Cat de grav poate fi? tahicardie sinusala
Am mers la cardiolog pentru niste investigatii.Am făcut ekg, ecografie si holter ekg.Rezultate ekg: tahicardie sinusala
ecografie: regurgitare mireasa ușoară
Holter ekg 24/h: Aritmii extrasistole rare si episoade de BAV gradul3 intermitent nocturne.Medicul mi-a zis ca nu este grav BAV 3 pentru ca sunt tanara.Fiind o fire panicoasa am citit ce inseamna BAV 3 si acolo zicea ca este grav.Acum nu mai inteleg nimic. De aceea as vrea sa mai cer opiniile sa stiu ce sa fac.Iau si tratament Aspacardin si Concor 2, 5 mg.Dar tot ma simt rau in anumite zile nu mereu.Si aritmiile le simt uneori mai des de cat in alte zile.Plus ca am si nodul tiroidian.Analizele de sânge sunt bune ușor scăzut acidul folic.Am aritmii de 5 ani aproape dar acum parca s-au înmulțit de asta si am mers la medic.
ecografie: regurgitare mireasa ușoară
Holter ekg 24/h: Aritmii extrasistole rare si episoade de BAV gradul3 intermitent nocturne.Medicul mi-a zis ca nu este grav BAV 3 pentru ca sunt tanara.Fiind o fire panicoasa am citit ce inseamna BAV 3 si acolo zicea ca este grav.Acum nu mai inteleg nimic. De aceea as vrea sa mai cer opiniile sa stiu ce sa fac.Iau si tratament Aspacardin si Concor 2, 5 mg.Dar tot ma simt rau in anumite zile nu mereu.Si aritmiile le simt uneori mai des de cat in alte zile.Plus ca am si nodul tiroidian.Analizele de sânge sunt bune ușor scăzut acidul folic.Am aritmii de 5 ani aproape dar acum parca s-au înmulțit de asta si am mers la medic.
2 comentarii
Aceasta postare si intrebare pune-o si aici, -------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tahicardie sinusala
- 2tahicardie sinusala???
- 15Tahicardie sinusala
- 1tahicardie+hipertrofie+insuficienta
- 2tahicardie sinusala
- 3tahicardie sinusala
- 5tahicardie sinusala de cateva luni
- 0Tahicardie sinusala si hipotiroidie frusta
- 3Tahicardie sinusala
- 0prolaps de valva mitrala tensiune oscilanta
- 7Anemie?