bubite in gat

da.. puteti trimite pozele pe hotmail

Buna ziua. Eu de seara trecuta eram deranjata la inghitire de " un corp strain in gat".
Amigdale nu mai am, din copilarie.
Azi am vazut cu greu in oglinda mici basicute
in gat, spre omulet.
Pot avea o cauza alergica?Ieri am mangaiat niste
pisicute. Intreb asta pentru ca azi
am mancat o inghetata, si pe moment am avut
senzatia ca au disparut basicutele.
Mentionez faptul ca nu ma doare gatul, ganglionii
nu sunt inflamati si nu sunt ragusita.
Singura neplacere e ca simt ca am ceva in gat, de
Cate ori inghit saliva.
Va multumesc,
Toate cele bune !
Amigdale nu mai am, din copilarie.
Azi am vazut cu greu in oglinda mici basicute
in gat, spre omulet.
Pot avea o cauza alergica?Ieri am mangaiat niste
pisicute. Intreb asta pentru ca azi
am mancat o inghetata, si pe moment am avut
senzatia ca au disparut basicutele.
Mentionez faptul ca nu ma doare gatul, ganglionii
nu sunt inflamati si nu sunt ragusita.
Singura neplacere e ca simt ca am ceva in gat, de
Cate ori inghit saliva.
Va multumesc,
Toate cele bune !

1. e bine sa vada un medic ORL gaturl
2 senzatia de gat uscat si corp satrin ingat.. au doar personele care au si probelme gastro-esofagiene cu reflux !
2 senzatia de gat uscat si corp satrin ingat.. au doar personele care au si probelme gastro-esofagiene cu reflux !

Buna seara ! Am o problema pe care nustiu cum o pot rezolva.De 2 zile ma doare foarte tare gatul si credeam ca ma tras curentul sau ca am racit.M-am uitat in oglinda si initial nu am vazut nimic deosebit, un pic mai rosu ca deobicei.Am luat cateva pastile pentru dureri de gat si una pentru temperatura deoarece la un moment dat aveam si temperatura insa nu mia trecut durere, ba din contra, acum ma doare si mai tare si nu pot inghiti nici apa, nici mancare si nici macar un sec nu pot inghiti deoarece simt ca am ceva in gat.Mam mai uitat odat in gat cu speranta sa-mi dau seama ce am, si am observat pe interiorul gatului un fe de bubite care par a fi din alea cu apa...nu sunt rosii si nici albe, mai mult transparente insa sunt foarte multe si destul de mari.Ce pot face ca sa scap de aceasta durere ?

tantum verde sau septogal de supt
nurofen raceala si gripa de baut
se exclud complet toate alimentele acre, acide, citrice
se conuma doar lichide calde
Maine se merge la ORL
nurofen raceala si gripa de baut
se exclud complet toate alimentele acre, acide, citrice
se conuma doar lichide calde
Maine se merge la ORL

Buna ziua,
De maxim 2 luni am o usoara senzatie de rosu in gat.
Nu am avut febra sau alte manifestari. Analizele de sange facute in luna martie au iesit ok. M-am tot uitat in oglinda am vazut ca gatul este usor vascularizat si azi am vazut parca niste vezicule pe peretii gatului, dar nu stiu cum sa le interpretez. Voi merge sa fac un exudat. Poate fi ceva grav?
Vroiam sa atasez o poza dar nu cred ca pot aici.
Multumesc.
De maxim 2 luni am o usoara senzatie de rosu in gat.
Nu am avut febra sau alte manifestari. Analizele de sange facute in luna martie au iesit ok. M-am tot uitat in oglinda am vazut ca gatul este usor vascularizat si azi am vazut parca niste vezicule pe peretii gatului, dar nu stiu cum sa le interpretez. Voi merge sa fac un exudat. Poate fi ceva grav?
Vroiam sa atasez o poza dar nu cred ca pot aici.
Multumesc.

1 nu e cazul sa faci exudat
2 nu e cazul sa te examinezi.. daca NU ai studii medicale
3 rosu ingat este de la unreflux gastro-esofagian. si e cazul de schimbarea regimului alimentar
posibil investiagtiila gastrologie
pe forum sunt mii de postari despre acest subiect
2 nu e cazul sa te examinezi.. daca NU ai studii medicale
3 rosu ingat este de la unreflux gastro-esofagian. si e cazul de schimbarea regimului alimentar
posibil investiagtiila gastrologie
pe forum sunt mii de postari despre acest subiect

Buna ziua, de ceva timp am niste bubite rosii pe peretele din spatele omuletului, am facut un exudat fungic si bacterian, astept rezultatele pe miercuri, tin sa precizez ca nu sunt dureroase si nici nu ma deranjeaza in vreun fel. in rest interiorul gurii e ok, la fel si limba, nu am nici o problema. Credeti ca ar fi ceva grav ?Multumesc !

e un semn indirect ca faci aciditate gastrica si reflux
de la acidul gastric se maresc acele bubite
faci investiagtii la gastrologie
de la acidul gastric se maresc acele bubite
faci investiagtii la gastrologie

Salutare. Am aceeași problemă în gât, bubițe pe cerul gurii și la fundul limbii, care mă irită rău. Am fost la medic care mia prescris un medicament, că cică am alergie la vre-un aliment. Medicamentul a trebuit să îl beau 10 zile, care nu m-a ajutat nimic, ba mai mult, nici măcar nu sau micșorat. A trecut deja 1 lună, aceste iritații apar mai intens și scad, apoi din nou. Din cauza că am hipertiroidism, mă gândeam că ar putea avea vreo conexiune, totuși până ajung la endocrinologul meu, aș vrea să știu dacă asta ar putea fi problema? Uneori fac bacterii galbenă până la verde în gât, deși am discutat cu medicul această problemă, dumnealui a spus că nu am bacterii în gât. Și că iritațiile roșii sunt cauza alergiei alimentare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Senzatie foarte neplacuta in gat
- 3durere sub forma de caldura usturatoare in zona baza gatului
- 4Sensibilitate a gatului
- 283probleme cu gatul
- 31ganglioni la gat!
- 5Intepaturi intense ureche, gat, maxilar
- 16Probleme cu gatul
- 9Problema cu gatul - va rog ajutati-ma
- 4probleme cu gatul
- 5Problema grava cu gatul
- 3jena in gat
- 4fetita 3 ani are puroi in gat
- 3Probleme gat limba sinusuri
- 1Senzatie uneori insuportabila in gat
- 9Simt ca mi se umfla gatul
- 2Buna ziua ma numesc gabriel am 28 de ani si am o problema cu gatul..
- 15Gonoree / chlamydia in gat ?
Mai multe informații despre: gatul infectie in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: