Durere la nivelul esofagului
Buna. In urma cu 2 zile am consumat o bautura alcoolica (nu mai multe sau amestecate, doar vin rosu) mai mult decat eram obisnuit. Drept consecinta am avut mai multe varsaturi 'puternice'. Acum simt o durere in esofag atunci cand inghit bucati ceva mai mari de alimente, cand inspir aer mai mult (nu neaparat rece, chiar si cel cald din apartament) si cand ragai.Aceste ragaieli par a fi mai dese decat in mod normal si aduc cu ele deasemenea durere in esofag.Aceasta durere consta intr-o senzatie de presiune la nivelul esofagului, de 'strangere', si o senzatie ca 'ma zgaraie'. O observatie: citricele, ciocolata imi provoaca un fel de acid pe esofag, sau nu stiu exact ce este dar in orice caz nu o senzatie foarte placuta. Vreau sa stiu care este problema care ma afecteaza, daca ma puteti ajuta. Va multumesc pentru atentia acordata!
1 comentarii
Boala de refluxul gastroesofagiana este prin refluxul continutului gastric in esofag datorita modificarile ale tractului digestiv inferior. Boala netratata da complicatii grave ca: ulcer esofagian, esofagita Barett, anemie cronica, stenoza esofagiana, hemoragia digestiva suerioara. Diagnosticul se stabileste de multe ori clinic si apoi se va face endoscopie digestiva pentru tratament. Obligatoriu este inregistrarea la medicul de familie, examinarea, si evidenta
pentru monitorizare.
pentru monitorizare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5poate fi tumora?
- 66Cancer esofagian
- 1084cancer esofag! va rog am nevoie de un sfat!
- 4Nu pot manca din cauza razelor
- 4am fost diagnosticata cu ulcer esofagian de tip medicamentos
- 2cancer esofag
- 7cancer esofag! Am nevoie de ajutorul unui doctor!
- 9Am o problema de la Paste!!! Ma sufoc cu mancarea
- 70rezultat histopatologic si imunohistochimic
- 82Cancerul de esofag
- 10cancer la esofag
- 2tumoare stomac esofag pancreas
- 1Arsuri esofag.
- 3Tumora esofac, analiza histopatologica
- 0interpretare biopsie
- 4Sfinter esofagic defectuos, gastrita cronica si metaplasia intestinala
Mai multe informații despre: Esofagul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: