Ce se poate intampla daca ingerez urina?
Buna. Am 24 de ani prietena are 22 si de cateva luni am inceput sa ne jucam un joc putin pervers. La insistentele mele am convinso ca in timpul partidelor de sex sa mictioneze la mine in gura iar eu inghit de fiecare data cat pot de mult... lucru pe care am descoperit ca ma excita foarte mult. intrebarea mea este: ce pot sa patesc? la ce riscuri ma expun? mentionez ca fac chestia asta doar cu iubita mea si ea nu stiu sa sufere de vreo afectiune. Si nici nu au aparut reactii adverse de niciun fel pana acum.. ma intereseaza din punct de vedere medical daca se poate intampla ceva...
3 comentarii
Buna ziua. Urina unui om perfect sanatos este sterila, adica nu contine nimic ce ar putea sa va imbolnaveasca. Daca insa partenera se imbolnaveste de ceva, lucru natural si probabil, veti lua imediat, caci ingerarea va duce infectia adanc in organismul Dumneavoastra.
Atentie, partenera se poate imbolnavi de diverse, fara a fi neaparat vorba de BTS sau sex cu alt barbat. Chlamidia, E-coli, Candidoze (secundare unui tratament cu antibiotice de ex.) etc. sunt doar cateva. Se pot adauga HPV si altele.
Nu puteti avea certitudinea ca partenera este perfect sanatoasa, si nici nu puteti sa o puneti sa faca analize saptamanal/lunar...
Pe de alta parte: Un joc "putin pervers"?! Ati inceput cam devreme (24/22 ani) cu lucruri "hard". Ce va urma?...
Atentie, partenera se poate imbolnavi de diverse, fara a fi neaparat vorba de BTS sau sex cu alt barbat. Chlamidia, E-coli, Candidoze (secundare unui tratament cu antibiotice de ex.) etc. sunt doar cateva. Se pot adauga HPV si altele.
Nu puteti avea certitudinea ca partenera este perfect sanatoasa, si nici nu puteti sa o puneti sa faca analize saptamanal/lunar...
Pe de alta parte: Un joc "putin pervers"?! Ati inceput cam devreme (24/22 ani) cu lucruri "hard". Ce va urma?...
Un pericol foarte mare este infecția cu HPV, un virus foarte răspândit care cauzează negii genitali sau comuni. Oamenii pot fi purtători fără să aiba simptome. Infecția cauzează la început negi care pot dispărea sau reaparea, virusul rămâne pt totdeauna în organism, si pe termen lung cauzează cancer, în funcție de zona afectată: uterin, laringian, rectal. Cu alte cuvinte sexul oral poate da cancer de gat care e oribil...extirpare de laringe, canula traheala permanenta, raze...etc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6despre analize
- 12analize urina
- 18analize urina biochimie si sediment
- 6proteine si bilirubina in urina - problema?
- 2Urina biochimie, sediment
- 13klepsiella spp.
- 8picaturi dupa urinare!!!
- 7Uzinez cu sange! Ajutati-ma va rog!
- 16Nitriti in urina
- 20urinare frecventa, fara abtinere datorita sondei urinare
- 5urina maronie, balonare, constipatie
- 1densitatea urinara
- 1Paturici pentru urina
- 11probleme cu urinatul
- 13La sfarsitul urinarii picaturi de sange!
- 1Interpretare analize urina
- 0Mucus in urina
- 4Sfecla si urina rosie
- 0pipi dupa sex
- 2Urina cu sperma
Mai multe informații despre: urina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: