infectie dupa reconstructie esofag?
Nu am mai intrat pe forum de foarte mult timp, o sa va povestesc mai pe scurt ce s-a întâmplat in ultimii 2 ani de cand tatăl meu a fost operat de cancer la esofag.operatia de scoatere a esofagului, alimentare cu gastrostoma timp de 1 an jumate.dupa 1 an jumate chirurgul nu a mai vrut sa il opereze pentru reconstrucția esofagului si am ajuns cu tatăl meu in Germania, unde am găsit un Chirurg care l-a operat, i-a reconstruit esofagul cu o parte din stomac.a fost bine timp de 1 an de zile in care am venit periodic la controale, dar acum cateva zile cand i-au făcut endoscopia a ieșit ceva urat, in sensul ca el in ultima perioada a început sa se înece cu saliva, in momentul cand mânca ceva mâncarea se ducea normal in stomac dar se forma o saliva foarte concentrata care ii dădea stări de voma..si trebuia sa o arunce afara. I-au luat si biopsie si miercuri ne da rezultatele.medicul a spus ca spera sa fie doar o infecție..dar daca nu e infecție atunci trebuie operat.credeti ca e vorba de o recidiva? A-ti mai auzit de simtomele acestea si la alți pacienți care au avut cancer la esofag? Va multumesc !
2 comentarii
Buna! Se pare ca nu e vorba de o recidiva ci doar de o infecție! Acum urmează un tratament si suntem foarte bucuroși ca e doar asta.urmatoarea programare esre pe 20 Septembrie unde o sa mergem cu analize de sânge si probabil inca o endoscopie si doar in cazul in care se îneacă in continuare atunci sa mergem mai repede.Va multumesc pentru răspuns! Speram in continuare sa reușim sa trecem peste momentele grele si sa învingem aceasta boala crunta. Sănătate tuturor va doresc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1084cancer esofag! va rog am nevoie de un sfat!
- 11Cancer esofagian
- 7cancer esofag! Am nevoie de ajutorul unui doctor!
- 5Cancer esofag - va rog explicati-mi...
- 70rezultat histopatologic si imunohistochimic
- 82Cancerul de esofag
- 1Durere la nivelul esofagului
- 10probleme digestive - ajutor!
- 10ce e de facut
- 10cancer la esofag
- 34rezultat biopsie
- 5Cancer esofagian sau?
- 4Esofagita de reflux cronica?
- 2Cancer esofagian!
- 2Tumoare maligna esofagiana
- 1Arsuri esofag.