ce fel de proteza sa aleg?

buna seara, am 35 de ani si am pe maxilarul inferior doar10 dinti{incisivii, caninii si premolarii}, ocluzia coborata incat imi tosneste acel os dintre maxilare, iar sus trebuie sa pun cate o lucrare pe fiecare laterala de cate 4 dinti.Mai e o problema in stanga sus ca legatura pt lucrare e un premolar care a avut infectie, a fost cariat ca a fost nevoie de gingivectomie sa ramana ceva din el.intrebarea mea este ce fel de proteza sa aleg pt maxilarul inferior in conditiile in care trebuie slefuit cate un premolar deoarece cei de sus ii ating, iar pt stanga sus daca ar fi indicat un anume material si nu ceramica, cum as vrea eu?!.Astept raspuns cu mii de multumiri!
2 comentarii

daca aveti o radiografie panoramica lipiti-o de un geam atunci cand e soare afara, si faceti-i o poza. si trimiteti-mi poza cu radiografia pe mail va rog. o radiografie ar fi mai concludenta si mai de folos ca sa va pot sa va raspund la intrebare.multumesc frumos
doctorguzun@medicaltours.ro
doctorguzun@medicaltours.ro

In cazul tau eu as recomanda o proteza scheletata mandibular si punti ceramice superior. Problema spatiului se poate rezolva. Numai bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Proteza scheletata probleme
- 2Proteza scheletata, dinti rupti
- 2Proteza scheletata
- 1Proteze fixe pe implanturi dentare
- 2Proteza dentara
- 34 dinti restanti dor, proteza telescopata imposibil de purtat
- 2A treia zi cu proteza superioara totala
- 2Dureri sau disconfort
- 2Ce tip de coroana este potrivit
- 2Edentatie totala sau se pot reconstitui