Căsătoriți dar "despărțiți "?!

29-07-2021
Mimi_+
Nu este medic/terapeut
Mimi_+
Sunt căsătorită de 10 ani cu el...Toate bune și frumoase la început. 3 ani a durat aceasta poveste, 3 ani in care ne am simțit bine, am văzut multe, am făcut multe împreună insa nu și copii, mereu am zis, sa facem una alta sa avem unde sa ii ținem, casa, masa, serviciu bun...Dupa acesti trei ani au început problemele, ba ca se lucrează prea mult, ba ca nu avem bani sa terminam ce am început, sa nu lungesc vorba, în timp problemele de familie, ba una, ba alta se aduna. Ei de aici și problemele dintre noi doi...Am 28 acum el are 46 și ghiciti ce se întâmplă între noi?! Fiecare e pe drumul lui cred însă împreună ca colegi, dormim sub același acoperiș, eu continui cu treburile prin casa, serviciu etc, el la fel, însă între noi doi simt ca nu mai e nimic...Ma atinge o data-n an de paste și de craciun vorba aia...L am înșelat, desigur, m a înșelat desigur, el a fost primul ca s a dus cu alta, l am prins cu poze și facturi pe telefon de la hoteluri și abia atunci toate scuzele lui le am înțeles, ba ca pleacă cu munca, ba ca e cu treburi sa ajute tot asa prietenii cu munca, pana când instinctul mi a zis, te inseala, si in noaptea in care a ajuns acasă cum o făcea mereu târziu, l am așteptat și i am zis sa îmi dea telefonul, forțat i l am luat, ma rog povestea e lunga, și uite asa cat el ma făcea nebuna, ca nu s a dus cu alta, i am găsit poze in telefon cum baiatul se masturba la pozele ei, ii trimite poze in fel și chip, ea la fel, hoteluri, facturi...am înnebunit sincer, eu care mă îmbrăcăm sexi, ba chiar i am făcut și oral, si tot nu i se scula la mine, însă la alta da...Am fost refuzata de n ori, de câte ori ma apropiam de el de atâtea ori ma refuza, fraiera de cum sunt asa am suportat ani de zile...Dacă îl întrebi de ce a făcut asta zice nu știe, cum sa nu știi de ce faci lucrul asta cand știi ca am mers după tine și am renunțat la toți și la familia mea pentru tine?! Sunt convinsă ca m a înșelat de n ori, eu am descoperit doar 3 parti. Prima pe care v am zis o si restul le am găsit întâmplător, adică el spunea una și întâmplător l am găsit cu minciuna.Mi am dorit de la el sa ma atingă, nu a vrut, mi am dorit sa ma iubească, fizic, ca din gura zice ca ma iubește dar fizic, corpurile noastre nu au treaba, o data -n pasti, si atunci când o face cu mine, ma pune capra, face repede câteva minute și ma lasa incinsa, uda, și cu hormonii dati peste cap...Bun...văzând asa, am zis sa mergem la terapie, nu avut, atunci i am zis, terapie nu, vii mănânci, dormi, de iubit nu, m ai inselat, ce pana mea vrei de la mine și de ce mai stam împreună?! Răspunsul?! A zis ca ma iubește și ca nu știe de ce a făcut asta.Bun, ce am făcut eu?! Mi am văzut de treaba, și m am dus...Am găsit un bărbat care pur și simplu ma urca pe scările raiului, nu m am atașat de el, simt o conexiune cu el data fiind lipsa sexului și lipsa încă soțului meu în viata mea.Stie ca sunt căsătorita, el e divorțat, ne întâlnim, vorbim și trecem la atac, după fiecare pleacă la casa lui, e normal ce se întâmplă în viata mea?! Nu știu...poate îmi spuneți voi...Nu știu de ce încă stau cu soțul meu, ne inselăm reciproc, între noi nu exista contact sexual, o data pe an...Ca parteneri ne înțelegem bine, fiecare e munca lui, plătim casa, masa, facturi, ba chiar ieșim cu prietenii și familia la masa și ne prefacem fericiții pe cand e totul invers.De vreo 3 ani am pus cam 12 kg pe mine, sunt un pic plinuța pt 160. Am fix 66 de kg, arat asa, mai pufoasă sa zic, adevărat înainte de acesti trei ani nu urcam de 51 de kg, culmea, asta care mă f cu el spune ca arat foarte bine, ca am sani, fund și ca sunt foarte bine, soțul meu mereu m a înșelat numai cu femei mai nașpa ca mine, mai invârstă ca mine, de ce oare?! Sa fie vorba de kg mele în plus?!Nu sunt obeza, nu îmi atarna burțile sau mai nu știu ce...La ce s a casatorit cu o femeie mai tânără de cât el cu atâția ani dacă el cauta femei mai mature ?! Si sa nu zici ca nu am fost deschisa la orice cu el, am făcut aproape de toate sa ii fac pe plac, numai anal nu, ca nu mi se pare atrăgător, însă oral da, lenjerie sexi, pantofi cu toc, machiata, cine romantice, pe naiba, nimic nu merge, i se scoala 1 minut și ii moare, dar la pozele altor femei o are cat ciocanul de scos cuie, pozele pe care le a trimis și videourile pe care le am văzut cum se filma singur și se masturba...cum sa nu înnebunești cand el face asa ceva și eu care mereu am închis ochii și am încercat sa remediez problema nu a mers, si uite asa mereu sfârșesc cu amantul, el știe ca îl insel, nu zice nimic, normal, ce sa zică, el face la fel, însă de ce nu renunță si sa ma lase în pace ?! De ce nici eu nu pot sa bag divorț?! E vreun fel de depresie, anxietate asta?! Vreo teama?! Am încercat sa vorbesc serios cu el și i am zis cat de mult îmi doresc sa fim noi doi, noi doi sa ne iubim, m am casatorit cu el fiindcă il iubeam, il iubesc și acum. îmi doresc aceste lucruri cu el, însă ma termina pe zi ce trece în care fiecare își făcea treaba pe partea lui, iar eu ma ofilesc încet și sigur fiindcă nu e ceea ce îmi doresc și el nu înțelege ca eu pe el îl vreau, ca putem inchide ochii și ca putem trece peste, însă nici o mișcare de schimbare...oare chiar asta e sortit căsniciei mele dacă o pot numi asa?! Ma doare ca ma duc cu altul, dar simt nevoia de sex și ma duc sa îmi satisfac dorința, după mereu ma gândesc, dacă lucrul asta ar fi posibil cu soțul meu, as fi cea mai fericită, însă din nou ajung acasă și din nou îmi intru in rutina, serviciu, casa, masa și dormit cu un străin în pat...Vreau sa plec dar vreau și sa fac lucruri cu el, și uite asa trece timpul și nu fac nimic...Va mulțumesc pentru răbdare pentru a mi citi povestea.Orice sfat e bine venit.
2 comentarii
0
29-07-2021, ora 23:50
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Pierdeti timpul si rezultatul este numai unul, refacerea vietii. Sa stiti ca odata ce cu dvs nu poate avea un contact sexual normal el are o problema serioasa ce nu poate fi rezolvata decit medical, faptul ca se masturbeaza la pozele altei patrenere asta inseamna ca are un grad de inpotenta destul de mare si de aceia nu poate sa va satisfaca si prefera sa se sustraga. In realitate nu stiti cum se descurca el cu alta, el incearca crezind ca prin schimbare va fi mai bine dar nu e asa.
0
30-07-2021, ora 00:50
Mimi_+
Nu este medic/terapeut
Mimi_+
Mă gândeam la asta, dar ma întreb, cum e posibil, dat fiind ca inseala destul de des, se si vede când vine acasă...zic cum e posibil ca, cu alte femei, cu cine naiba s o duce el, sa poată sa funcție și cu mine nu?! Adică cu mine are probleme de impotenta și cu altele nu?! Nu pot înțelege asta, adică îți satisfaci femeia pana la un timp și de la un timp când crezi tu ca nu mai poți te apuci de înșelat, sa mi fie cu iertare dar e altceva la mijloc, eu cred ca nu îl mai atrag, pur și simplu, i a plăcut de mine la început și ușor ușor s a plictisit și nu ma mai vrea insa ma tine probabil ca ce, vorba aia, o mâncare calda, curat, spalat, nu știu ce sa mai cred, m am gândit mult la toate feluri de prostii, nici una nu bate ce are el in cap, sa ii spun sa se ducă la medic cred ca e sfârșitul relație, ma rog ce naibii avem, ca nu știu nici eu.Faptul ca i am găsit acele filmulețe cu el în telefon l a făcut mai rău, desigur el ștersese tot insa am găsit adânc în memoria telefonului și asa am descoperit ce face.Socrii și părinții mei nu știu ce se întâmplă intre noi, fiindcă de fiecare data când ne găsim pozam fericiți, nu știu unde sa caut curaj măcar sa vorbesc cu ai mei despre situația asta, m am saturat de foarte multe lucruri insa îmi și doresc ca el sa fie din nou persoana care am cunoscut o, dar se pare ca nu se va mai putea, eu chiar nu știu ce sa fac, termin căsnicia asta, cat îmi va lua sa am din nou încredere, nu am copii, îmi doresc copii, vreau sa fiu fericita, simt ca am un nod in gat și ma blochez când ma gândesc ca trebuie sa o iau de la capăt...probabil de teama și teama asta numai la psiholog o pit rezolva...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici