Broncho Vaxom
Am luat in acelasi timp Broncho Vaxom cu BARAKA si VITAMINA C+ZINC. Este grav?
Va multumesc!
Va multumesc!
6 comentarii
0
10-01-2014, ora 02:15
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Fiinţă scumpă ce eşti, Veronica-Daniela, Broncho-Vaxom (produs imunobioterapic polivalent, un fel de vaccin oral), Baraka (ulei din seminţe de chimen negru), vitamina C (acid ascorbic, o vitamină esenţială) şi zincul (un oligoelement indispensabil pentru organism) se POT administra împreună, deci, răspunzându-ţi la întrebare, NU, nu este grav. Atenţie, însă: ia-ţi tratamentul exact aşa cum ţi-a fost prescris, în dozele recomandate, în intervalul de timp indicat de medic.
Te rog, pe viitor, înainte de a-ţi administra vreun medicament, chiar şi un supliment alimentar OTC (over-the-counter, care se eliberează fără prescripţie medicală), consultă-te cu medicul tău de familie, eventul cu un/o farmacist(ă).
...
Dumnezeu să te binecuvânteze!
Multă sănătate. Sărut şi îmbrăţişez frăţeşte sufletul şi inima ta.
Cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-ţi toate cele bune,
Mr. Nick
Fiinţă scumpă ce eşti, Veronica-Daniela, Broncho-Vaxom (produs imunobioterapic polivalent, un fel de vaccin oral), Baraka (ulei din seminţe de chimen negru), vitamina C (acid ascorbic, o vitamină esenţială) şi zincul (un oligoelement indispensabil pentru organism) se POT administra împreună, deci, răspunzându-ţi la întrebare, NU, nu este grav. Atenţie, însă: ia-ţi tratamentul exact aşa cum ţi-a fost prescris, în dozele recomandate, în intervalul de timp indicat de medic.
Te rog, pe viitor, înainte de a-ţi administra vreun medicament, chiar şi un supliment alimentar OTC (over-the-counter, care se eliberează fără prescripţie medicală), consultă-te cu medicul tău de familie, eventul cu un/o farmacist(ă).
...
Dumnezeu să te binecuvânteze!
Multă sănătate. Sărut şi îmbrăţişez frăţeşte sufletul şi inima ta.
Cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-ţi toate cele bune,
Mr. Nick
Buna ziua!
Nu stiu/ nu cred sa existe interactiuni farmacologice importante sau periculoase intre Broncho Vaxom
si celelalte produse mentionate. Dar spuneti-mi cine v-a recomandat Broncho Vaxom-ul si pentru ce?
Un medic ?
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Nu stiu/ nu cred sa existe interactiuni farmacologice importante sau periculoase intre Broncho Vaxom
si celelalte produse mentionate. Dar spuneti-mi cine v-a recomandat Broncho Vaxom-ul si pentru ce?
Un medic ?
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Multumesc mult pt raspunsuri! L am luat dupa ureche pt ca am auzit ca e bun, pt imunitate. Raceala nu m a lasat deloc, de doua luni. Ieri am fost la alt medic si mi a dat si Augumentin pe langa vaccinul oral...
Buna seara o intrebare ii dau fetitei mele 1an3l, broncho-vax cum se face pauza de o luna dupa 10 zile, o luna de la primul plic sau o luna de la ultimul plic??Multumesc.
buna ziua am primit de la doctorul de familie sa-i dau copilului meu de aproape 7 ani broncho-vaxom
va rog frumos imi puteti spune daca are importanta daca ii dau cu 30 de minute inainte de masa de pranz sau trebuie neaparat dimineata?
va rog frumos imi puteti spune daca are importanta daca ii dau cu 30 de minute inainte de masa de pranz sau trebuie neaparat dimineata?
Bronchovaxom se ia dimineata pe stomacul gol, cu 30 min inainte de masa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?
- 1Descifrare reteta