Biorezonanta - informatii
Ati folosit aceasta metoda de diagnosticare? cu ce rezultate ? se poate avea incredere in aceasta metoda ?cunoasteti un cabinet de incredere?
Multumesc ptr eventualele raspunsuri bazate pe propria dvs experienta sau a celor apropriati.
Multumesc ptr eventualele raspunsuri bazate pe propria dvs experienta sau a celor apropriati.
3 comentarii
0
03-01-2012, ora 09:33
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Stimată dnă Armina, biorezonanţa este o practică ce poate fi de folos omului, mai ales din punct de vedere al diagnosticării.
Diagnosticarea prin biorezonanţă se face, în România, de regulă, prin dispozitivul de scanare non-lineară (NLS) Oberon Introspect, care este inventat în Rusia şi care foloseşte o rază de infraroşu invizibilă, şi prin dispozitivul Scio, care este inventat în Usa şi care foloseşte nişte electrozi încorporaţi în cinci benzi, ce se pun la cele două picioare, cele două mâini şi pe cap; ambele dispozitive funcţionează cam pe acelaşi principiu, deşi sunt destul de diferite, atât ca şi dezvoltare, cât şi ca şi funcţionalitate (pe ambele le cunosc, le-am testat personal (pe Scio l-am testat în cadrul sediului Calivita de lângă hotelul Intercontinental, iar pe Oberon l-am testat în cadrul cabinetului Dana Diagnostic).
Răspunzându-vă la întrebări...
DA, eu, personal, am folosit biorezonanţa pentru diagnosticare, având rezultate optime!
DA, puteţi avea încredere în diagnosticarea pe care o face biorezonanţa Scio sau Oberon!
DA, cunosc un cabinet de încredere!
Acesta este cabinetul pe care vi-l recomand cu căldură:
Dana Diagnostic (din Bucureşti)
Adresă: str. Cluj, nr. 81, Bl. 9, Sc. C, Ap. 73, interfon 73, parter (la intersecţia
Blvd-ul Ion Mihalache - fost 1 Mai cu str. Turda)
Mijloace de transport: autobuze 300: 282: 205; tramvaie 20: 45: 41
Telefonul, e-mail-ul şi adresa web le veţi primi prin mesaj privat!
(diagnosticarea pe bază de biorezonanţă, la cabinetul D. Diagnostic, se face numai cu programare!).
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
La mulţi ani.
Toate cele bune, cu iubire şi respect,
Mr. Nick
Stimată dnă Armina, biorezonanţa este o practică ce poate fi de folos omului, mai ales din punct de vedere al diagnosticării.
Diagnosticarea prin biorezonanţă se face, în România, de regulă, prin dispozitivul de scanare non-lineară (NLS) Oberon Introspect, care este inventat în Rusia şi care foloseşte o rază de infraroşu invizibilă, şi prin dispozitivul Scio, care este inventat în Usa şi care foloseşte nişte electrozi încorporaţi în cinci benzi, ce se pun la cele două picioare, cele două mâini şi pe cap; ambele dispozitive funcţionează cam pe acelaşi principiu, deşi sunt destul de diferite, atât ca şi dezvoltare, cât şi ca şi funcţionalitate (pe ambele le cunosc, le-am testat personal (pe Scio l-am testat în cadrul sediului Calivita de lângă hotelul Intercontinental, iar pe Oberon l-am testat în cadrul cabinetului Dana Diagnostic).
Răspunzându-vă la întrebări...
DA, eu, personal, am folosit biorezonanţa pentru diagnosticare, având rezultate optime!
DA, puteţi avea încredere în diagnosticarea pe care o face biorezonanţa Scio sau Oberon!
DA, cunosc un cabinet de încredere!
Acesta este cabinetul pe care vi-l recomand cu căldură:
Dana Diagnostic (din Bucureşti)
Adresă: str. Cluj, nr. 81, Bl. 9, Sc. C, Ap. 73, interfon 73, parter (la intersecţia
Blvd-ul Ion Mihalache - fost 1 Mai cu str. Turda)
Mijloace de transport: autobuze 300: 282: 205; tramvaie 20: 45: 41
Telefonul, e-mail-ul şi adresa web le veţi primi prin mesaj privat!
(diagnosticarea pe bază de biorezonanţă, la cabinetul D. Diagnostic, se face numai cu programare!).
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
La mulţi ani.
Toate cele bune, cu iubire şi respect,
Mr. Nick
Multumesc Mr.Nick, ptr informatii si promptitudine, am sa merg cu inima deschisa dat fiind ca datele vin din experienta ta personala.( sper ca nu te superi ca folosesc persoana a doua sing.- ca varsta biologica iti pot fi mama).Urandu-ti La Multi Ani, un an 2012 asa cum ti-l doresti, il multumesc lui Dumnezeu ca a trimis pe langa noi oameni ca tine, gata sa sara in ajutorul semenilor pur si simplu din..iubire.Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, liniste, putere de a continua pe calea ce ti-ai ales-o.
Armina.
Armina.
0
04-01-2012, ora 02:13
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Stimată dnă Armina, nu aveţi pentru ce să-mi mulţumiţi mie, mulţumiţi-I lui Dumnezeu.
NU mă supăr că-mi vorbiţi per tu, din contră, mă bucur ♥
Vă mulţumesc mult pentru urările calde şi sincere. Eu vă doresc ca Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie, trupeşte, mentalo-psihic şi sufleteşte, ca să vă trăiţi viaţa de pe pâmânt în Lumină, astfel încât gândurile, vorbele şi faptele dv. să vă ajute să vă câştigaţi un loc în împărăţia cerurilor, în rai, cu iubirea, mila şi harul Lui, pentru a vă trăi acolo viaţa veşnică. Amin!
Pup şi îmbrăţişez,
Mr. Nick
Post Scriptum - Multă, multă, multă sănătate! şi...mergeţi cu inima deschisă pentru a fi diagnosticată cu ajutorul biorezonanţei, în cadrul Dana Diagnostic. Nu cred că veţi regreta, cum nici eu nu am regretat şi continui să nu regret.
Stimată dnă Armina, nu aveţi pentru ce să-mi mulţumiţi mie, mulţumiţi-I lui Dumnezeu.
NU mă supăr că-mi vorbiţi per tu, din contră, mă bucur ♥
Vă mulţumesc mult pentru urările calde şi sincere. Eu vă doresc ca Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie, trupeşte, mentalo-psihic şi sufleteşte, ca să vă trăiţi viaţa de pe pâmânt în Lumină, astfel încât gândurile, vorbele şi faptele dv. să vă ajute să vă câştigaţi un loc în împărăţia cerurilor, în rai, cu iubirea, mila şi harul Lui, pentru a vă trăi acolo viaţa veşnică. Amin!
Pup şi îmbrăţişez,
Mr. Nick
Post Scriptum - Multă, multă, multă sănătate! şi...mergeţi cu inima deschisă pentru a fi diagnosticată cu ajutorul biorezonanţei, în cadrul Dana Diagnostic. Nu cred că veţi regreta, cum nici eu nu am regretat şi continui să nu regret.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4QSCIO-diagnostic si tratament prin biorezonanta
- 1biorezonanta
- 6Cabinet de biorezonanta Bucuresti
- 4Biorezonanta - o modalitate de diagnosticare reala sau o inselatorie?
- 5Diagnosticarea prin biorezonanta magnetica
- 0diagnostic biorezonanta
- 6Biorezonanta?
- 3Ce îți face la biorezonanta?
- 4Ce îți face la biorezonanta?
- 1Biorezonanta
- 0Mi-am luat un aparat de biorezonanta
- 1Cum te specializezi în biorezonanta?
- 4Cum pot deveni terapeut de biorezonanta ?
- 0Specializare in biorezonanta medicala.Cum?
Mai multe informații despre: Biorezonanta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: