boala lyme si sarcina
Buna ziua,
Sint insarconata in luna a 6-a. Acum 5 zila m-a muscat o capusa, dar nu mi-a aparut roseata aia in forma de tinta si nici alt simptom de boala Lyme nu am. Ar trebui sa ma duc la doctor ?
Multumesc
Sint insarconata in luna a 6-a. Acum 5 zila m-a muscat o capusa, dar nu mi-a aparut roseata aia in forma de tinta si nici alt simptom de boala Lyme nu am. Ar trebui sa ma duc la doctor ?
Multumesc
2 comentarii
Capusele sunt pacatoase rau, stiu pe cineva care aproape a ramas paralizat din cauza unei capuse, simptomele au aparut gradual, in decursul a catorva luni, nu imediat.
De regula se spune ca daca nu ai niciun simptom, nu-i nevoie sa mergi la medic, insa eu te sfatuiesc sa consulti un medic data fiind starea ta de gravida.
Muscatura poate da extrem de multe boli, multe persoane ramanand paralizate din acest motiv- muscatura de capusa.
De regula se spune ca daca nu ai niciun simptom, nu-i nevoie sa mergi la medic, insa eu te sfatuiesc sa consulti un medic data fiind starea ta de gravida.
Muscatura poate da extrem de multe boli, multe persoane ramanand paralizate din acest motiv- muscatura de capusa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8prurit, dermatita atropica, sarcina
- 7Rog, ajutor ! ma doare gatul, mai exact ma ustura, simt - seara mai ales- ganglionii reci
- 4rinofaringita alergica.?
- 157Boala Lyme
- 5Muscatura de capusa
- 0Endometrioza, Tiroida autoimuna, Boala LYME.(imunitate scazuta)
- 5Muşcătura de căpuşă
- 8Lyme ori altceva?
- 0boala lyme
- 1Boala Lyme sau simpla lovitura ?
- 1tratare lyme cronic
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 1Boala Lyme!
- 2Un medic neurolog îmi poate confirma că sunt ok? Sunt diagnosticată cu boala lyme
- 0(LYME-căpușă) Am nevoie de ajutor in legatura cu această boală!
- 5Borelia - ajutor!
- 0Borrelia
Mai multe informații despre: Boala Lyme Sarcina luna VI
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: