Ce diagnostic este corect? pata rosie pe cerul gurii, partea moale din jurul uvulei este alba

27-12-2020
Lur2008
Nu este medic/terapeut
Lur2008
Buna ziua, acum 2 luni am facit rosu in gat cu durere..dat fiind situatia actuala, medicul de familie mi -a prescris Azitrox direct fara nici un consult in prealabil.Precizez ca la momentul respectiv nu am avut alte simptome, doar rosu in gat, fara febra sau sa-mi curga nasul.Dupa 5 zile de luat Azitrox, 1 buc/zi.sa spunem ca nu mai aveam durere de gat.La 3 saptamani, mi am verificat cavitatea bucala deoarece simteam un nod in gat cand imi inghiteam saliva si am vazut ca liniile /extremitatile boltei palatine sunt rosii.M am panicat si am fugit la urgenta: faringita acuta.Mi s a dat tratament dar dupa 1 luna tot nu mi a trecut.De 2 zile am observqt si o pata rosie pe cerul gurii..Din nou am mers la medic si mi a spus ca poate fii ceva fungi, candidoza..alt trqtament.Intrebarea este: poate fi si cancer? Eu am observat ca partea moale din jurul uvulei este destul de alba, as spune pata chiar..si din aceasta cauza simt un disconfort cand inghit..mi se pare si imflamata si a trecut 1 luna de cand simt acest disconfort. In plus pata rosie (0.5 mm) din cerul gurii ma cam ingrijoreaza-nu ma doare si nu este umflata.Va multumesc
2 comentarii
1
28-12-2020, ora 08:38
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Reflux gastro esofagian..cu faringita amigdalita iritativa prin acidul gastric si cu inflamatii a mucoasei bucale
0
28-12-2020, ora 09:19
Lur2008
Nu este medic/terapeut
Lur2008
Va multumesc f mult d-ul doctor!.O sa tin si un regim in acest sens.Sper sa treaca cat mai repede.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.