candidoza la barbati

467 comentarii 1 2 ..... 456 ..... 15 16 Înainte ›
0
05-01-2010, ora 01:23
danielkejman
Nu este medic/terapeut
danielkejman
buna ziua.am si eu o problema..de o luna de zile imi curge o solutie alburie din penis si am mici usturimi cand urinez.este ceva grav?? cum ma pot trata??ce tratament sa imi iau?
astept sa-mi raspundeti va multumesc
0
05-01-2010, ora 21:03
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Cu cat intarziati mai mult pana ajungeti la un dermatolog, cu atat va fi mai greu de tratat boala dvs !!!
Aveti o boala cu transmitere sexuala care deja a devenit cronica ! Probabil ca in curand va fi afectata si prostata!
0
05-01-2010, ora 22:09
danielkejman
Nu este medic/terapeut
danielkejman
si terbuie sa merg neaparat la medic?
nu imi puteti recomanda un tratament ceva??
0
07-01-2010, ora 18:54
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Trebuie sa mergeti la medic pentru a fi analizata secretia si a se pune un diagnostic corect bolii dvs.
De unde as putea eu sa stiu ce boala anume aveti dvs pentru a va recomanda un tratament ??
0
07-01-2010, ora 20:04
danielkejman
Nu este medic/terapeut
danielkejman
am inteles. va multumesc
o sa merg sapt viitoare la medic sa-mi fac analizele
0
10-01-2010, ora 21:49
vasile85
Nu este medic/terapeut
vasile85
traiti
dle dr, ma confrunt cu aceasta boala(candida)de mai bine de 5 ani, cand trece cand reapare si tot asha.am fot la nenumarati dr, degeaba. ma tratatam de candida mai aparea si herpes si vegetatii si tot asha...(in prezent nu stiu ce am pt k nu m-am mai dus la dr demult si nici nu am mai urmati un tratament) am tinut-o din una in alta.dureros este ca am transmis-o si eu mai departe prieteni mele si saraca se chinuie si ea sa scape de boala.de trei ani incoace folosim prezervativ si tot nu scapam de boala.in permanenta am o mancarime pe penis, o roseata asa, si pe limba mici pete albe. cel mai dureros pt mine este ca am cam pierdut o perioada frumoasa a vietii zic eu (4) ani de facultate in care m-am cam ferit cu fetele din pricina bolii, nu vroiam sa dau mai departe la nimeni.spuneti=mi si mie ce e de factu, cum sa dau de dumneavoastra, ma intereseza daca lucrati in weckend ca nu imi permite programul sa vin in timpul saptamanii in iasi.eu sunt din braila si nu ar foo o problema daca intr-o sambata ma reped pana in iasi.va multumesc
0
10-01-2010, ora 23:37
dan87
Nu este medic/terapeut
dan87
Am avut si eu candida eu m am sters cu rivanol diluat cu apa si mi s a prescris un preparat (unguent) + nizoral pastile am scapat in 2-3 zil am 2 luni si nu a reaparut... domnul doctor mi a spus ca trebuie sa am si o alimentatie cat mai sanatoasa pentru a mi intari sistemul imunitar.. Bafta oricum

inainte sa fac candida aveam niste punctulete mici albe sub capul penisului am fost la un medic deramatolog si mi a spus ca nu am nimik sunt normale etc... am vazut ca se numesc PPP (pearly penile papules) acum vad cau au inceput sa reapara este posibil sa fie altceva?
0
12-01-2010, ora 18:45
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru vasile85:
Programul meu este sambata intre orele 09.00-11.00.
Sambata acesta nu lucrez.
Pentru programari apelati 0742126876.
0
17-01-2010, ora 21:35
bibicarina
Nu este medic/terapeut
bibicarina
buna ziua.am nevoie de un sfat.prietenul emu sunt de un an cu el, si acum cateva zile am aflat ca am tricomonas, problema ca nici eu nici el nu am fost cu altcineva, dar el inainte de mine a avut o alta prietena cpe care pe ea a inselato si ia dat tricomonas ea afcut tratament el nu, si de atunci el sta netratat.pe langa ca mi a dat tricomonas imi spune ca ise exfoliaza piele de pe penis.ma puteti sfatui ce sa fac.
0
18-01-2010, ora 18:04
giany75
Nu este medic/terapeut
giany75
Buna ziua.Am urmat timp de 7 zile tratament cu Augmentin pentru rosu in gat.Am terminat acest tratament acum 2 zile si am constatat o inflamare a organului genital.Atat capul penisului cat si pielea ( pe partea interioara ) au o culoare rosiatica si simt o oarecare jena.Mentionez ca nu am scurgeri de nici un fel si nici usturimi la urinare.Va rog daca se poate sa ma sfatuiti cum sa procedez corespunzator.
0
21-01-2010, ora 12:31
azumy
Nu este medic/terapeut
azumy
buna.si eu sunt noua pe forum si as avea doua intrebari daca se poate.pt tratarea candidei sunt bune MENOFEMINA 1 SI FEMIGIN B sa le iau sunt bune?si pt partener ce ar fi bine?
0
21-01-2010, ora 14:09
azumy
Nu este medic/terapeut
azumy
buna din nou.cum aflu daca e bun sau nu ce vam intrebat mai sus?vad ca nu am nici un raspuns.am scris ceva gresit si nu mi ve ti rapunde?sincer nu stiu ca sunt noua dar as vrea sa stiu cum pot face sa nu mai am scurgeri desi stiu ca e candida...la cate controale am facut...as vrea sa stiu daca medicamentele de mai sunt ar fi bune sa le iau?cu respect si mi cer scuze daca gresesc cumva
0
21-01-2010, ora 19:47
dan87
Nu este medic/terapeut
dan87
buna seara din nou :(... de ceva vreme am observat ca am capul umed.. iar dimineatza daca "ma mulg" se vede o scurgere albicioasa spumanta dar f putin... tot la dermato venerice trebuie sa ma duc? sau in alta parte?

Va Multumesc
0
22-01-2010, ora 02:12
Marxxx
Nu este medic/terapeut
Marxxx
Va salut! Am observat de ceva timp ca in zona interioara a coapselor am unele iritatii, care emana un miros urat, iar in partea superioara a penisului, uneori am scursuri care de asemenea au un miros destul de urat. E nevoie sa ma spal de cateva ori pe zi. Vreau sa stiu si eu ce tratament pot urma. Va multumesc!
0
23-01-2010, ora 14:56
dragao
Nu este medic/terapeut
dragao
buna ziua.La cateva zile dupa ce am avut contact sexual cu noua prietena, am inceput sa am niste mancarimi la nivelul glandului, iar dimineata la dus am observat mici pielite albe pe gland, dupa spalarea zonei cu apa, mancarimile incetau, dar a pana a doua zi simptomele se manifestau dinou.Mentionez ca nu prezint secretii decat atunci cand penisul este in erectie.
0
23-01-2010, ora 15:51
azumy
Nu este medic/terapeut
azumy
buna.pentru candida ce ati recomanda?pentru ambi parteneri?
0
23-01-2010, ora 18:14
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru bibicarina:
Pentru trichomonas se poate face tratament cu Atrican cp, 1 cp la 12 ore timp de 4 zile.
In plus, dvs trebuie sa introduceti intravaginal 1 ovul de Lomexin, seara, timp de 2 zile.
Pentru exfolierea pielii, prietenul poate aplica Lomexin crema, de 2 ori pe zi, timp de 7 zile.
0
23-01-2010, ora 18:17
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru gyani75:
Aveti o candidoza.
Urmati tratamentul recomandat lui duuh.
0
23-01-2010, ora 18:27
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru azumy:
Noi discutam aici despre candidoza la barbati. Tratamentul pentru acestia este prescris mai sus, insa trebuie sa citesti ce s-a discutat pana acum pe acest topic.
Pentru femei este valabil acelasi tratament recomandat pentru bibicarina, cu 2 ovule de Lomexin introduse intravaginal seara, timp de 2 zile si spalaturi de 2 ori pe zi cu o solutie de bicarbonat de sodiu dupa formula recomandata mai sus.
0
23-01-2010, ora 18:29
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru dan87:
Specialitatea se numeste Dermatovenerologie. Venerologia se ocupa de bolile cu transmitere sexuala.
Acea scurgere se numeste uretrita si este data cel mai frecvent de o boala cu transmitere sexuala.
In concluzie, trebuie tot la dermatolog sa mergeti!
0
23-01-2010, ora 18:31
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru Marxxx:
Probabil ca aveti o alta ciuperca decat candida.
Tratamentul il puteti face cu Travocort crema, in 2 aplicatii zilnice, dimineata si seara, timp de 30 zile.
0
23-01-2010, ora 18:33
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru dragao:
Incercati acelasi tratament recomandat lui duuh.
0
23-01-2010, ora 20:14
lot
Nu este medic/terapeut
lot
Acum cateva luni (mai bine de 4 luni) am observat o picatura mica de sange pe chilot aproape neobservabila. Pana acum nu am avut relatii sexuale.
De asemenea la o analiza mai amanuntita am descoperit ca meatul urinar este usor inflamat, prezentand si o bubita rosie putin inchisa la culoare(pe peretele stang al orificiului care elimina urina). Pe data de 27.10.09 m-am prezentat la medicul de familie, apoi la medicul dermatolog, si apoi la medicul urolog. Dupa aceste consultatii, sub indrumarea medicului dermatolog am aplicat de 2 ori pe zi crema BEPANTHEN. De pe 30.10.2009 aplic aceasta crema si pana acum 2 saptamani si bubita rosie tot acolo este, dar se observa o usoara ameliorare. Am incercat si cu Advantan Crema cateva zile dar nu a dat rezultate. Uneori dupa ce fac dus observ ca inflamatia parca se retrage putin. In ultima vreme ne-mai aplicand crema bepanthen am observat si o usoara mancarime asociata cu usturime (foarte putin) la meatul urinar. De asemenea am facut si unele analize medicale: urocultura+sumar de urina, sifilis, ecografie renala. In urma acestor analize am fost descoperit cu nisip la rinichi(la echografie), iar celelalte au iesit bune sifilis-negativ, fara dezvoltare de germeni. Am urmat tratamentul cu URICLAR. Daca mi-ati putea da o sugestie cum as putea sa scap de acesta iritatie sau inflamatie mi-ar fi de mare ajutor.
Multumesc.
0
23-01-2010, ora 21:46
dragao
Nu este medic/terapeut
dragao
Deci ce sa inteleg, este candidoza sau nu?din cazul lui duuh nu am tras nici o concluzie clara...
0
23-01-2010, ora 22:31
bibicarina
Nu este medic/terapeut
bibicarina
multumesc mult pentru raspuns, dar totusi doream sa stiu de ce se face pielea asa de pe penis, de ce se exfoloiza si plus ca el in nesimtirea lui nu a fost la doctor nici acum un an si nici acum sa faca tratatement.eu am fost la doctor dar el nu se duce si stiu ca trebuie sa fac si el tratament, pentru ca va inbolnavi pe alta
0
23-01-2010, ora 23:40
azumy
Nu este medic/terapeut
azumy
multumesc mult domn doctor.citisem despre ce este vb si ca e vb de barbati dar voiam un raspuns care sa fie bun pt amandoi, va multumesc mult pt raspuns si am sa facem tratamentul respeciv.sa speram ca va fi bine.multumesc
0
24-01-2010, ora 12:42
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru lot:
Problema dvs este urologica, legata de eliminarea nisipului sau a mici pietricele de la rinichi.
Daca Bepanthenul va face bine, aplicati-l in continuare.
0
24-01-2010, ora 12:43
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru dragao:
Este probabil o candidoza.
0
24-01-2010, ora 12:47
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru bibicarina:
Problema exfolierii trebuie sa o rezolve singur, mergand la un medic. Nu este problema ta!
Daca consideri ca el te-a imbolnavit cu buna stiinta, legea spune ca el poate face inchisoare!
Este suficienta o plangere la politie.
0
24-01-2010, ora 14:45
lot
Nu este medic/terapeut
lot
Va multumesc dl doctor.
Adaugă un comentariu / răspuns
467 comentarii 1 2 ..... 456 ..... 15 16 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul candidozei vaginale cu iaurt - funcționează?
  • Cum să te ferești de candidoză
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Candidoza pe limbă - cum o recunoști și tratezi
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •