Bloc de ramura dreapta
In 2012 am fost sa sustin un examen in alta localitate pe caldura. Apoi cand am venit acasa in acea noapte am inceput a ma simt rau. Am fost la un control si mi-a spus ca am un bloc de ramura dreapta. Blocul asta poate aparea sau e diagnsticul gresit? In ultimile zile am inceput sa ma simt foarte ametit (nu stiu daca doar eu aveam senzatia asta dar cand mergeam la munte si facem efort aveam o ameteala asa de la aerul rarefiat de munte) Aceasta ameteala o am in ultimul timp in continuu. Am 34 ani, 176 cm si vreo 53 kg. Nu sunt slab asa este constitutia mea. Pare ca am capul mai mare dar in realitate corpul este mai mic. In ultimii ani am inceput sa ma simt mai rau acum daca ies din casa si fac efort ma sufoc noapte prin somn. Se poate face vreo operatie ceva sau temporar cu niste vitamine sa ma mai pun pe picioare? Am si o somnolenta si nu rezist mai mult de 12 ore treaz iar cand ma scol am ochii rosii s trebuie sa stau rezemat cateva minute deoarece ma ameteste in cap daca ma ridic brusc. Imi amorteste deseori pielea de pe cap cand dorm si trebuie sa dorm cu picioarele intinse deoarece daca le tin ridicate parca imi vine rau sa vomit. Nu pompeaza inima sange cum trebuie si circulatia e proasta cred. Pulsul e normal. Tensiunea imi mai creste spre seara. Oare sa am nevoie de transplant sau ce alte proceduri mai exista?
1 comentarii
Buna ziua,
Si eu am fost diagnosticata cu bloc de ramura dreapta plus o usoara hipertensiune arteriala pentru care iau tratament de aproximativ 6 luni si ma simt bine acum. Mie medicul mi-a recomandat Calciu D3 si Asparcadin pentru ca din cate am inteles din cauza acestui bloc de ramura pierd calciu si magneziu. Sa nu va simtiti rau din cauza tensiunii, si mie mi-a zis la fel medicul ca nu este ceva patologic si sa nu imi fac griji caci in randul femeilor este destul de frecvent.
Si eu am fost diagnosticata cu bloc de ramura dreapta plus o usoara hipertensiune arteriala pentru care iau tratament de aproximativ 6 luni si ma simt bine acum. Mie medicul mi-a recomandat Calciu D3 si Asparcadin pentru ca din cate am inteles din cauza acestui bloc de ramura pierd calciu si magneziu. Sa nu va simtiti rau din cauza tensiunii, si mie mi-a zis la fel medicul ca nu este ceva patologic si sa nu imi fac griji caci in randul femeilor este destul de frecvent.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bloc major de ramura dreapta
- 3Aspect de bloc de ramura dreapta
- 2BRD minor
- 0interpretare analize
- 0Carotida interna stanga ocluzata si cea dreapta 70-80%
- 0Test Ekg (Block de ramura)
- 0BIRD bloc minor de ramura dreapta?
- 0BRD
- 1Părere medic- Bloc Ramura Dreapta- Admitere in Magistratura
- 0Bloc de ramura stang
Mai multe informații despre: blocul de ramura