boala burger

29-03-2013
kay12
Nu este medic/terapeut
kay12
Buna ziua ma numesc Georgiana am 36 an iar de curand am facut o arteriografie iar rezultatul a fost :OCLUZIE DE A SUBCLAVIE STANG CU REINCARCARE PRIN FUTR VERTICAL si trombongeita ombilateranta.M-am tratat cu ilomedin de 20 si alte trombostopice.M-am simtit bine cam o luna dar acum au reaparut simtomele care erau inainte adica amorteli in maini mai intense in zona palmara si degete insotite de dureri pe timp de noapte. Mentionez ca inca mai iau vesseldue, pentoxiretard, si respect in togmai regimul care mi-a fost impus.Va rog un sfat si o explicatie vizavi de primul diagnostic !Multumesc mult !
1 comentarii
0
02-04-2016, ora 14:11
Sara B
Nu este medic/terapeut
Sara B
Buna, sunt Sara, am 33 de ani si am boala buerger, trombangeita obliteranta. eu nu am reusit sa comunic prea bine cu medicul...tot ce stiu despre aceasta boala am gasit pe internet...si m-a socat! eu am ulceratii arteriale si picioarele fff reci mereu, am facut perfuzii cu pridax si acum mi s-a propus operatia, simpatectomia. mi-as dori sa comunic cu persoane care au aceasta boala...cum se descurca, ce zic medicii, eu de cand am aflat stau numai in medicale, tratamente deja psihicul meu e la pamant. mi-as dori sa mai vorbim, sa imi spui evolutia, ai avut ulceratii? la mine nu se trateaza deloc...astept un raspuns daca vrei sa comunicam pe aceasta tema.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: