Cancer esofag
Mama mea are montată o gastrostoma, iar prin furtunul prin care se alimentează, mîncarea merge foarte greu.Am vorbit cu doctora si mi-a spus ca o sa il schimbe. Îmi puteti spune cum se poate face aceasta schimbare?Ii face anestezie din nou? (mentionez ca are doar 34kg) si nu cred ca ar rezista.
Are 4 luni de cînd a fost operată si i-a fost montat acest furtun
Multumesc
Are 4 luni de cînd a fost operată si i-a fost montat acest furtun
Multumesc
6 comentarii
Buna ziua.
Se face cu anestezie locala.
Se face cu anestezie locala.
Acum 2 săptămîni i-a fost schimbat furtunul de la gastrostoma. Acum se poate alimenta mai bine. Am facut analize de sînge si i-au iesit bune, mai putin VSH care este 89 si fibrinogen 629.Îmi puteti spune ce inseamna aceste valori asa de mari?
Mulțumesc
Mulțumesc
VSHul marit apare in cancer ; cam la fel si fibrinogenul.
Stiam ca apare in cancer, dar mama are cancer de 4 ani, iar la analizele din iunie anul trecut (cind se mai putea alimenta si nu avea gastrostoma), VSH a iesit 46.
As vrea sa stiu daca gastrostoma a influentat aceasta crestere sau e posibil sa aibă metastaze.
Mentionez ca i-am facut si markeri tumorali CEA iar valoarea este 1.13 ng/ml si CA19-9 valoare10.8U/ml
Multumesc
As vrea sa stiu daca gastrostoma a influentat aceasta crestere sau e posibil sa aibă metastaze.
Mentionez ca i-am facut si markeri tumorali CEA iar valoarea este 1.13 ng/ml si CA19-9 valoare10.8U/ml
Multumesc
Cred ca e bine sa consultati un medic oncolog.
Avem medic oncolog de 4ani de cînd s-a cofirmat tumoarea maligna in urma biopsiei.
A facut si radioterapie, (in urma cu 4ani), doar ca medicul oncolog este in concediu pina pe 8martie si am primit rezutatele analizelor.
As fi vrut sa aflu mai multe amanunte pina atunci.
Multumesc
A facut si radioterapie, (in urma cu 4ani), doar ca medicul oncolog este in concediu pina pe 8martie si am primit rezutatele analizelor.
As fi vrut sa aflu mai multe amanunte pina atunci.
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10cancer faringian
- 66Cancer esofagian
- 1084cancer esofag! va rog am nevoie de un sfat!
- 1E cancer de esogag?
- 11Cancer esofagian
- 7cancer esofag! Am nevoie de ajutorul unui doctor!
- 82Cancerul de esofag
- 10cancer la esofag
- 5Cancer esofagian sau?
- 2Cancer esofagian!
- 2infectie dupa reconstructie esofag?
- 3Cancer esofag
- 3Cancer esofag
- 0Cancer esofag
- 7Gastrostoma fixare
Mai multe informații despre: Cancerul esofagian gastrostoma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: