Blocaj Sonda Cook
Buns Ziua
Mama mea a fost diagnosticata luna trecută cu neoplasm de Col uterin gr 2B. Însă de 3 saptamâni i s a montat sonda cook pt ca a avut blocaj renal si nu a mai putut urina. Astăzi este a patra oară când mergem la spital pt a putea debloca sonda cu una exterioara prin care imediat curge urina. I se administrează mereu Furosemid in perfuzie. Poate urina cam 3 zile apoi iarăși ajungem la urgente.
Medicul recomanda sa începem imediat radioterapia sau chimioterapia însă nu putem deoarece are creatinina constant 4. Ce putem face? Mai nou azi am venit acasă cu sonda externa si in 6 ore a avut câteva picături de urina.
Mulțumesc, Doamne ajuta.
Mama mea a fost diagnosticata luna trecută cu neoplasm de Col uterin gr 2B. Însă de 3 saptamâni i s a montat sonda cook pt ca a avut blocaj renal si nu a mai putut urina. Astăzi este a patra oară când mergem la spital pt a putea debloca sonda cu una exterioara prin care imediat curge urina. I se administrează mereu Furosemid in perfuzie. Poate urina cam 3 zile apoi iarăși ajungem la urgente.
Medicul recomanda sa începem imediat radioterapia sau chimioterapia însă nu putem deoarece are creatinina constant 4. Ce putem face? Mai nou azi am venit acasă cu sonda externa si in 6 ore a avut câteva picături de urina.
Mulțumesc, Doamne ajuta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9E.coli, diaree, purtator de sonda... stare generala proasta
- 20urinare frecventa, fara abtinere datorita sondei urinare
- 2SONDA URINARA cum sa o scot?
- 8Ce pot face? mi s-a montat o sonda urinara
- 0probleme sonda urinara va rog un sfat
- 6Sonda urinara la persoana in varsta
- 7Recomanda cineva un chirurg urolog f. bun?
- 0dupa operatia la rinichi ma sondez lunar...
- 0Cateter urinar si uretroplastie - lichid galben albicios si lipicios pe langa sonda urinara
- 0Dureri post operatorii extragere sonda jj
- 0Sonda urinara pe viata
- 0Sonda tieman cusuta de preput
- 0Purtare sonda urinara
- 0Sonda foley latex
- 0Infecție urinara din cauza sondei?
- 0Sonda urinara !
- 0Ce se mai poate face in cazul urinarii cu sange prin sonda urinara.
Mai multe informații despre: sonda urinara