Metastaze pe ficat plus bilirubina marita (25mg %)
Buna! Tatal meu a fost operat acum 3 ani de cancer la colon, ca urmare are anus contranaturii. la operatie s-au descoperit ^2 metastaze pe ficat care in pofida citostaticelor si a chemoterapiei au evoluat. In momentul de fatza ficatul este acoperit cu metastaze. Dupa un tratament naturist s-a pus si diagnosticul de icter, bilirubina totala fiind foarte mare, de 25mg. ca urmare ultimele 7 luni au fost un calvar pt tatal meu, mancarimi, usturimi de piele plus nopti nedormite, ceea salbeste organismul enorm. S-a propus o sonda pe ficat pt eliminarea bilirubinei, numai ca riscul de o hemorgie interna la ficat este foarte ridicat. Imi poate spune cineva se s-ar mai putea face? De mentionat este si faptul ca terapia placebo nu mai functioneaza, tatl meu este foarte demoralizat si asta face sa fie totul mult mai dureros. Va multumesc din suflet pt un sfat urgent!
1 comentarii
Medicamentele care pot scadea nivelul de bilirubina, includ vitamina C (acidul ascorbic), fenobarbitalul si teofilina.
Pentru prurit, URSOFALK (medicament cu dubla actiune: hepato-protector si adjuvant al cailor biliare), CHOLESTIRAMINA, NO-SPA
Intreaba, totusi, medicul curant, despre medicamentele sus-mentionate; sa nu aiba contraindicatii in cancerul de colon
Vitamina C, nu are rstrictii, sigur... in exces, se elimina prin urina
Pentru prurit, URSOFALK (medicament cu dubla actiune: hepato-protector si adjuvant al cailor biliare), CHOLESTIRAMINA, NO-SPA
Intreaba, totusi, medicul curant, despre medicamentele sus-mentionate; sa nu aiba contraindicatii in cancerul de colon
Vitamina C, nu are rstrictii, sigur... in exces, se elimina prin urina
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1bilirubina
- 6cancer gastric, metastaze la ficat
- 2metastaze hepatice
- 9Metastaze hepatice din carcinom ovarian.
- 0bilirubina crescuta copil de 9 ani
- 7Metastaze hepatice multiple
- 6neoplasm rectal inferior.. second opinion
- 50Am scapat cu bine de cancer de colon cu metastaze la ficat
- 38Adenocarcinom colorectal si metastaze hepatice
- 10Are cineva informatii despre Tien Hsien Liquid
- 26Chimioterapia + tratamente naturiste = reusita?
- 0referitor la analize + bilirubina
- 1interpretare analize, bilirubina marita
- 6metastaza hepatica de adenocarcinom moderat diferentiat
- 0Bilirubina peste limita considerata normala
- 0Bilirubina marita
- 0Bilirubina totala crescuta
- 0Bilirubina ridicată
Mai multe informații despre: Bilirubina metastazele hepatice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: