de veste. intr-adevar in legatura cu mancarea si mie mi s-a spus cat mai natural si o greutate normala nu trebuie sa fim grasi.
te pup si sanatate multa
te pup si sanatate multa
buna d na SILVIA, daca mai intrati pe forum spune ti ne daca dimensiunea s a modificat intre cele doua rmnuri si de ce noua doctorii ne spun ca daca este chist si nu creste e bine sa l lasam in pace.Copilul meu nu are dureri de cap isi continua activitatea, am facut 2 rmn momentansi chistul e nemodificat nu stiu ce sa cred, urmaresc mereu sa aflu vesti de la cei ce trecprin aceasi situatie asa ca va rugam sa ne anuntati cum decurg lucrurile in continuare.VA TINEM PUMNII SANATATE.
BUNA. Ce vreau sa va spun, la interpretarea celui de al doilea RMNmi sa spus ca a crescut de la 12/11/12 a ajuns la 14/12/14 si dupa acea mi sa spus de 4 medici ca face presiune in jurul lui am ajuns la dr conferentiarMONICA DRAGOMIR de la institutul oncologic fundeni sectia ONCOLOGIE PEDIATRICA care ia si facut punctia din lichidul cefalo rahidian si care ma timis la un dr. imagist ca sa imi faca interpretarea di nou la cele doua RMN [mi sa spus ca este un dr f f f bun pe interpretare rmn cranian] si care mi-a spus ca este pineocitom si nu a crescut deloc. Draga MIHAELA daca nu a crescut este foarte bine ca nu face presiune si nu deranjeaza nimic in jurul lui caci acolo e problema, daca creste apar simtome neurologice . DACA NU CRESTE SE POATE CALCIFIA SI NU DERANJEAZA NICIODATA. Si fetita mea este foarte activa si de o inteligenta sclipitoare dupa parerea doamnei invatatoare.dar uneori cind vine de la scoala se culca cea ce nu facea anul trecut.DRAGA SIMONA CE SA ITI SPUN NICI NU MA POT GINDI CA AR TREBUI SA AJUNG SA FIE NEVOE SA O OPEREZ dar daca as ajunge sa iau o hotarire as dori sa merg in streinatate FRANTA GERMANIA ANGLIA acolo sint centre foarte mari de neurologie.Pentru ca operatia se face pe micro chirurgie si la noi nu prea sint aparate de ultima generatie si riscul exista si aici dar si acolo depinde pe mina cui dr. ajunji. [ Vreau sa va spun ca sint din bucuresti ] DACA CINEVA AR VREA SA AJUNGA LA DR. IMAGIST SE NUMESTE VIRGIL IONESCU SI AL GASIT LA SANADOR BUCURESTI str. DR. FELIX PE LINGA GARA DE NORD .LA NEURO CHIRURG AM FOST LA DR.SERGIU STOICA spit budimex si dr. tascu.SE spune ca acestia sint foarte buni acum numai dumnezeu stie cit sint de buni.DR. de la oncologie mi spus sa nu ii mai dau ciocolata si nimic ce contine cacao cafea sau cola tot ce contine excitanti.Carnea de pui contine foarte multi hormoni de crestere si la copi i le declanseaza pubertatea prea devreme , sau facut cercetari sant copii cu pubertate declansata la 2, 3, 4, 5, 6 ani, vam spus asta sa vedeti ce periculoasa e mincarea pe care o mincam noi si copii nostri. va urez multa SANATATE si imi pare tare bine ca am descoperit acest sait sa pot vorbi cu voi.deoarece din cauza acestei probleme am intrat intro depresie si nu mai vreau nimic de la viata asta .uneori nu mai am putere sa fac nimic MULTA MULTA SANATATE.
multumim silvia suntem alaturi de tine si eu am o fetita de 9 ani si sunt tot din bucuresti. intr-adevar dr.virgil este un dr bun il stiu si am fost si eu la sanador. am sa refac si eu rmn-ul si o sa va dau de stire la toti. da si eu cred ca m-as opera in strainatate sunt mai devotati medicii de acolo si lucreaza cu simt de raspundere. da, trebuie regim alimentar ptr ca are legatura cu glandele. tinem legatura. sanatate multa tuturor
BUNA SEARA
spunea cineva LILIANA parca ca se face in in ungaria o analiza.
DA mia spus si mie un dr. este vorba de doua tomografi care se face in acelasi timp se suprapune ci iti spune daca chistul este malign sau nu. DAR ca sa o poti face trebue sa aiba o anumita dimensiune. SI pretul este in jur de 1500 E
MULTUMESC SIMONA PENTRU INCURAJARE MULTA SANATATE SI TIE SI COPIILOR AM INTELES CA AI SI BAIAT Si eu mai am o fata de 14 ani.
Astazi am fost la dr cu interpretarea rmn de la dr ionescu si mia spus ca nu este nici o problema sa stau linistita si sa repet rmn peste un an.Eu as vrea sa stiu daca cineva sa mai confruntat cu stari de somnolenta deoarece fetita mea in ultima vreme[doua luni] vine de la scoala si se culca, si ea nu mai obisnuea sa doarma dupa amiaza de la3 ani. MULTA SANATATE TUTUROR VA DORESC
spunea cineva LILIANA parca ca se face in in ungaria o analiza.
DA mia spus si mie un dr. este vorba de doua tomografi care se face in acelasi timp se suprapune ci iti spune daca chistul este malign sau nu. DAR ca sa o poti face trebue sa aiba o anumita dimensiune. SI pretul este in jur de 1500 E
MULTUMESC SIMONA PENTRU INCURAJARE MULTA SANATATE SI TIE SI COPIILOR AM INTELES CA AI SI BAIAT Si eu mai am o fata de 14 ani.
Astazi am fost la dr cu interpretarea rmn de la dr ionescu si mia spus ca nu este nici o problema sa stau linistita si sa repet rmn peste un an.Eu as vrea sa stiu daca cineva sa mai confruntat cu stari de somnolenta deoarece fetita mea in ultima vreme[doua luni] vine de la scoala si se culca, si ea nu mai obisnuea sa doarma dupa amiaza de la3 ani. MULTA SANATATE TUTUROR VA DORESC
da silvia te rog sa ma crezi ca este ingrozitor eu nu eram asa imi este greata de somn sotului meu nu-i vine sa creada dar. sa stii ca vor fi momente cand nu o sa-i fie somn deci treaba sta asa daca se culca pana in ora 10 seara este ok atunci glanda va produce melatonina daca depaseste ora 10 seara eu nu mai pot adormi pana la 2 dimineata. vin de la servici si dorm atipesc o jum o ora pe la 19 tine cont si ma culc devreme si seara. ca sa te lamuresti mai bine consulta un medic endocrinolog mergi cu toate rmnurile fetitei, ma mir ca nu tea trimis nerologul ptr ca are legatura cu aceasta glanda eu merg la parhon nu stiu la copii si-ti va explica care e treaba cu melatonina si aceasta afectiune la glanda
ps da am un baiat de 14 ani si fetita de 9 se pare ca avem copii de aproximativ aceeasi varsta miar placea sa ne cunoastem stiu ca timpul este limitat dar ar trebui te pup si sanatate.
ps da am un baiat de 14 ani si fetita de 9 se pare ca avem copii de aproximativ aceeasi varsta miar placea sa ne cunoastem stiu ca timpul este limitat dar ar trebui te pup si sanatate.
BUNA SEARA
sinona multumesc penru raspuns, am fost la parhon si i-am facut toate analizele dar nu i-am spus si de partea cu somnu dar trebue sa ma duc din nou si o sa-i spun.
sa sti ca eu stau in colentina si mi-ar place sa ne intilnim impeuna cu copii
SANATATE MULTA
sinona multumesc penru raspuns, am fost la parhon si i-am facut toate analizele dar nu i-am spus si de partea cu somnu dar trebue sa ma duc din nou si o sa-i spun.
sa sti ca eu stau in colentina si mi-ar place sa ne intilnim impeuna cu copii
SANATATE MULTA
ok tinem legatura eu stau in baneasa dar ajung f repede in colentina cumnata mea sta acolo o sa-ti dau tel fix am si mobil dar nu prea vreau sa- l scriu aici sau tinem legatura pe acest site si ne vedem undeva tot intra acum copii in vacanta daca nu putem acum de sarbatori oricum vorbim noi nu plecam nicaieri
numai bine va pup
numai bine va pup
Buna tuturor!
Ce analize vi s-au recomandat, pe mine nu m-au pus sa fac doar RMN pentru a fi monitorizat.
Sanatate tuturor!
Ce analize vi s-au recomandat, pe mine nu m-au pus sa fac doar RMN pentru a fi monitorizat.
Sanatate tuturor!
LA MULTI ANI SI MULTA MULTA SANATATE VA DORESC IN PRAG DE AN NOU
la multi ani!cu intarziere dar nu am avut calculatorul bun.ce mai faceti voi toti cum va mai descurcati cu boala cu traiul de zi cu zi?ati mai facut ceva investigatii va este bine ati mai urmat ceva tratamente?eu ce sa va spun nimic nou dar ma termina psihic durerile de capsio nu numai psihic va dati seama dar asta e nu stiu unde sa ma mai adresez.daca mai aveti noutati nu ezitati sa ne spuneti si noua.va doresc tot binele din lume si FFFFFFFFFFFFFFFmulta sanatate.
buna ziua tuturor.in primul rand ma bucur ca am descoperit acest forum.numele meu adevarat este ileana, am o fetita de 11 ani care din pacate are aceeasi problema ca voi toti care ati scris pe forum pana acum.a fost diagnosticata cu chist de glanda pineala in urma durerilor mari de cap in anul 2005.primul RMNa avut ca rezultat, , mic chist de glanda pineala", medicul neurochirurg remus iliescu (medic foarte bun) ne-a spus ca nu este de operat si sa-l monitorizam la o perioada lunga de timp ptr ca el este posibil sa ramana la fel si sa nu deranjeze.durerile au continuat iar in 2007 am mers din nou la RMN unde rezultatul a fost, , chist de glanda pineala dimensiuni 6/8".am fost la mai multi medici neurochirurgi printre care si la dr SERGIU STOICA de la budimex, toti au spus ca nu este de operat si sa-l monitorizam in continuare pentru ca este posibil sa nu se modifice si sa se calcifieze.au mai spus ca este in membrana proprie si ca nu ajunge nici un fel de tratament la acel chist.am stat o perioada dar durerile fetitei nu trec.am fost nevoita acum in 2010 sa o duc din nou pe fetita la RMN unde ni s-a spus ca are dimensiunile 11/11/11.nu stim ude sa mai mergem.au fost ca o lovitura ptr noi ultimele dimensiuni, pentru ca intelegem ca de fapt acest chist creste.va doresc la toti multa sanatate.
draga ileana, in primul rand trebuie sa te duci neaparat si la in endocrinolog o sa vezi este important si daca a crescut ia toate rmn-urile si mergi la neurochirurg sa le confrunte. inca ceva cand mergi la endocrinolog ia si rmn-urile cu tine o sa vezi ca au legatura toate. mie mi s-a spus ultima varianta ca trebuie sa fac niste iradieri care se fac la noi la bagdasar la dr. stoica fery nu stiu daca se ocupa si de copiii. endocrinologul mi-a spus ca sunt 2 variante de operatii ori iradierea dupa caz se numeste metoda gamanaif(ma rog fara cutit din engleza)sau pur si simplu operat clasica te taie pe teasta si scoate tumoarea binenteles ca nu la noi in tara in franta sau germania costa 25000 euro suna groaznic nu ? dar din pacate si eu tariesc cu acest cosmar de 10 ani de la o meningita. nu lasa asa s-ar putea sa rezolvi aici la noi. eu imi fac al 2lea rmn si va anunt pe toti. doctora mea imi trimite toate analiz in franta si de acolo primesc raspunsul clar daca e de scos tumoarea sper sa nu.cica s-au mai facut sanatate mai vb
multumesc simona pentu sfaturi, sunt foarte ravasita trebuie intai sa prind putere ca sa pot sa mai fac urmatorul pas.sanatate la toti.
buna ileana, gindestete la dumnezeu si si roagal sa iti dea putere. cred ca ai citit tot ce sa scris aici, eu am ajuns la fel ca tine la mai multi medici, sa sti ca depinde si daca rmn care le-ai facut a fost la acelasi aparat caci mie mi-a interpretat al 2 rmn si mi sa spus ca a crescut[vezi mai sus]dar am fost la virgil ionescu si a vazut ambele rmn si mi-a spus ca din cauza ca a fost alt aparat a dat alte valori.fetita mea are dureri de cap cam la o luna si la ultimele2 dureri de cap a si vomat [in jet] dar dr.mi-u spus ca sa mai astep pina la urmatorul rmn sa vedem ce se intimpla.DAR MERGI SI LA PARHON la edocrinologie la PEDIATRIE LA dr.DUMITRESCU CRISTINA NR. TEL. PROGRAMARI 0212172041 intre orele 8.30-13.30 poti sa ii spui tot ce ai facut pina acuma si sa ai toate rmn la tine dar eu iti spun ca daca chistul a crescut, trebue sa faci un si o punctie din lichidul cefalo rahidian[din coloana] noi am facuto nu e dureroasa deloc, decit ca trebue sa stea nemiscata in pat vreo 2-3 ore dupa [ vezi mai sus unde am facuto eu ] daca analiza iese cu valori mari este germinom si trbue iceput trt. de chimioterapie daca nu iese marit NE asteapta OPERATIA cu cit mai repede cu atit mai bine. ILEANA IARTAMA DACA TE-AM SPERIAT MAI TARE DECIT EREAI DAR SI EU SIMT ACELASI LUCRU DAR TREBUE SA FIM TARI CA SA PUTEM MERGE MAI DEPARTE CU DUMNEZEU INAINTE {ESTI DIN BUCURESTI?} DACA VREI SA VORBIM O SA ITI DAU UN NR DE TEL. FIX /? PE FETITA MEA O AJUTA NUROFENUL CIND O DOARE CAPUL. MULTA MULTA SANATATE SI MAI VORBIM.
da, ileana asa cum ti-a spus si silvia trebuie sa fii tu tare ca sa vada fata ca nimic rau nu i se poate intampla. intr-adevar este greu pt. voi ca este vorba de copiii vostrii. eu macar am 42 ani asta e dar sa stii ca nici eu nu ma las vreau sa rezolv aceasta problema vreau sa traiesc si eu pt copiii mei si sunt chiar optimista. daca te ajuta si sigur te va ajuta mergi si la d-na lidia fecioru bioenergetician este minunata 021/3175091/int93 sau de pe net mobil. sa stii ca mie mi s-a spus ca pot sa traiesc asa cu chistul acela bine mersi pana la adanci batraneti si sa nu sufere modificari si sa se calcifieze si eu am avut meningita acum 10/11 ani si de abia acum am facut primul meu rmn si a iesit ca s-a marit si totusi traiesc ma simt destul de bine cu niste dureri de cap normal dar ma controlez. va voi tine la curent
si pe mine m-au speriat multi medici si eu am fost ravasita mai ales ca copiii imi spuneau intr-una sa ma operez dar nu este cazul. multa incredere si cu gandul la Dumnezeu vom reusi. santem atatia in aceasta situatie si cati or mai fi care au si nu si-au facut rmn cine stie. iaca eu traiesc asa de 11 ani hai curaj va pup.
si pe mine m-au speriat multi medici si eu am fost ravasita mai ales ca copiii imi spuneau intr-una sa ma operez dar nu este cazul. multa incredere si cu gandul la Dumnezeu vom reusi. santem atatia in aceasta situatie si cati or mai fi care au si nu si-au facut rmn cine stie. iaca eu traiesc asa de 11 ani hai curaj va pup.
BUNA ZIUA TUTUROR.ma bucur atat de mult ca am primit raspunsuri din partea voastra sivia si simona si ptr acest lucru va multumesc.ma ajuta foarte mult sfaturile si incurajarile., intradevar RMNurile facute sunt la trei aparate diferite, si au valori diferite m-as bucura sa fie aceasta cauza diferentelor, dar din pacate si simptomele sunt diferite lucru care imi da de gandit.o sa incerc sa ajung la parhon(multumesc din suflet silvia ptr relatiile date).dar as avea si o intrebare:preturile cum sunt pe la parhon?si fetita mea cand o doare capul rau nu se linisteste decat cand elimina (in jet) tot ce are in stomac.pana nu ma linistesc putin si pana nu ma hotarasc sigur incotro voi merge mai, , studiez problema " ca sa zic asa.momentan nurofen ii dau si eu fetitei mele ca sa o linistesc.era minunat daca eram din Bucuresti dar sunt tocmai de la munte, insa putem lua legatura prin tel.MAI VORBIM.SANATATE TUTUROR, SI CU DUMNEZEU INAINTE.
buna. ileana sa sti ca eu am fost de 4 ori la dr. dumitrescu si nu iam dat nimic, ieri am fost si cu fata cea mare sa ii fac un set de analize a stat o noapte in spi. internata si nu iam dat nici un ban este o dr. foarte buna si isi face treaba chia daca nu iam dat nimic.nu mai amina si vino si la parhon. Iti dau nr. de tel de acasa sa vorbim dar pe la ora 18.30.-19.30, 0318017505 spune-mi te rog ce alte simtome mai are fata. curaj ileana si gindeste pozitiv TREBUE SA NE TINEM TARI.
buna seara tuturor.am citit ceea ce ati postat si vreaui sa va spun ca mi pare tare rau mai ales cand este vorba de copii dar asta este viayta nu avem ce face.cu aceste diagnostice si rezultatele rmn urilor parca am fi la loto ba ca e de nu stiu ce dimensiune ba ca nu i.ne pune intr o dilema f mare.mi am cam pierdut increderea in medici si singurul de incredere a ramas doar dumnezeu.totusi am si eu o mare curiozitate chiar nu exista nimeni care s a operat sa ne spuna si noua cum a decurs cum se simpe post operator?eu la operatie nici nu vreau sa gande3sc caci aceasta glanda din cate am ineles este undeva in profunzimea creierului si cum sa fie posibil fara urmari?nu stiu si nici nu vreau sa ma mai gandesc.va inteleg durera de mama dar nu putem noi hotari ce e bine si ce nu.va doresc sanatate multa si incredere dumnezeu este mare si poayte o sa fie bine pt toti.numai bine
ileana sper ca nu te superi ca iti spun imi inchipui ca te-ai saturat cate lucruri ti s-au spus dar sa stii ca faptul ca varsa in jet s-ar putea sa fie da la altceva nu de la acel chist durerile de cap in cazul meu au fost si de la bila s-au de la stomac, mie mi s-a spus ca nu am dureri de cap de la acea tumoare ci de la spondiloza, bine nu e cazul la fetita dar vezi daca nu are ceva la bila s-au mai vazut cazuri la aceasta varsta
apropo mie mi s-a pus diagnosticul de pineocitom la copiii vostri ce le-au spus? tinem legatura sanatate
elena cum te-ai mai simtit ? tot asa de rau ?ma bucur ca ai reaparut.
apropo mie mi s-a pus diagnosticul de pineocitom la copiii vostri ce le-au spus? tinem legatura sanatate
elena cum te-ai mai simtit ? tot asa de rau ?ma bucur ca ai reaparut.
simona ma intrebai cum ma simt nici eu singura nu mai stiu ce simt in orice caz dureri dureri si iar dureri de cap ameteli dureri de oase asa ca nu poate fi de vina doar chistul reumatismul cred ca mi a cuprins tot corpul.ma intreb daca o sa am zile sa mai traiesc vreo 10 ani sa zicem cum o sa mai pot merge ca deja ma misc mai greu de acum?vom vedea.voi toti ce noutati mai aveti, mamicilor, cum se mai simt copiii sper sa aud de bine ca au viata inainte dar vedeti ca nu depinde de noi.ati mai facut ceva investigatii ce rezultate mai aveti? multa sanatate si speram sa auzim de bine
Promisesem sa raspund dupa ce fac RMN-ul, sa vad daca tratamentul naturist cu spanz a avut vreun efect. Am facut azi RMN-ul si chistul nu mai exista. In luna iulie cand am facut celalalt RMN aveam un chist pineal sferic, foarte bine conturat cu diametrul de 1 cm. Am urmat 2 luni tratament cu un amestec de tincturi de spanz, angelica, lichen, ienupar si obligeana. Iar in fiecare zi am baut si inca beau ca e foarte sanatos, cate 1 litru de ceai de amestec rozmarin, busuioc si sunatoare. Cred ca merita sa incercati. Dumnezeu sa va ajute!
Ma bucur pentru dv.d na IOACHIMA, va multumim pentru inf. dar oare pentru copii nu i periculos acest amestec de ceai imi este frica sa incerc si unde gasim doctor naturist, eu sunt din Oradea.Astept raspuns.MULTUMESC.
ma bucur tare mult pt cele auzite totusi dumnezeu mai face si minuni.oare asta sa fie remediul pt toti cei in cauza sau ati fost mai norocoasa dumneavoastra?referitor la ce spunea d na mihaila nu cred ca e periculos pt copii la urma urmei sunt doar plante parerea mea.nu stiu ce sa mai cred ne lasam in voia sortii ca nu avem incotro.as incerca totusi si eu dar problema este ca la noi la braila nu prea sunt doctori nasturisti decat cei de la callivita si iti dau ce cred ei nu ceea ce cerem noi.va doresc sanatate multa.
Am inteles ca in general medicii naturisti recomanda spanzul pentru afectiuni tumorale. Am fost azi la control cu Rmn-ul la medicul neurolog. El a fost de parere ca chistul ar fi inca acolo privind CD-ul, desi cei de la Centrul de investigatii medicale au scris" in limite normale R.M." Mi-a sugerat sa mai fac un RMN peste 2 ani, si daca e tot asa sa uit ca a existat vreodata. Oricum chiar daca ar fi acolo, daca nu ne supara, daca nu da semne ca ar creste. totul e OK. Eu ma simt bine, ma doare capul uneori cateva zile consecutiv, nu stiu daca are legatura cu chistul, dar parca pe cei care nu au nimic nu-i doare. Asta e! Trebuie sa fim optimisti. Viata merge inainte. Multa sanatate tuturor!
deci inteleg ca nu a disparut chistul si nici nu si a schimbat dimensiunea, imi pare rau, sper sa fie bine si noi peste 2 luni repetam R M N sa vedem cum se prezinta.E stresant sa stim ca e acolo dar speram sa fie bine si sa nu creasca.SANATATE LA TOTI.
speram speram si iar speram la ce oare?la mai bine dar suntem derutati cel putin eu ca nici nu stiu ce sa mai cred.dupa cum ne a spus d na ioachima parerea medicului care a interpretat rmn ul a fost ca acel chist nu exista iar cea a neurologului ca inca mai este.noi ce sa mai credem?lasam totul la apreciere celui de sus ca altceva nu avem ce face.alte noutati mai aveti careva?eu nu vreu sa mai fac nici o investigatie ca m am saturat si dezgustat.va pup numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3chist pineal
- 16Chist glanda pineala
- 2Ansa vasculara cu posibil conflict neuro-vascular
- 9Oboseala extrema, nevoie de somn, stari de lesin, tremor in corp si urticarie
- 1Leziune chistică in regiunea pineala cu dimensiunea de 15mm
Mai multe informații despre: glanda pineala