candidoza risc transmitere

as dori si eu sa stiu daca am aceasta problema cu candidoza orala.ce riscuri exista sa transmit ciuperca celor din familie??ma refer prin intermediul canilor, paharelor, vesela, sticle cu apa etc???desi le spal cu apa dupa fiecare folosire a veselei oare exista vreo posibilitate sa infectez membrii familiei ??? astept urgent un rasp.multumesc
4 comentarii

asa nu se transmite...decat prein contact sexual, in cazul tau contact sexual oral. de ce nu te tratezi?????????

multumesc de raspuns.cu siguranta ca am inceput deja tratamentul.dar mi-era gandul ca as putea sa ma vindec eu si cumva intre timp sa ii infectez pe altii fara sa vreau prin utilizarea veselei sau a paharelor in intermediul familiei.

Nu ai cum sa transmiti candidoza prin intermediul paharelor si a veselei deoarece Candida albicans traieste in mod normal in gura noastra a tuturor. Tu, xfile, faci un tratament aiuristic cu fluconazol pentru o candidoza "incipienta" in gura !!!!

sincer eu fac acest tratament dat de doc deramto-venerice pt o candidoza genitala.deaorece asa m-am dus pt ca prezentam usturime la urinat, glandul era putin inflamat si rosu, si am facut cu ceva timp in urma si un examen direct al secretiei uretrale unde reiesise o micoza.astfel la cabinet sa uitat si in gura si ma intrebat daca am facut sex oral deoarece sub limba era urma de candida la un nivel incipient.mi-a dat acest tratament repet pt zona genitala (plus o crema nu ii mai retin numele).iar pt gura si gat fac gargara cu ceai de galbenele si bicarbonat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4candida bucala
- 3candidoza bucala faringiana
- 29Pe amigdale i-au aparut ceva alb, ca si cum ar fi candida
- 32Candidoza buco-faringiala
- 16candidoza
- 9Candidoza bucala aparent usoara
- 1tratament candida orala
- 4micile umflaturi pe care le simt in gat..provin de la candida?
- 7Saliva abundenta, limba incarcata, puroi amigdala
- 6tratare candida bucala
- 1Candidoza bucala sau cancer? -simptome-
- 4candida esofagiana
- 1Afte spre cerul gurii +aspect de limba alba
- 0Constipatie, limba incarcata
- 0Candidoza sau altceva ?
- 1Candidoza bucala
- 1Buna seara! - candidoza bucala
- 1Candidoza?!
- 5Bubite in gura oare este candidoza
- 5Candida bucala, sau ce poate fi?