buna ziua, m-am lovit la nas
simiiiiiiiiiii
1. forma nasului.. ( mai cu seama daca nici nu e forte deplasat).. nu afecteaza viata de zi cu zi..si nici fericirea !
2. nasul se afla in crestere si pana la 21 de ani.. iti recomand sa nu te atingi de el.. fiindca poti sa ai surpri za ca dupa niste chinuri de 3 saptamani cu operatie si refacerea nasului.. as arate mai prost dupa operatie decat inainte..
nimeni NU poate sa.ti garanteze ca o operatie estetica reuseste 100 %
cauta pe net,., ESECURI..dupa operatii plastice
3. Cred ca la varsta TA.. ai putea sa.ti Doresti Enorm.. sa inveti mai bine, sa insuseti o meserie.. si sa te afirmi in viata..
mai putin timp o sa ai sa te uiti in oglinda !!!
1. forma nasului.. ( mai cu seama daca nici nu e forte deplasat).. nu afecteaza viata de zi cu zi..si nici fericirea !
2. nasul se afla in crestere si pana la 21 de ani.. iti recomand sa nu te atingi de el.. fiindca poti sa ai surpri za ca dupa niste chinuri de 3 saptamani cu operatie si refacerea nasului.. as arate mai prost dupa operatie decat inainte..
nimeni NU poate sa.ti garanteze ca o operatie estetica reuseste 100 %
cauta pe net,., ESECURI..dupa operatii plastice
3. Cred ca la varsta TA.. ai putea sa.ti Doresti Enorm.. sa inveti mai bine, sa insuseti o meserie.. si sa te afirmi in viata..
mai putin timp o sa ai sa te uiti in oglinda !!!
:))) Normal ca ma uit in oglinda...si nu am de ce sa imi fac probleme pt ca invat la cel mai bun liceu si stiu exact ce vreau sa fac in viata...insa conteaza sa arat cat mai bine. si totusi creed ca asteptam un altfel de raspuns, dar...incerc altundeva.
iti recomand mult.. sa citesti initial despe riscurile si complicatiile operatiilor plastice..
Am citit. Si pe raspunderea mea risc. sigur nu voi sta asa pana la 18-19.
din pacate pentru tine.. vad 2 parti negative si nici una pozitiva
1. NU te opereaza nimeni pana la 18 ani.. fara acordul parintilor
2. Chear daca reusesti sa convingi parintii.. si o sa ai norocul sa gasesti un medic plastician care pentru 800-1000 de euro o sa te opereze. rezultatul peste 4 ani o sa fie altul de cat iti doresti...
Te rog sa fii un coplil cuminte si sa nu faci pasi numai din ambitie fara rationament !
1. NU te opereaza nimeni pana la 18 ani.. fara acordul parintilor
2. Chear daca reusesti sa convingi parintii.. si o sa ai norocul sa gasesti un medic plastician care pentru 800-1000 de euro o sa te opereze. rezultatul peste 4 ani o sa fie altul de cat iti doresti...
Te rog sa fii un coplil cuminte si sa nu faci pasi numai din ambitie fara rationament !
In fine...multumesc de sfat. incerc sa tin cont.
Buna ziua am 15 ani.Acum 5 ani m-am lovit la nas, de atunci nasul a ramas umflat la mijloc cred ca l-am rupt si s-a prins rau.Daca doriti va pot trimite poza..Multumesc!!
n u e cazul de poza
dupa varsta de 17-18 ani poti face o interventie chirurgicala.
dupa varsta de 17-18 ani poti face o interventie chirurgicala.
pana cresti.. operatia o sa coste dublu sau triplu cat acum
Buna ziua am 17 ani si cam de 2 ani am observat ca am nasul umflat. Dealungul acestor 2 ani am primit mai multe lovituri in nas, dar nu sa rupt. Din cate imi dau eu seama osul e umflat nu cartilagiu. Nasul e proportional cu urechile si buzele dar ma deranjeza aspectul. Prin masaj sau alte metode nu as putea sa-i corectez forma deoarece nu dispun de bani si de timpul necesar unei operati. Va multumesc !
Buna Seara! Am cazut si eu pe gheata si mam dat cu fata de ea si mia sa umflat nasul ziceai ca am cocoasa la el iar acuma mi sa dus umflatura pe marginea nasului spunetimi si mie daca se poate sa am ceva ca stau cu grija am picat la 11.30 si nici acuma nu mi sa desumflat deloc !
este fractura de piramida nazala
numia un medic ORL.. poate sa repozitioneze fragmentele la loc.. in primele 3 zile dupa fractura
numia un medic ORL.. poate sa repozitioneze fragmentele la loc.. in primele 3 zile dupa fractura
Buna ziua! Joi, o fata mi-a dat cu telefonul peste osu'nazal, pe moment m-a durut umpic, nu am simtit ca si cum mi s-a rupt un os din piramida nazala sau ceva de genu'.. credeti ca mi se stramba nasul ??? :((
peste 4 zile pot sa ma duc la ORL?
peste 4 zile pot sa ma duc la ORL?
osul nazal fracturat.. se vede si cu ochiul liber sau se simte la palpare ca este rupt.
daca Vizual.. nasul..sa modificat este o urgenta si trebuie sa ajungeti la ORL cat mai repede
daca Vizual.. nasul..sa modificat este o urgenta si trebuie sa ajungeti la ORL cat mai repede
Scuzati-mi insistenta, dar mi-a dat umpic in partea stanga, nu mi-a dat tare, doar credeti ca s-a rupat de la un telefon?nu mi-a dat tare, , doar in partea stanga nu vad nimic.. va rog raspundeti
de la un teleon se poate stramba, nu mi-a dat tare, m-a durut foarte putin..
Buna ziua...am si eu o nelamurire si as vrea sa intreb urmatorul lucru'
Cand eram mica am dat cu nasu' de calorifer in fine, asa mi-au spus parinti...pana acum ceva timp nu am avut nici o problema doar faptu ca piramida nazala este putin deformata...de 2 saptamani in cuace atunci cand pun mana si trag incet spre dreapta si spre stanga se aude un "sunet ciudat" si ma cam doare...plus de asta au inceput foarte des durerile de cap...are vro legatura durerea de cap cu lucru asta? as vrea sa am un raspuns.daca este doar fracturat sau...sa nu'mi fac nici o problema in privita asta.
Va multumesc.
Cand eram mica am dat cu nasu' de calorifer in fine, asa mi-au spus parinti...pana acum ceva timp nu am avut nici o problema doar faptu ca piramida nazala este putin deformata...de 2 saptamani in cuace atunci cand pun mana si trag incet spre dreapta si spre stanga se aude un "sunet ciudat" si ma cam doare...plus de asta au inceput foarte des durerile de cap...are vro legatura durerea de cap cu lucru asta? as vrea sa am un raspuns.daca este doar fracturat sau...sa nu'mi fac nici o problema in privita asta.
Va multumesc.
nu mia pune mana pe nas.. ce a fost sa cicatrizat
durerule de cap.. pot sa fie de la tensiune mica sau mare, hidratare insuficienta s.m.a.l.
durerule de cap.. pot sa fie de la tensiune mica sau mare, hidratare insuficienta s.m.a.l.
Buna. In urma cu 2 luni jumate am facut operatie de deviatie de sept si in acelas timp rinoplastie pentru un aspect mai placut. Acum 3 zile prietenul meu m-a lovit din greseala peste nas. S-a auzit un crantanit in momentul in care m-a lovit si apoi durere.De atunci am cheaguri de sange de fiecare data cand imi suflu nasul si este putin umflat in partea de mijloc. Acum, seara, ma lovit si catelusa mea cu labuta si iar durere. As vrea sa stiu daca imi afecteaza nasul si daca vor fi consecinte pe viitor din cauza loviturilor pentru ca nu as mai vrea sa fac inca o operatie de rinoplastie.
Va multumesc
Va multumesc
cand faci acest gen de operatii..iti asumi riscul ca nasul extern devine mai fragil..si mai sensibil
DA.. posibil sa facut o mica fractura sau luxatie..si posibil sa se modifice forma externa
acum e bine sapui Vit A uleioasa in nas..si sa mergi la ORL sa vada nasul
DA.. posibil sa facut o mica fractura sau luxatie..si posibil sa se modifice forma externa
acum e bine sapui Vit A uleioasa in nas..si sa mergi la ORL sa vada nasul
Buna ziua!
Ma numesc Varga Hunor si am 21 de ani,
Ieri dupa masa ne-am apucat cu un prieten sa ne batem un pic cu echipamente de box, dar din greseala m-a lovit in nas si mi sa dus intr-o parte, am mers imediat la urgenta, mi-au facut radiografie, si mi sa zis ca nu-i rupt, si in cateva zile isi revine la loc, au zis ca strambatura se vede de la unflatura.Intrebarea mea este, ii posibil sa nu-si revina la forma normala?
Ma numesc Varga Hunor si am 21 de ani,
Ieri dupa masa ne-am apucat cu un prieten sa ne batem un pic cu echipamente de box, dar din greseala m-a lovit in nas si mi sa dus intr-o parte, am mers imediat la urgenta, mi-au facut radiografie, si mi sa zis ca nu-i rupt, si in cateva zile isi revine la loc, au zis ca strambatura se vede de la unflatura.Intrebarea mea este, ii posibil sa nu-si revina la forma normala?
Ieri m-a lovit colega mea intr-o parte a nasului ( os ) cu palma din greseala, destul de tare... Insa nu a durut, nu a sangerat.
Astazi s-a umflat osul foarte putin, simt cand imi fac masaj dar nu se vede cu ochiul liber. Am 1 luna de la rinoplastie. O sa si revina la loc, sa va retrage chiar si acea umflatura mica ? Va afecta grav partea estetica pe viitor ?
Astazi s-a umflat osul foarte putin, simt cand imi fac masaj dar nu se vede cu ochiul liber. Am 1 luna de la rinoplastie. O sa si revina la loc, sa va retrage chiar si acea umflatura mica ? Va afecta grav partea estetica pe viitor ?
Buna ziua ! Am luat un cap in nas azi( acum 8-9 ore)... Lovitura este in partea de sus a nasului...Nasul sa desumflat dar are o forma mai ciudata in zona loviturii...in partea stanga as putea sa zic ca ii iesit mai inafara osul si in partea drepta ii intrat mai inauntru...respir cu ceva probleme pe nara dreapta si nustiu ce as putea face ! Am 16 ani si sunt baiat ! Multumiri anticipate ! am uitat sa specific ca sa auzit o pocnitura in acel moment..
este fractura de piraida nazala
se apica RECE psete nas 48 de ore
Maine dimineata mergi in clinica ORL.. acum inca se poate sa.ti indrepte nasul
daca nu faci asat in 2-3 zile.. asa ramane si peurma platesti muuult ca sa faci o operatie plastica de repozitionare
se apica RECE psete nas 48 de ore
Maine dimineata mergi in clinica ORL.. acum inca se poate sa.ti indrepte nasul
daca nu faci asat in 2-3 zile.. asa ramane si peurma platesti muuult ca sa faci o operatie plastica de repozitionare
Buna ziua as vrea si io un sfat aseara mi-am fracturat osul nazal din partea stanga Dupa care am fost repede dusa la doctor mi la inpins la loc facand zgomot cand la impins acum il am umflat si ma doare mi- a zis ca tre sa stau o saptamana cu bandaju sa nu il dau jos dar io as vrea sa stiu daca se reface in siguranta macar cum era ! Va Multumesc
Buna ziua! in urma cu vreo doua saptamani am fost implicat intr-o altercatie! In urma acesteia m-am ales cu un pumn in fata, in partea stanga, cu un ochi vanat care intre timp mi-a trecut! Ceea ce as vrea sa mentionez este ca in urma acestei lovituri cu o mica amorteala pe jumatate de buza (partea stanga) si putin pe jumatate de nas dar si cu ceva dureri sub ochi si partea stanga nas, cand apas! Credete ca aceste dureri si simpla amorteala pot trece de la sine, sau poate fi si o fractura de piramida nazala? tin sa mentionez ca ma mai dor si vreo doi dinti cand mananc ceva mai tare cu ei! Si o ultima intrebare, in urma unei eventuale operatii la nas sau sub ochii raman semne? MULTUMESC!
Am uitat sa mai mentionez ca in urma loviturii la nas parca sa miscat putin spre dreapta de la mijloc! Dureri nu am decat atunci cand apas usor cu mana si in locul loviturii pana in varful nasului si jumatate din buza le simpt putin umflate chiar si dupa doua sapatamani!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45nas infundat
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 6iritatie in jurul narilor
- 5De cam 2 luni mi-a aparu ca un fel de excrescenta in una dintre fosele nazale
- 6Cat timp pot sa folosesc Nasonex?
- 7Presiune mare in nas cu ecou la cap la 1 luna dupa operatie
- 8nas infundat la copil de 4 ani
- 13Nas infundat
- 2Probleme cu gatul si nasul
- 8Am suflat nasul si am observat o punga rosiatica in nara dreapta spre sinus
- 39nas infundat, dureri de urechi
- 38Nas infundat
- 6mucoasa nazala iritata
- 6coji cu sange in nas
- 4secretii in spatele nasului
- 1Ma gadila nasul si imi tot curge