Ce pasi urmam cand aflam ca suntem insarcinate?

05-07-2010
Irina 1106
Nu este medic/terapeut
Irina 1106
Buna ziua,
Am 27 de ani si ne dorim foarte tare un bebe. Cred ca sunt insarcinata si am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv. Problema este ca nu stiu in cate saptamani sunt pentru ca ultima mestra normala a fost pe 05.05.2010 iar luna urmatoare, pe data de 05.06.2010 nu a fost ca de obicei (adica intre 5-7 zile) si au fost doar niste pete maronii. Problema mea este ca nu stiu ce sa fac de acum inainte. Noi ne-am mutat de curand in Pitesti si nu am un medic de familie. Pot merge la control sau sa fac analize fara sa am un medic de familie in acest oras? Tin sa mentionez ca medicul nostru este din alta localitate cam la 400 km si e foarte greu de ajuns la el. Care sunt pasii care trebuiesc urmati cand afli ca esti insarcinata? (ma refer la consult dar si legat de munca)
Va multumesc
1 comentarii
0
05-07-2010, ora 15:49
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
în primul rând ar trebui să vă înscrieţi pe lista unui medic de familie, care va şti ce paşi legali urmează legat de muncă şi de orice altceva. Până atunci puteţi merge eventual la consult ginecologic, pentru asta nu vă trebuie neapărat medic de familie, găsiţi un cabinet privat/clinică privată unde se merge şi fără bilet de trimitere, contra cost.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul