buna ziua, m-am lovit la nas

66 comentarii 1 2 3
0
30-07-2015, ora 11:02
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este Obligatoriu consault ORL si stomatolog
0
30-07-2015, ora 13:55
alin097
Nu este medic/terapeut
alin097
multumesc!
0
08-08-2015, ora 15:12
alin097
Nu este medic/terapeut
alin097
buna ziua! imi poate spune si mie cineva (de preferat cineva de profesie)daca pot lua Klacid dimineata, dupa amiaza acid acetisalicilic iar seara Aerius 500mg? Tin sa MENTIONEZ ca in urma unui consult la un medic ORL acesta mi-a recomandat sa iau 1pastila Klacid(antibiotic care se ia 1la 24h) iar seara 1pastila de Aerius pentru anumite "probleme", dar as vrea sa iau si cate o pastila de acid acesalicilic(aspirina) pe la amiaza pentru cateva zile datorita altor probleme! Pot lua sau da reacii adverse? Multumesc!
0
25-08-2015, ora 16:35
marian9118
Nu este medic/terapeut
marian9118
buna ziua, acum 4 luni m-am lovit la nas la fotbal, pe moment am vazut ca este o julitura pe nas, doar atat. dupa o saptamana am avut febra vreo 5 zile (nu stiam de la ce e), pana sa aflu mai tarziu ca am rinita vasomotorie + deviatie de sept (consult medic orl, mi-a zis ca am osul putin deplasat). intrebarea mea este: ma pot opera de deviatie de sept daca in urma cu 5 ani am suferit o operatie de rezectia a unei coaste care a necesitat anestezie generala. corpul meu mai poate suporta o anestezie generala ?
0
25-08-2015, ora 21:42
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
numai un medic de la ATI ( anestezie si reanimare) dupa ce consulta pacientul poate sa confirme sau sa infirme posibilitatea operatiei cu anstezie totala
medicul orl..doar opereaza..nu raspunde si de anestezie
n sept nazal se poate opera si cu anestezie locala
0
31-12-2023, ora 08:17
Iulia-Olteanu
Nu este medic/terapeut
Iulia-Olteanu
Buna ziua, am 12 ani. Fratele meu a sarit peste mine in piscina si m-a lovit la nas. Intamplarea s-a intamplat acum aproximativ 30 de minute. Deocamdata am o mica vanataie in drepta sus daca ma uit in oglinda. Nasul nu pare umflat dar inca ma mai doare putin. M-am dat cu arnigel si am pus comprese. Ar trebuii sa marg la doctor? Ce ar mai trebuii sa mai fac ca sa nu se umfle sau ca sa treaca vanataia?
Adaugă un comentariu / răspuns
66 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Părul din nas - cum îl gestionăm corect medical
  •