Ce se poate intampla daca ingerez urina?

19-02-2016
justasqyou
Nu este medic/terapeut
justasqyou
Buna. Am 24 de ani prietena are 22 si de cateva luni am inceput sa ne jucam un joc putin pervers. La insistentele mele am convinso ca in timpul partidelor de sex sa mictioneze la mine in gura iar eu inghit de fiecare data cat pot de mult... lucru pe care am descoperit ca ma excita foarte mult. intrebarea mea este: ce pot sa patesc? la ce riscuri ma expun? mentionez ca fac chestia asta doar cu iubita mea si ea nu stiu sa sufere de vreo afectiune. Si nici nu au aparut reactii adverse de niciun fel pana acum.. ma intereseaza din punct de vedere medical daca se poate intampla ceva...
3 comentarii
0
19-02-2016, ora 11:48
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua. Urina unui om perfect sanatos este sterila, adica nu contine nimic ce ar putea sa va imbolnaveasca. Daca insa partenera se imbolnaveste de ceva, lucru natural si probabil, veti lua imediat, caci ingerarea va duce infectia adanc in organismul Dumneavoastra.
Atentie, partenera se poate imbolnavi de diverse, fara a fi neaparat vorba de BTS sau sex cu alt barbat. Chlamidia, E-coli, Candidoze (secundare unui tratament cu antibiotice de ex.) etc. sunt doar cateva. Se pot adauga HPV si altele.
Nu puteti avea certitudinea ca partenera este perfect sanatoasa, si nici nu puteti sa o puneti sa faca analize saptamanal/lunar...

Pe de alta parte: Un joc "putin pervers"?! Ati inceput cam devreme (24/22 ani) cu lucruri "hard". Ce va urma?...
0
14-09-2016, ora 22:18
DamianB
Nu este medic/terapeut
DamianB
Un pericol foarte mare este infecția cu HPV, un virus foarte răspândit care cauzează negii genitali sau comuni. Oamenii pot fi purtători fără să aiba simptome. Infecția cauzează la început negi care pot dispărea sau reaparea, virusul rămâne pt totdeauna în organism, si pe termen lung cauzează cancer, în funcție de zona afectată: uterin, laringian, rectal. Cu alte cuvinte sexul oral poate da cancer de gat care e oribil...extirpare de laringe, canula traheala permanenta, raze...etc.
0
18-09-2016, ora 12:45
jupan28r
Nu este medic/terapeut
jupan28r
nu e bine, meri la un psiholog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poți preveni infecțiile urinare?
  • Ce indicii ne oferă culoarea urinei
  •