Chist conjuctival
Buna ziua,
Am fost operata acum 4 zile de un chist conjuctival situat pe ochiul stang in partea spre nas, numit de medici chist canal lacrimal. Dupa 4 zile inca am o jena la ochi, ca si cand asa avea ceva in ochi. Am fost cusuta cu un fir.
Medicul care m-a operat spune ca este de asteptat sa mai am inca dureri. Este normal ca inca sa mai am dureri?
Multumesc anticipat!
Am fost operata acum 4 zile de un chist conjuctival situat pe ochiul stang in partea spre nas, numit de medici chist canal lacrimal. Dupa 4 zile inca am o jena la ochi, ca si cand asa avea ceva in ochi. Am fost cusuta cu un fir.
Medicul care m-a operat spune ca este de asteptat sa mai am inca dureri. Este normal ca inca sa mai am dureri?
Multumesc anticipat!
2 comentarii
Buna ziua! Jena de la ochi, ca si cand ar fi ceva in ochi este rezultatul prezentei firului la nivelul conjunctivei.Numai bine
Multumesc frumos pentru raspuns.
Ma gandeam sa nu fie vreo infectie sau sa fii aparut vreo problema post-operatorie. Este o senzatie tare neplacuta.
Multumesc anticipat.
Ma gandeam sa nu fie vreo infectie sau sa fii aparut vreo problema post-operatorie. Este o senzatie tare neplacuta.
Multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Pleoapă superioară umflată
- 4Ajutati-ma va rog cu o problema legata de ochi - junghiuri, lacrimez des
- 1Astigmatism și miopie copil de 6 ani
- 0Vase de sange aparute la ochi.
- 1Opinii pentru ochelari
- 0Implant de lentila pe un ochi care nu clipeste
- 1Vedere dubla (diplopie)
- 0Nerv optic
- 0Operatie pt astigmatism cu PRK Lasek
- 0Masa restanta dupa operatia de cataracta