Bebelus 8 luni are un tremur din capusor sau uneori leagana caputu stanga dreapta
Buna ziua am o fetita de 8 luni am observat de ceva timp cateva secunde are un tremur din capusor sau uneori leagana caputu stamga dreapta, este ceva grav poate avea probleme neurologice ? Multumesc
1 comentarii
Buna dimineata
Este bine sa supravegheati copilasul inca 1 luna sa vedeti daca fenomenul devine mai frecvent / mai prelung, se adauga alte semne, starea generala a micutei este afectata, etc. Poate fi pasagera situatia, dar, daca vreti sa va linistiti Dvs., puteti apela la un consult neurologic pediatric.
Pe parcursul primului an de viata apar diverse manifestari ( unele relativ bizare ca aspect sau ca mod de aparitie) ca urmare a maturizarii cailor nervoase, ariilor cerebrale, adaptarii organelor interne, pe scurt : copilul creste si se modeleaza adaptandu-se !
Daca fetita s-a nascut si a crescut, pana acum, in parametrii normali, nu cred ca este cazul sa va faceti griji, mai probabil este ceva trecator, care tine de dezvoltarea micutei.
Este bine sa supravegheati copilasul inca 1 luna sa vedeti daca fenomenul devine mai frecvent / mai prelung, se adauga alte semne, starea generala a micutei este afectata, etc. Poate fi pasagera situatia, dar, daca vreti sa va linistiti Dvs., puteti apela la un consult neurologic pediatric.
Pe parcursul primului an de viata apar diverse manifestari ( unele relativ bizare ca aspect sau ca mod de aparitie) ca urmare a maturizarii cailor nervoase, ariilor cerebrale, adaptarii organelor interne, pe scurt : copilul creste si se modeleaza adaptandu-se !
Daca fetita s-a nascut si a crescut, pana acum, in parametrii normali, nu cred ca este cazul sa va faceti griji, mai probabil este ceva trecator, care tine de dezvoltarea micutei.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere profunda in zona inghinala dreapta
- 3durere de cap, nervozitate, depresie
- 2de cateva luni tremur
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 4tremur cand ma enervez
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 16dereglari psihice la copii
- 0tremurat la sugar
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 0tremor si slabiciune
- 1tremur in somn
- 11Tremur necontrolat
- 2Imi tremura corpul (muschii)
- 1Tremor
- 3Tremor / la ce tip de doctor trebuie sa merg?
- 1Respirație tremurătoare
- 1Spasme musculare inferioare, superioare, buze, oculare
Mai multe informații despre: Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: