Imba încărcată și arsuri stomacale
De o luna de zile am limba încărcată alba, mai mult înspre esofag, pe vârful limbii se văd papilele gustative pronuntate și roșii, am făcut exudat faringiană, lama linguală, nu mi-a ieșit nimic, de aseară au început și arsurile gastrice pronuntate plus regurgitare, pt limba fac gargara cu bicarbonat, am luat nistatina tit ce se poate, dar din ce in ce mai iritată! Un sfat se poate va rog!medicul ORL mi-a prescris controloc și badijoneze bucale
5 comentarii
ai descris asa de corect si frumos simptomele
Daca citesti acum mesajul, ce ai scris...asa si se impune raspunsul..
Urgent consult la gastrologie, regim corect alimentar, antiacide...la culcare
am explicat pe forum de multe ori..DE CE.
Daca citesti acum mesajul, ce ai scris...asa si se impune raspunsul..
Urgent consult la gastrologie, regim corect alimentar, antiacide...la culcare
am explicat pe forum de multe ori..DE CE.
Mâine o sa sun, numai ca in oraș la noi nu este medic gastro decât o data la 2 sapt vine de la Iași, sper sa prin loc repede, poate fii ceva grav domnul doctor, sunt distrusă, am 2 copii mici, și am făcut și puțin depresie de frica bolii !
Digestia proasta e o problema GRAVA
1 afecteaza gatul si nasul si laringele prin acidul gastric in son..de la reflux
2 afecteaza calitatea sangelui si a limfi..si de aici si probleme cu tiroida, cu circulatia cerebrala
incluziv si depresia e de la caluitatea rosta a sangelui
PS...
1 citesti to ce am scris pe forum... o sa intelegi la ce alimente trebuie sa Renunti
2 cumpara Rennie si folosesti ziua la usturimi in gat si 1 la culcare
3 citesti si inveti sa te Hidratezi corect cu apa si ceaiuri si sa te alimentezi corect..3 mese pe zi la ore fixe cu alimente care NU produc reflux gastro esofiagian
1 afecteaza gatul si nasul si laringele prin acidul gastric in son..de la reflux
2 afecteaza calitatea sangelui si a limfi..si de aici si probleme cu tiroida, cu circulatia cerebrala
incluziv si depresia e de la caluitatea rosta a sangelui
PS...
1 citesti to ce am scris pe forum... o sa intelegi la ce alimente trebuie sa Renunti
2 cumpara Rennie si folosesti ziua la usturimi in gat si 1 la culcare
3 citesti si inveti sa te Hidratezi corect cu apa si ceaiuri si sa te alimentezi corect..3 mese pe zi la ore fixe cu alimente care NU produc reflux gastro esofiagian
Multumesc pentru răspuns domnul doctor, o sa va urmez sfaturile, la medic gastro abia peste 2 sapt am loc! O sa duc și probe la scaun! O zi buna!
Am revenit cu diagnosticul de la medicul gastro, Reflux gastroesofagian, prezenta bateria H-Pylori, am început schema klacid-amox, durerile stomacale sunt insuportabile, după cât timp se văd rezultatele la antibiotic, sunt la a 3 a doza! Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3o boala inexistenta?
- 29limba alba incarcata si probleme intestinale
- 44Arsuri gastroesofagiene
- 1Dureri arsuri de stomac, diaree, greata
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 0Arsuri la stomac. Stare generala de rau, molesala
- 3Arsuri stomac, durere surda in partea stanga sub san
- 4ASLO marit
- 1Limba incarcata, gust rau, canale biliare ingrosate, gastrita
- 2Limba mea e tot timpul alba, e foarte incarcata
- 0Buna ziua, as dorii un răspuns! arsura in partea superioară a stomacului
- 0Arsuri la stomac in sarcina Probiotic.
- 7Candidoza bucala sau altceva ?
- 4Ajutati-ma: Probleme digestive - Arsuri gastrice
- 0Reflux, arsura puternica gat, esofag
- 0Esofagita? ulcer - reflux zilnic, dureri mari si mi se inflameaza esofagul urat de tot
- 12Zona papilelor circumvalate mai pronunțată într-o parte
- 2Respiratie urat mirositoare
Mai multe informații despre: Arsura de la stomac Limba albicioasa arsurile gastrice limba incarcata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: