Caldura ceafa, obraji, tample

17-05-2020
eduardrosu
Nu este medic/terapeut
eduardrosu
Buna ziua,

Va scriu randurile de mai jos si vin cu o rugaminte poate pot primi un raspuns/parere.

Am momente in care ma cuprinde o caldura din zona obrajilor, ochilor, uneori a cefei, si imi provoaca ca o presiune in zona fetei - obraji + ochi + tample.
In aceste momente am pometii foarte rosii si ard.
Am facut consult RMN cerebral anul trecut - a iesit bine, iar anul acesta: cardiograma+ekg+holter 24h - ok, consult ORL - ok, consult - oftalmologic - ok, analize sange + tiroida - ok.
Aceste episoade pot aparea in orice moment: cand am emotii, cand stau in pat, cand ma trezesc daca dorm dupamasa, dupa ce mananc, cand ma enervez, , etc...

De o o luna aceste stari au devenit mai dese.
Tot de curand am obrajii rosii in permanenta, dar fara sa arda mereu ca in momentele descrise mai sus.

In speranta ca ati avut rabdare sa cititi aceste stari, va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Multumesc.
2 comentarii
0
18-05-2020, ora 01:51
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Ce vârstă aveți ? Vă știți cumva cu ceva probleme ale coloanei cervicale ?

dr Petre Mureșan
0
18-05-2020, ora 08:26
eduardrosu
Nu este medic/terapeut
eduardrosu
Buna ziua dl. dr. Muresan,

Varsta 33 de ani, 1, 72cm, 72kg, barbat.
Ca si activitati fizice uneori alerg, innot, merg si pe jos - primavara/vara...dar pe perioada rece sunt foarte sedentar.
Datorita jobului stau foarte mult pe scaun in fata calculatorului si mereu ma jeneaza coloana cervicala si uneori spatele, iar oasele imi pocnesc mult in aceasta zona.
Gatul mi-l pot misca in toate directiile(fata, spate, stanga, dreapta), cu o jena in partea stanga care coboara spre umar.
De cand cu carantina si lucrul de acasa, stau mult mai putin pe scaun...alerg mai des, fac streching, etc...

Ipohondru fiind, m-am gandit si la varianta cu coloana cervicala ( printre multe altele ).

Aveti o recomandare va rog?

Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.