ce trebuie facut, sau daca trebuie sa imi fac griji?
1) Am momente cand in timpul mersului sau daca alerg incepe sa ma doara, de obicei, testiculul drept. Aceasta mi se mai intampla si cand stau jos.
2) Avand in vedere ca am 22 de ani, penisul meu are in erectie 14 cm si in neerectie 7cm. Motive de ingrijorare?
2) Avand in vedere ca am 22 de ani, penisul meu are in erectie 14 cm si in neerectie 7cm. Motive de ingrijorare?
1 comentarii
0
03-12-2008, ora 11:46
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut,
Iti recomanda sa iti faci un consult urologic pentru a scapa de orice dubiu cu privire la vreun eventual simptom specific unei anumite boli din aceasta sfera. Poate sa fie de la varicocel pana la absolut nimic (durerea poate fi determinata cateodata de unii factori de mediu, insa cand persista trebuie consultat urologul).
Numai Bine!
Iti recomanda sa iti faci un consult urologic pentru a scapa de orice dubiu cu privire la vreun eventual simptom specific unei anumite boli din aceasta sfera. Poate sa fie de la varicocel pana la absolut nimic (durerea poate fi determinata cateodata de unii factori de mediu, insa cand persista trebuie consultat urologul).
Numai Bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Analiza urocultura
- 2Durere testicule
- 1Bubita mica pe capul penisului
- 0Disfuncție erectila
- 3Arsura cronica pe canalul penisului
- 2Diabet disfunctie erectila
- 1Masturbare edem umflatura
- 5Piatra la Nivelul glandului- Penis
- 1Penis strâmb
- 124 ani. Prostatita. Calcinate numeroase. Varicocel. Acid uric. Libido 0.