cancer de col uterin

mi-am facut testul papanicolau si rezultatul e:celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata(ASC-US), marti am programare la doctor da nu mai am rabdare, ce inseamna mai exact?sunt celule canceroase?multumesc
3 comentarii

din ce stiu aparitia papilomavirusului este semn de cancer, sau ca persoana poate face cancer.Papilomavirusul este cel a carui prezenta se cauta in testul Papanicolau

buna, te rog sa imi spui ce ti-a zis doctorul pt ca si eu zilele trecute am fost diagnosticata cu aceeasi rezultat si mi s-a spus sa investigam mai departe, sa fac colposcopie, biopsie pt a stii exact despre ce e vorba. mie la colposcopie mi-a iesit zona acetoalba, medicul mi-a spus ca nu e grav.te rog sa imi raspunzi, multumesc

buna...mi-am facut un test papanicolau anul trecut in august si mi-a iesit clasa 2 inflamatie apoi am facut un chiuretaj biopsic si mi-a iesit probleme la uter o hiperplazie simpla care nu ridica mari probleme iar la colul uterin nu mi-au iest probleme, , , , acum in in aprilie mi-am facut un test papanicolau si mi-a iesit clasa3 asc-us cu precizarea in paranteza "modificari regenerative atipice"...sunt disperata...imi este teama sa nu am cancer...ma mir ca in timp atat de scurt am ajuns la clasa 3.simt ca inebunesc pana pe mai cand sunt programata la medic...ajutati-ma cu un sfat va rog...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cancer de col uterin
- 2piodermită gangrenoasă-rezultat bacteorologic-bacil piocianic-ABG
- 2cancer de col uterin
- 2Revenierea cancerului
- 43cancer col uterin
- 27Urgent: Informatii despre cancerul de col uterin
- 5conizatie- a doua interventie!
- 9Este posibil cancerul de col uterin?
- 3frecvente pmn in sarcina 4 luni
- 3am cancer de col utrerin... rog interpretare RMN!
- 16cancer col uterin
- 5basicute pe col
- 8urgent parerea unui medic: basicute pe col
- 6Suspiciune de cancer uterin - ce pasi sa urmam
- 47Neoplasm de col uterin stadiul III B
- 10Rana pe col!
- 1colostomie dupa iradiere
- 2Col uterin puternic vascularizat
- 8Cancer col uterin
Mai multe informații despre: Cancerul de col uterin colul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: