Ce sport recomandati -in situatia asta-
Am 17 ani, sunt de sex femnin si m-am hotarat sa ma apuc de serios de sport...dar nu stiu de care.
Am 1.57 si vreo 62 de kg. Vreau sa slabesc si desigur, daca nu e prea tarziu si daca se poate *hope*, sa ma mai si inalt.
Stie cineva ce sport este recomandat? Slabeste/inalta, face forme ok/finute. Sii... cam de cate ori de saptamana trebuie sa-l practic etc.
Raspunsul salvator ar fi 'Inotul' insa sportul acesta il refuz din start...nu pot! Deci...altceva?!
Si inca ceva, eu sunt din Bucuresti, daca puteti recomanda alaturi de sport si un aaa... loc/club ar fi tare simpatic!
Ma gandeam la tenis, credeti ca ma ajuta cu ceva in cazul de fata?
Am sa astept...si sper sa-mi raspunda cineva, daca imi este permis sa fac fite as prefera si raspunsuri detaliate, una peste alta acceptam oricum ^^'!
Am 1.57 si vreo 62 de kg. Vreau sa slabesc si desigur, daca nu e prea tarziu si daca se poate *hope*, sa ma mai si inalt.
Stie cineva ce sport este recomandat? Slabeste/inalta, face forme ok/finute. Sii... cam de cate ori de saptamana trebuie sa-l practic etc.
Raspunsul salvator ar fi 'Inotul' insa sportul acesta il refuz din start...nu pot! Deci...altceva?!
Si inca ceva, eu sunt din Bucuresti, daca puteti recomanda alaturi de sport si un aaa... loc/club ar fi tare simpatic!
Ma gandeam la tenis, credeti ca ma ajuta cu ceva in cazul de fata?
Am sa astept...si sper sa-mi raspunda cineva, daca imi este permis sa fac fite as prefera si raspunsuri detaliate, una peste alta acceptam oricum ^^'!
1 comentarii
Dupa cum foarte bine ai zis, inotul ar fii sportul perfect! Imi pare rau ca excluzi aceasta varianta, daca ti-e frica de apa, dc nu incerci un curs de inot?
Tenisul? Este un sport frumos, da nu cred ca te-ar ajuta foarte mult.
Incearca baschetul si handbalul, desi la varsta ta nu prea mai ai sanse sa intri intr-o echipa de handbal.da baschet ai putea juca cu fetele in curtea scolii.
Nu vreau sa te dezamagesc, da ai sanse foarte mici ca sa mai cresti in inaltime, da vorba aia: never say never! Iti recomand sa dai fuga la doctor si probabil o sa te trimita la un endocrinolog, care o sa-ti zica variantele tale pt a mai creste (ai deja 17 ani, nu mai lasa pe "maine" si dute cat mai repede!).
Cat despre slabit, orice sport in care alergi si transpiri, te ajuta! Poti sa mergi cu fetele in parc ( cand se mai incalzeste ) si sa alergati...
Bafta!
Tenisul? Este un sport frumos, da nu cred ca te-ar ajuta foarte mult.
Incearca baschetul si handbalul, desi la varsta ta nu prea mai ai sanse sa intri intr-o echipa de handbal.da baschet ai putea juca cu fetele in curtea scolii.
Nu vreau sa te dezamagesc, da ai sanse foarte mici ca sa mai cresti in inaltime, da vorba aia: never say never! Iti recomand sa dai fuga la doctor si probabil o sa te trimita la un endocrinolog, care o sa-ti zica variantele tale pt a mai creste (ai deja 17 ani, nu mai lasa pe "maine" si dute cat mai repede!).
Cat despre slabit, orice sport in care alergi si transpiri, te ajuta! Poti sa mergi cu fetele in parc ( cand se mai incalzeste ) si sa alergati...
Bafta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0E bun aparatul Ab Rocket pentru a face sport?
- 1Cat trebuie sa muncesc pentru un fizic frumos și un abdomen lucrat?
- 1Cum sa îmi fac și eu un abdomen frumos cu ceva pătrățele?
- 4Vreau sa ma apuc de sport.Cum sa ma motivez și sa fiu perseverent cu el?
- 1Cum sa ma motivez sa fac sport și sa mănânc sănătos?
- 1Vreau sa fac abdomene
- 3Vreau sa ma apuc sigur și foarte serios de sport
- 1E buna bara simpla care te ajuta la făcut abdomene?
- 0Antrenament la VibroShaper
- 0Modalități de antrenant