Boala Lyme sau simpla lovitura ?
Buna ziua,
In urma cu aproximativ 40 zile, am observat pe pulpa piciorului o leziune tegumentara in forma de cerc cu diametrul de aproximativ 5-7 cm.
In interior era un nodul de culoare alba, de aproximativ 2 cm, ferm, care durea la apasare. In interiorul nodulului, in mijloc, se observa (daca se privea cu foarte mare atentie) un punct rosu de aproximativ 1 mm.
La exteriorul nodulului, culoarea pielii era vanata (si rosie pe alocuri), apoi a inceput sa se ingalbeneasca dupa cateva zile.
In aproximativ 2 saptamani leziunea a disparut aproape complet.
Se poate sa fie vorba de boala Lyme sau a fost vorba doar de o lovitura ? Nu tin minte nici sa ma fi lovit, nici nu am gasit capusa pe mine.
Mentionez ca de cateva zile, am un tiuit continuu in ureche, asta m-a facut sa cred ca poate fi vorba de Lyme. Mentionez ca am si o otita seroasa de aproximativ 1 an, si tiuitul poate fi asociat si cu aceasta (inca n-am ajuns la ORL pt control).
Va multumesc anticipat.
In urma cu aproximativ 40 zile, am observat pe pulpa piciorului o leziune tegumentara in forma de cerc cu diametrul de aproximativ 5-7 cm.
In interior era un nodul de culoare alba, de aproximativ 2 cm, ferm, care durea la apasare. In interiorul nodulului, in mijloc, se observa (daca se privea cu foarte mare atentie) un punct rosu de aproximativ 1 mm.
La exteriorul nodulului, culoarea pielii era vanata (si rosie pe alocuri), apoi a inceput sa se ingalbeneasca dupa cateva zile.
In aproximativ 2 saptamani leziunea a disparut aproape complet.
Se poate sa fie vorba de boala Lyme sau a fost vorba doar de o lovitura ? Nu tin minte nici sa ma fi lovit, nici nu am gasit capusa pe mine.
Mentionez ca de cateva zile, am un tiuit continuu in ureche, asta m-a facut sa cred ca poate fi vorba de Lyme. Mentionez ca am si o otita seroasa de aproximativ 1 an, si tiuitul poate fi asociat si cu aceasta (inca n-am ajuns la ORL pt control).
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Mergeti la boli infectioase, povestiti povestea, ce simptome aveti, medicul va examineaza si decide daca e cazul sa va faceti anticorpii - probabil ca da.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 157Boala Lyme
- 3Borelia sau boala Lyme
- 2boala lyme si sarcina
- 0Boala Lyme (Borrelioza)
- 0Endometrioza, Tiroida autoimuna, Boala LYME.(imunitate scazuta)
- 5Muşcătura de căpuşă
- 0boala lyme
- 1analize borrelia
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 1Va rog, o sugestie. Minoz/Minociclina
- 0Interpretare analize boala Lyme
- 1Boala Lyme!
- 223Lyme- borelioza!!! Este cineva bolnav?
- 18Lyme.Borrelia
- 1Boala Lyme
- 2Un medic neurolog îmi poate confirma că sunt ok? Sunt diagnosticată cu boala lyme
- 0(LYME-căpușă) Am nevoie de ajutor in legatura cu această boală!
- 5Borelia - ajutor!
- 0Borrelia
Mai multe informații despre: Boala Lyme
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: