Caldura ceafa, obraji, tample
Buna ziua,
Va scriu randurile de mai jos si vin cu o rugaminte poate pot primi un raspuns/parere.
Am momente in care ma cuprinde o caldura din zona obrajilor, ochilor, uneori a cefei, si imi provoaca ca o presiune in zona fetei - obraji + ochi + tample.
In aceste momente am pometii foarte rosii si ard.
Am facut consult RMN cerebral anul trecut - a iesit bine, iar anul acesta: cardiograma+ekg+holter 24h - ok, consult ORL - ok, consult - oftalmologic - ok, analize sange + tiroida - ok.
Aceste episoade pot aparea in orice moment: cand am emotii, cand stau in pat, cand ma trezesc daca dorm dupamasa, dupa ce mananc, cand ma enervez, , etc...
De o o luna aceste stari au devenit mai dese.
Tot de curand am obrajii rosii in permanenta, dar fara sa arda mereu ca in momentele descrise mai sus.
In speranta ca ati avut rabdare sa cititi aceste stari, va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc.
Va scriu randurile de mai jos si vin cu o rugaminte poate pot primi un raspuns/parere.
Am momente in care ma cuprinde o caldura din zona obrajilor, ochilor, uneori a cefei, si imi provoaca ca o presiune in zona fetei - obraji + ochi + tample.
In aceste momente am pometii foarte rosii si ard.
Am facut consult RMN cerebral anul trecut - a iesit bine, iar anul acesta: cardiograma+ekg+holter 24h - ok, consult ORL - ok, consult - oftalmologic - ok, analize sange + tiroida - ok.
Aceste episoade pot aparea in orice moment: cand am emotii, cand stau in pat, cand ma trezesc daca dorm dupamasa, dupa ce mananc, cand ma enervez, , etc...
De o o luna aceste stari au devenit mai dese.
Tot de curand am obrajii rosii in permanenta, dar fara sa arda mereu ca in momentele descrise mai sus.
In speranta ca ati avut rabdare sa cititi aceste stari, va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc.
2 comentarii
Ce vârstă aveți ? Vă știți cumva cu ceva probleme ale coloanei cervicale ?
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Buna ziua dl. dr. Muresan,
Varsta 33 de ani, 1, 72cm, 72kg, barbat.
Ca si activitati fizice uneori alerg, innot, merg si pe jos - primavara/vara...dar pe perioada rece sunt foarte sedentar.
Datorita jobului stau foarte mult pe scaun in fata calculatorului si mereu ma jeneaza coloana cervicala si uneori spatele, iar oasele imi pocnesc mult in aceasta zona.
Gatul mi-l pot misca in toate directiile(fata, spate, stanga, dreapta), cu o jena in partea stanga care coboara spre umar.
De cand cu carantina si lucrul de acasa, stau mult mai putin pe scaun...alerg mai des, fac streching, etc...
Ipohondru fiind, m-am gandit si la varianta cu coloana cervicala ( printre multe altele ).
Aveti o recomandare va rog?
Multumesc.
Varsta 33 de ani, 1, 72cm, 72kg, barbat.
Ca si activitati fizice uneori alerg, innot, merg si pe jos - primavara/vara...dar pe perioada rece sunt foarte sedentar.
Datorita jobului stau foarte mult pe scaun in fata calculatorului si mereu ma jeneaza coloana cervicala si uneori spatele, iar oasele imi pocnesc mult in aceasta zona.
Gatul mi-l pot misca in toate directiile(fata, spate, stanga, dreapta), cu o jena in partea stanga care coboara spre umar.
De cand cu carantina si lucrul de acasa, stau mult mai putin pe scaun...alerg mai des, fac streching, etc...
Ipohondru fiind, m-am gandit si la varianta cu coloana cervicala ( printre multe altele ).
Aveti o recomandare va rog?
Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 1menopauza.. bufeuri, stari de nervozitate, lipsa apetitului sexual datorita uscaciunii vaginale
- 1menopauza: bufeuri din 15 in 15 min. + transpiratie
- 5acum la 30 de ani nu mai am menstra deloc, ce pot sa fac?
- 0menopauza... bufeurile sunt daunatoare inimii?
- 6Tensiune 18 si caldura excesiva in corp!
- 4legatura dintre transpiratie si menopauza?
- 6chimioterapie cancer mamar... chimio poate opri menstruatia?
- 1Am probleme hormonale
- 6interpretare analiza urina, rog o parere
- 1Premenopauza nu, tiroida nu, am bufeuri si amenoree. Carui tip de medic sa ma adresez?
- 17BUFEURILE Dupa operatie histerectomie totala cu anexectomie bilaterala
- 4Bufeuri
- 0Cardiologie: e posibil ca din cauza unei boli de inima sa am bufeuri(aprox de 2luni)?
- 1Help!! au trecut 4 luni de la ultima menstruatia! Am bufeuri stari de nervozitate.
Mai multe informații despre: bufeurile
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: