Bilirubina prea mare.
Ma numesc Olteanu Mihai, am 20 de ani si vreau sa ma inrolez in armata. Am inceput cu fisa medicala, dar la rezultatul analizelor de sange mi-a iesit bilirubina totala de 1.81 si cea directa de 0.38, pe cand acestea ar trebui sa varieze intre 0.2-1.2 la cea totala si 0-0.3 la cea directa. Pe data de 25/04 urmeaza sa refac analizele la sange. Ce as putea sa fac pana atunci (3 zile ramase) sa imi iasa ambele bilirubine intre variatiile normale?
3 comentarii
Ce ai putea face este sa eviti toate grasimile animale, inclusiv untul si carnea de porc si prajelile de orice fel !
Buna ziua
In urma cu câteva zile mi am făcut un set de analize fin care mi a ieșit bilirubina directa mărita 0.36, restul analizelor mi a ieșit ok. Care ar fii cauza pt care mi a ieșit mărita ?
In urma cu câteva zile mi am făcut un set de analize fin care mi a ieșit bilirubina directa mărita 0.36, restul analizelor mi a ieșit ok. Care ar fii cauza pt care mi a ieșit mărita ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1bilirubina
- 1Metastaze pe ficat plus bilirubina marita (25mg %)
- 8rog interpretare analize urina
- 10Bilirubina marita
- 2bilirubina
- 3dureri abdominale puternice, TGP si GGT marite
- 0bilirubina crescuta
- 1Bilirubina in urina
- 0bilirubine crescute
- 1TGO si TGP marit
- 8Probleme la ficat
- 0hepatita c, interpretare test fibromax
- 0ALT/TGP marit
- 0Bilirubina totala
- 1Steatoza hepatica sau mai grav ?
- 0Bilirubina ridicată
- 2Bilirubina directă mai mare, nu cu mult
- 3Bilurubina totala si directa crescuta
- 3Urobilinogen mare
Mai multe informații despre: Bilirubina investigatii paraclinice hepatice si biliare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: