Bubiţe cu aspect de crater pe labii, usturime şi mâncărimi.
Bună seara, as vrea sa aflu ce afecţiune am, dacă s-ar putea fără a consulta medicul ginecolog momentan. Am avut un cos, o vezicula dacă pot spune aşa, o umflătura prin zona inghinala, spre labii. De culoare roşie, când am spart-o, a ieşit un lichid transparent, nu foarte mult, apoi a curs sânge. La câteva zile după, 3-4 m-am trezit cu o mâncărime groaznica pe labii, spre intrarea vaginala, când m-am trezit am sesizat ca mă şi ustura..când am verificat am observat nişte bubiţe cu aspect de vulcan, crater, în centrul lor se vedea o coaja, dacă pot spune aşa. Dupa cateva zile, bubitele au căpătat aspect de cos, aveau un punct alb în centru în loc de acea coaja. M-Am informat despre herpesul genital, as crede ca de aceasta afecţiune as suferii, dar nu sunt sigura, bubiţele nu sunt specifice herpesului vaginal, e doar una independenta, am înjur de 7-8 bubiţe care sunt destul de distanţate, nu apropiate aşa cum presupune herpesul genital. Am în continuare mâncărimi şi dureri, mai ales atunci când urinez şi urina ajunge la acele bubiţe. Vreau sa menţionez ca am avut contact sexual, cu un partener stabil, deci fără parnetenri multiplii.
3 comentarii
Buna ziua,
Poate fi vorba si de infectia cu Herpes dar poate fi si un alt tip de infectie genitala. Este necesar sa faceti analizele specifice, respectiv pentru depistarea Herpesului sau un Examen de secretie.
Poate fi vorba si de infectia cu Herpes dar poate fi si un alt tip de infectie genitala. Este necesar sa faceti analizele specifice, respectiv pentru depistarea Herpesului sau un Examen de secretie.
Va multumesc pentru raspuns. Am aceeasi problema din nou, dupa 2 ani. In urma testelor ( pentru herpes genital si cel de secretie ) efectuate acum 2 luni, nu am nici o afectiune in afara de cocobacili prezenti..coincidenta face ca mereu sa am problema aceasta in urma menstruatiei sau chiar in timpul acesteia. Consider ca am pastrat igiena. Care ar putea fi problema?
Buna Serena. Ma confrunt cu exact aceeasi problema de multi ani, am facut teste si iese totul in regula. Te pot intreba in ce stadiu esti si daca ai gasit un tratament pe care l-ai folosit si a dat rezultate ? Eu am ajuns la disperare.Multumiri anticipate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Hpv
- 5iritatie in zona pubiana de cam o luna
- 3ceva ciudat... mi-a aparut pe una din labii o bubitza, ca un cos
- 3pare un cos in zona genitala
- 12mancarimi, bubite in zona pubiana
- 13bubite in zona genitala!!!
- 3bubite albe in zona genitala!!! urgent
- 3zona genitala
- 1Bubite pe picioare, langa penis
- 3Bubite in zona genitala
- 0mancarime scrot + bubita
- 7acnee sau micoza genitala, barbat 25 ani
- 2O 'mergeluta' sub piele in zona labiilor mici
- 0Bubite in zona genitala
- 3Bubita pe labie
- 3bubite/negi zona genitala
- 1Bube pe piele!
- 5Bubite pe labiile mici
- 1Bubițe (asemănătoare coșurilor mici, dar fără cap alb)
- 5Am niste bubite in vagin
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala