Caderea parului
Buna ziua.Am o problema care continua sa persiste și nu mai știu ce sa fac
Din 2015 a început sa îmi cada parul și de atunci nu
s a mai oprit.Am încercat tot felul de șampoane și ser dar fără rezultat apoi am trecut la pastile care și au făcut efectul numai la parul din fata.Initial am crezut ca e din cauza faptului ca atunci cand am fost la salon sa ma vopsesc in acel moment am avut o reacție alergica la vopsea care mi a trecut numai după câteva minute.Mentionez ca am și matreata dar pe care o controlez cu un șampon.Am fost la dermatolog și mi a recomandat pastile revisan pe care le am luat 4 luni dar fără rezultat.
Ce medic este mai bun pt o asemenea afecțiune?
Din 2015 a început sa îmi cada parul și de atunci nu
s a mai oprit.Am încercat tot felul de șampoane și ser dar fără rezultat apoi am trecut la pastile care și au făcut efectul numai la parul din fata.Initial am crezut ca e din cauza faptului ca atunci cand am fost la salon sa ma vopsesc in acel moment am avut o reacție alergica la vopsea care mi a trecut numai după câteva minute.Mentionez ca am și matreata dar pe care o controlez cu un șampon.Am fost la dermatolog și mi a recomandat pastile revisan pe care le am luat 4 luni dar fără rezultat.
Ce medic este mai bun pt o asemenea afecțiune?
2 comentarii
Incercati Sapun moale vegetal si Chelstop de la Hofigal.
buna ziua, daca cauza provine din interior, puteti incerca 1000 de produse cosmetice ca nu va da rezultat.un examen ginecologic ati facut? candida produce toxine care se hranesc cu vitaminele din corpul nostru si ne priveaza de ele, de asemenea acesteaimpiedica absorbtia vitaminelor, totodata si malnutritie.din 2015 nu ati luat nicin fel de vitamine??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Caderea parului
- 10Alopecie difuza
- 7Caderea parului - tratament eficient?
- 25caderea parului in mod excesiv
- 7caderea parului
- 5Cadere de par normala sau pot interveni cumva sa o opresc?
- 4caderea parului
- 8expunerea la soare si caderea parului
- 7Mancarime exasperanta si pierderea foarte agresiva a parului
- 0Imi cade parul dupa tot corpul
- 0Am mai multe probleme caderea parului, ten gras etc ce dieta mi-ati recomanda?
- 4Mi-am distrus parul cu fumul de tigara
- 6De aprox. un an imi cade parul, am ajuns sa chelesc
- 3spray fixativ pentru par
- 3vreau un tratament bun impotriva caderii parului
- 2Regenerarea parului din puf, fire mici blonde
- 0Urinez des si imi cade parul excesiv
- 1Cadere de par
- 4Caderea parului /iritatii si matreata
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: