BRD minor
Buna ziua,
In urma unui control, la EKG doctorul a observat ca am un BRD minor. Mi-a facut si echografie si mi-a spus sa nu imi fac probleme (fiind minor) si ca cel mai probabil este congenital. De asemenea, mi-a spus ca nu e nevoie de alte analize etc.
Intrebarea mea este daca chiar nu e nevoie de alte analize sau tratament, pentru ca acum ca stiu ca il am, nu pot sa stau prea linistita si sa nu ma gandesc la acest lucru. As vrea sa stiu si daca ar fi nevoie sa evit efortul fizic, ex: alergat. Mentionez ca am 25 de ani.
Multumesc
In urma unui control, la EKG doctorul a observat ca am un BRD minor. Mi-a facut si echografie si mi-a spus sa nu imi fac probleme (fiind minor) si ca cel mai probabil este congenital. De asemenea, mi-a spus ca nu e nevoie de alte analize etc.
Intrebarea mea este daca chiar nu e nevoie de alte analize sau tratament, pentru ca acum ca stiu ca il am, nu pot sa stau prea linistita si sa nu ma gandesc la acest lucru. As vrea sa stiu si daca ar fi nevoie sa evit efortul fizic, ex: alergat. Mentionez ca am 25 de ani.
Multumesc
2 comentarii
Salut, aceeasi problema si la.mine, descoperita luni, aceleasi sfaturi. Incerc sa evit sa ma gandesc, pt ca oricum nu ai ce sa ii faci. Probabil, cand prindem batranetile, va fi un factor in plus in posibilele probpeme cardio. Pana atunci eu zic sa nu ne stresam daca ni s.a zis ca nu sunt probleme.
Repet, oricum asa ceva nu e tratabil,
Repet, oricum asa ceva nu e tratabil,
Aceiași problemă. Dr a spus că nu este tratabil si sa
Evit efortul si fumatul
Evit efortul si fumatul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bloc major de ramura dreapta
- 3Aspect de bloc de ramura dreapta
- 0interpretare analize
- 0Carotida interna stanga ocluzata si cea dreapta 70-80%
- 1Bloc de ramura dreapta
- 0Test Ekg (Block de ramura)
- 0BIRD bloc minor de ramura dreapta?
- 0BRD
- 1Părere medic- Bloc Ramura Dreapta- Admitere in Magistratura
- 0Bloc de ramura stang
Mai multe informații despre: blocul de ramura