candidoza risc transmitere
as dori si eu sa stiu daca am aceasta problema cu candidoza orala.ce riscuri exista sa transmit ciuperca celor din familie??ma refer prin intermediul canilor, paharelor, vesela, sticle cu apa etc???desi le spal cu apa dupa fiecare folosire a veselei oare exista vreo posibilitate sa infectez membrii familiei ??? astept urgent un rasp.multumesc
4 comentarii
asa nu se transmite...decat prein contact sexual, in cazul tau contact sexual oral. de ce nu te tratezi?????????
multumesc de raspuns.cu siguranta ca am inceput deja tratamentul.dar mi-era gandul ca as putea sa ma vindec eu si cumva intre timp sa ii infectez pe altii fara sa vreau prin utilizarea veselei sau a paharelor in intermediul familiei.
Nu ai cum sa transmiti candidoza prin intermediul paharelor si a veselei deoarece Candida albicans traieste in mod normal in gura noastra a tuturor. Tu, xfile, faci un tratament aiuristic cu fluconazol pentru o candidoza "incipienta" in gura !!!!
sincer eu fac acest tratament dat de doc deramto-venerice pt o candidoza genitala.deaorece asa m-am dus pt ca prezentam usturime la urinat, glandul era putin inflamat si rosu, si am facut cu ceva timp in urma si un examen direct al secretiei uretrale unde reiesise o micoza.astfel la cabinet sa uitat si in gura si ma intrebat daca am facut sex oral deoarece sub limba era urma de candida la un nivel incipient.mi-a dat acest tratament repet pt zona genitala (plus o crema nu ii mai retin numele).iar pt gura si gat fac gargara cu ceai de galbenele si bicarbonat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii pe limba
- 9Candidoza bucala-tratament posibil
- 7Limba anormala?
- 4ce cauze sunt pentru limba alba?
- 9candidoza bucala
- 9m-am pricopsit cu o candidoza oro-faringo-traheala
- 9Candidoza bucala aparent usoara
- 11Candidoza bucala
- 3candidoza orala sau digestiva?
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 3am o limba incarcata mai ales dimineata cand ma trezesc si ca am unele pete albe in lateral pe limba
- 3Candida bucala de vreo 5 ani
- 0Constipatie, limba incarcata
- 2lipsa tratament candidoza bucalagat
- 1candida bucala bebe
- 4Cariile și candidoza
- 4Candida parapsilosis faringe
- 1Buna seara! - candidoza bucala
- 7Urgent!! Candida bucala
- 3Candida bucala
Mai multe informații despre: Candidoza orala candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: