buna ziua, m-am lovit la nas
este Obligatoriu consault ORL si stomatolog
buna ziua! imi poate spune si mie cineva (de preferat cineva de profesie)daca pot lua Klacid dimineata, dupa amiaza acid acetisalicilic iar seara Aerius 500mg? Tin sa MENTIONEZ ca in urma unui consult la un medic ORL acesta mi-a recomandat sa iau 1pastila Klacid(antibiotic care se ia 1la 24h) iar seara 1pastila de Aerius pentru anumite "probleme", dar as vrea sa iau si cate o pastila de acid acesalicilic(aspirina) pe la amiaza pentru cateva zile datorita altor probleme! Pot lua sau da reacii adverse? Multumesc!
buna ziua, acum 4 luni m-am lovit la nas la fotbal, pe moment am vazut ca este o julitura pe nas, doar atat. dupa o saptamana am avut febra vreo 5 zile (nu stiam de la ce e), pana sa aflu mai tarziu ca am rinita vasomotorie + deviatie de sept (consult medic orl, mi-a zis ca am osul putin deplasat). intrebarea mea este: ma pot opera de deviatie de sept daca in urma cu 5 ani am suferit o operatie de rezectia a unei coaste care a necesitat anestezie generala. corpul meu mai poate suporta o anestezie generala ?
numai un medic de la ATI ( anestezie si reanimare) dupa ce consulta pacientul poate sa confirme sau sa infirme posibilitatea operatiei cu anstezie totala
medicul orl..doar opereaza..nu raspunde si de anestezie
n sept nazal se poate opera si cu anestezie locala
medicul orl..doar opereaza..nu raspunde si de anestezie
n sept nazal se poate opera si cu anestezie locala
Buna ziua, am 12 ani. Fratele meu a sarit peste mine in piscina si m-a lovit la nas. Intamplarea s-a intamplat acum aproximativ 30 de minute. Deocamdata am o mica vanataie in drepta sus daca ma uit in oglinda. Nasul nu pare umflat dar inca ma mai doare putin. M-am dat cu arnigel si am pus comprese. Ar trebuii sa marg la doctor? Ce ar mai trebuii sa mai fac ca sa nu se umfle sau ca sa treaca vanataia?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Epiteliom bazo-celular
- 45nas infundat
- 9Mucus cu sange din nas, de ce?
- 5De cam 2 luni mi-a aparu ca un fel de excrescenta in una dintre fosele nazale
- 4ORL - rana in nas
- 13Nas infundat
- 13Baietel in varta de 4 ani si cam de o saptamana are nasucul infundat
- 6cum se foloseste aparatul de lavaj al nasului sau al sinusurilor?
- 7ii curge nasul de o luna
- 3durere de nas
- 15Reducere cornete cu radiofrecventa - 3 neclaritati
- 4secretii in spatele nasului
- 3in urma unei raceli mai puternice mi-a aparut ca o umflatura in interiorul narii
- 0Reconstructie nas (Dr. Coanda Galati)
- 6Nara stanga umflata..
- 9mucus alb din nas in gat
- 6Mucus in gat
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 1Umflatura in spatele găurii din cartilaj
Mai multe informații despre: Nasul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: