Bebelus 8 luni are un tremur din capusor sau uneori leagana caputu stanga dreapta
Buna ziua am o fetita de 8 luni am observat de ceva timp cateva secunde are un tremur din capusor sau uneori leagana caputu stamga dreapta, este ceva grav poate avea probleme neurologice ? Multumesc
1 comentarii
Buna dimineata
Este bine sa supravegheati copilasul inca 1 luna sa vedeti daca fenomenul devine mai frecvent / mai prelung, se adauga alte semne, starea generala a micutei este afectata, etc. Poate fi pasagera situatia, dar, daca vreti sa va linistiti Dvs., puteti apela la un consult neurologic pediatric.
Pe parcursul primului an de viata apar diverse manifestari ( unele relativ bizare ca aspect sau ca mod de aparitie) ca urmare a maturizarii cailor nervoase, ariilor cerebrale, adaptarii organelor interne, pe scurt : copilul creste si se modeleaza adaptandu-se !
Daca fetita s-a nascut si a crescut, pana acum, in parametrii normali, nu cred ca este cazul sa va faceti griji, mai probabil este ceva trecator, care tine de dezvoltarea micutei.
Este bine sa supravegheati copilasul inca 1 luna sa vedeti daca fenomenul devine mai frecvent / mai prelung, se adauga alte semne, starea generala a micutei este afectata, etc. Poate fi pasagera situatia, dar, daca vreti sa va linistiti Dvs., puteti apela la un consult neurologic pediatric.
Pe parcursul primului an de viata apar diverse manifestari ( unele relativ bizare ca aspect sau ca mod de aparitie) ca urmare a maturizarii cailor nervoase, ariilor cerebrale, adaptarii organelor interne, pe scurt : copilul creste si se modeleaza adaptandu-se !
Daca fetita s-a nascut si a crescut, pana acum, in parametrii normali, nu cred ca este cazul sa va faceti griji, mai probabil este ceva trecator, care tine de dezvoltarea micutei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Am de cand eram mica chiar din scoala primara, un tremur al bratelor si al capului
- 8pneumonie cu complicatii??
- 8sper ca nu o sa treceti cu vederea!
- 2frica sa nu tremur
- 2de cateva luni tremur
- 35senzatie de frig acuta
- 8stare generala de sanatate instabila
- 31ameteli si tremor
- 13tremor
- 200Spasme musculare si tremuraturi
- 16Caut raspuns la problema mea...
- 2stari de ameteala, dureri de burta, tremur
- 11de ceva timp imi tremura mainile si uneori tot corpul
- 0tremurat al capului
- 1Termurat continuu
- 3tremurat excesiv
- 1Tremor involuntar al capului
- 3Dureri de picioare si dificultate la inghitire
- 3Atacuri de panica, oboseală cronică, mișcări involuntare ale capului și corpului, tremur
- 5Un sfat - tremor al corpului, tresar, amețeala
Mai multe informații despre: Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: