Ce îți face la biorezonanta?
Ce e mai exact și cât costa un consult la biorezonanta?Ce îți face?Are macar un grad de acuratețe medicala și eficientă?
Cine a fost la biorezonanta și cum a fost?
V-ați făcut bine?
Cine a fost la biorezonanta și cum a fost?
V-ați făcut bine?
3 comentarii
Depinde unde si la cine mergi. Sunt aparate performante care fac si terapie nu numai diagnosticare si sunt terapeuti care iti dau pur si simplu ce scoate calculatorul si pacientul o sa spuna ca sunt bani aruncati in vant.
Eu fac diagnosticare prin biorezonanta la Arad si la rezultate fac recomandari de fitoterapie. O astfel de analiza costa 50 de lei se fac 256 de analize printr-un senzor tinut in mana. Dureaza efectiv doar 1-2 minute dar dureaza interpretarea si recomandarile, respectiv explicatiile care fac diferenta de la bani in vant sau aur. Asta este tehnica de analize folosita la cosmonauti.
Fiecare tip de celula are o alta frecventa de camp magnetic. Ele sunt "ascultate" de aparat ca posturile de radio numai ca pe frecvente magnetice. Apoi se compara pe calculator cu o imensa baza de date pe care o are aparatul si asa se obtine acuratetea de 92 % la analize.
Eu fac diagnosticare prin biorezonanta la Arad si la rezultate fac recomandari de fitoterapie. O astfel de analiza costa 50 de lei se fac 256 de analize printr-un senzor tinut in mana. Dureaza efectiv doar 1-2 minute dar dureaza interpretarea si recomandarile, respectiv explicatiile care fac diferenta de la bani in vant sau aur. Asta este tehnica de analize folosita la cosmonauti.
Fiecare tip de celula are o alta frecventa de camp magnetic. Ele sunt "ascultate" de aparat ca posturile de radio numai ca pe frecvente magnetice. Apoi se compara pe calculator cu o imensa baza de date pe care o are aparatul si asa se obtine acuratetea de 92 % la analize.
Te inseala, asta iti face. Iti prezinta adevarul acolo unde nu e. Toata lumea stie asta, doar orbii nu vad si spun ca nu exista lumina
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4QSCIO-diagnostic si tratament prin biorezonanta
- 1biorezonanta
- 6Cabinet de biorezonanta Bucuresti
- 3Biorezonanta - informatii
- 4Biorezonanta - o modalitate de diagnosticare reala sau o inselatorie?
- 5Diagnosticarea prin biorezonanta magnetica
- 0diagnostic biorezonanta
- 3Biorezonanta vindeca?
- 4Ce îți face la biorezonanta?
- 1Biorezonanta
- 0Mi-am luat un aparat de biorezonanta
- 1Cum te specializezi în biorezonanta?
- 4Cum pot deveni terapeut de biorezonanta ?
- 0Specializare in biorezonanta medicala.Cum?
Mai multe informații despre: Biorezonanta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: