ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Ansa vasculara cu posibil conflict neuro-vascular

08-10-2019
dan Ionescu00
Nu este medic/terapeut
dan Ionescu00
Buna seara, am 31 de ani, barbat - am facut un RMN in care se evidentiaza urmatoarele aspecte negative :
Chist pineal de 11/10/8 mm
Ansa vasculara AICA cu posibil conflict neuro-vascular

Simptome : Senzatie de presiune la ceafa ( cerebel? ), stari de greata ( cateodata foarte mari ) care dispar instant odata ce stau intins si incerc sa adorm - metroclopramid nu are efect, ameteala usoara, confuzie, tremor interior, cateodata am contractii musculare involuntare ale antebratului, oboseala generalizata.

Am fost la 2 neurologi, CT, RMN si mi-a zis ca nu are ce sa imi faca ca nu e de operat si ca nu exista medicamente pentru chist sau ansa vasculara ! M-a trimis si la psihiatru pentru o posibila anxietate/atac de panica dar nu dau randament la nici un medicament anxiolitic si nu simt vreo imbunatatire.
- intr-adevar am anxietate sociala, ma simt rau fizic cand sunt inconjurat de multe persoane si sunt hiperactiv - aud tot ce se vorbeste in jurul meu si ma concentrez fara sa vreau asupra oricarui amanunt ale persoanelor dar cu alte simptome : de regula imi creste tensiunea si am o stare de neliniste care ajunge intr-un punct maxim si dupa dispare, de regula dureaza cam 1 ora. Simptomele mentionate mai sus nu dispar !
- de 2 luni am starile acestea !
2 comentarii
0
08-10-2019, ora 22:16
dan Ionescu00
Nu este medic/terapeut
dan Ionescu00
Mentionez urmatoarele :
Romberg negativ
Fara Nistagmus prezent
Aspect cerebral normal fara leziuni prezente

Debut :
Acum aprox 2 luni am avut un fel de criza : ameteala si greata foarte mare, am incercat sa vomit, am avut acea reflexie dar nu am varsat nimic. M-am speriat si am chemat salvarea, mi-a pus branula, mi-a facut intravenos cu Metroclopramid si altele dar nu mi-a trecut pana ce nu am adormit.
Nu am facut experimente dar starea de greata este foarte intensa cat timp sunt constient si ma distrage de la orice activitate atunci cand e prezenta, am stat si 6 ore cu aceste stari, nu dispare pana ce nu imi pierd constiinta / adorm. Iar cand adorm, simt mai degraba ca lesin decat starea normala de somn. Analizele sangelui mi-au iesit bine, in afara de o carenta a vitaminei D ; Proteina C Reactiva, VSH si limfocite crescute de la o infectie dentara acum ceva timp care a fost rezolvata intre timp prin extractie.
0
16-12-2019, ora 00:43
Helena Bi
Nu este medic/terapeut
Helena Bi
Bună!haide sa vorbim pe whatsapp sau altundeva mai detaliat, facem schimb de informații. Trimite mi nr tau printr un mesaj privat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.